Sphere Client
Sphere Client
Mám takový problém, přihlásim se přes sphereclienta do hry jde mi otevřít paperdoll, status, options ale nejde mi otevřít batoh, ani doubleclickem na batoh či klikáni kolem něj, tak ani žádným hotkeyem, netuší někdo včem by mohl být problém?
Když se Donalda Trumpa zeptali, co by udělal, kdyby zkrachoval, odpověděl "začal bych dělat MLM". Jeho partneři se pobaveně smáli a on reagoval "váš smích je přesně důvod, proč vy jste tam kde jste a já jsem multimilionář"!
Re: Sphere Client
Zkoušel si levý ale+i ? me to tak jde normálně
Vyzkoušel jsem pravý i levý alt+i a nic.Ciatronic píše:Zkoušel si levý ale+i ? me to tak jde normálně
Když se Donalda Trumpa zeptali, co by udělal, kdyby zkrachoval, odpověděl "začal bych dělat MLM". Jeho partneři se pobaveně smáli a on reagoval "váš smích je přesně důvod, proč vy jste tam kde jste a já jsem multimilionář"!
No mi se to stávalo jak jsem logl moc rychle. Psalo mi to ale "you cant reach the target" ale stačilo paperdoll dotáhnout doprostřed obrazovky aby "bágl" byl tam kde stojíš s postavou. Pak už na něj dosáhl a otevřel se. Můžeš to zkusit jestli to je to stejné.
podobne mi to obcas pise i pri normalnim lognuti, chova se to jako bych mel paralyzu, otevrit nejde, ale jakmile ve hre popojdu tak se otevreRaziel píše:No mi se to stávalo jak jsem logl moc rychle. Psalo mi to ale "you cant reach the target" ale stačilo paperdoll dotáhnout doprostřed obrazovky aby "bágl" byl tam kde stojíš s postavou. Pak už na něj dosáhl a otevřel se. Můžeš to zkusit jestli to je to stejné.
Zkoušel jsem se hýbat, UO okno mám roztáhle po celé obrazovce a ať hýbu s paperdollem jakkoliv, tak batoh se ne a ne otevřít.Raona píše:podobne mi to obcas pise i pri normalnim lognuti, chova se to jako bych mel paralyzu, otevrit nejde, ale jakmile ve hre popojdu tak se otevreRaziel píše:No mi se to stávalo jak jsem logl moc rychle. Psalo mi to ale "you cant reach the target" ale stačilo paperdoll dotáhnout doprostřed obrazovky aby "bágl" byl tam kde stojíš s postavou. Pak už na něj dosáhl a otevřel se. Můžeš to zkusit jestli to je to stejné.
Zrus si verdata
h
h