Trofeje se dělí na 3 skupiny -> 3 komponenty. Jsou to rabbit + wolf + gorill, pak snake + goat + rat a aligator + bear + hind. Každá skupina má svého sběratele (lokace níže), za 5 stejných trofeji ti da poukázku, a pošle tě za jiným sběratelem. Ten jiny sběratel ti dá za 5 poukázek od toho prvního sběratele komponent (takže potřebuješ 3x 25 trofeji, v jedné skupině je lze libovolně kombinovat, můžeš mít třeba 25 aligátorů a 0 bear a 0 hind)
Poslední jméno je kováře, který vám předělá komponenty na sošku!!!A bacha, nezkoušejte mu dávat min nebo víc trofejí nebo dostanete za trofeje prachy atd. Vždycky mu jich doneste 5 od stejného druhu a řekne vám něco o tom jestli chcete poukázku.
Cassidy Thugney - Rabbit Paw, Wolf Pelt, Gorrila Fang (2910.987 - Vesper, Pure Copper ingot),
John Smith - Snake skin, Goat Heel, Rat Tail (3167.1699 - Ocllo, Tin ingot)
Mather Swartz - Alligator Hide, Bear Jaw bone, Hind Autler (4543.860.30 - Mongolow, Bag of Coal)
Itonn Blackmorr - kovar (1420.3857 - Jhelom)
Kdo by chtěl nějaké screeny nebo pomoci při plnění,jsem k dispozici pokud mě zastihnete na kk 631135431
Za všechny překlepy,a mě neznámé informace,změny v questíku se omlouvám.
Bronzová soška z trofejí
- Mailo
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Bronzová soška z trofejí
"Ningún hombre es feliz, si no una meta. Y ningún hombre puede ser feliz sin fe en nuestra capacidad para lograrlo."
Re: Bronzová soška z trofejí
Nějaký lokace kde se daj najít monstra ze kterých to padá ? Ať je to tu vše komplet
lesy, louky, města, bažiny, Ice, Ratmany, Terra Sanctum...
DCPersefona píše:lesy, louky, města, bažiny, Ice, Ratmany, Terra Sanctum...
Padá to náhodně ze zvířátek, které jsou "not tamable". Mají více životů než obvykle, můžou mít červenou karmu (případ snake, giant rat). A v případě vlka a medvěda se jmenujou pouze "wolf" a "bear". Takže např. z Timber wolf žándá trofka nepadá.
jednou mi padla i z dire wolfa (cerveneho)
- Rod Sacketts II
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Neplánuje se přidat tento Quest do Quest Booku?