New Dungeon

Vaše nápady a návrhy
Tiano
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

New Dungeon

Příspěvek od Tiano »

Když jsem si tak pročítal fórum, tak většina hráčů by chtěla v pokladech věci jako jsou krabka na regy, nb mystiky, rare mounty a vlastně nějakou další motivaci něco získat, když už mají vše. A dál a dál stěžovat dungy to není zrovna nejlepší řešení aby tahle odměna byla adekvátní. Tak jsem přemýšlel a došel jsem k názoru, že největší nepřítel hráčů je čas. Co takhle neudělat jeden dung který je postavený na xyz pastech a monstrech v jedné mistnosti aby to bylo hardcore, ale udělat třeba dung na obtížnosti nikoliv graficky jako je pride, který by trval například 12 hodin, než by se výprava dostala k pokladu ve kterém by bylo nějaký %, že tam bude právě (krabka na regy, nb mystik, rare tuba, rare mount apod.)
Když se Donalda Trumpa zeptali, co by udělal, kdyby zkrachoval, odpověděl "začal bych dělat MLM". Jeho partneři se pobaveně smáli a on reagoval "váš smích je přesně důvod, proč vy jste tam kde jste a já jsem multimilionář"!
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: New Dungeon

Příspěvek od Kesemot »

Fortress of Despair ...
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

přesně tak fortress of despair máš až dost velký mamon když to padne dobře a je tam dostatek rare itemů v šanci na drop a projít tímto dungem už není jen tak jako když se otevřel
Tiano
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiano »

No jo, ale jelikož je ve FoD poklad hned na začátku tak do něj asi nebudou dávat newbie věci.
Když se Donalda Trumpa zeptali, co by udělal, kdyby zkrachoval, odpověděl "začal bych dělat MLM". Jeho partneři se pobaveně smáli a on reagoval "váš smích je přesně důvod, proč vy jste tam kde jste a já jsem multimilionář"!
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Tiano píše:No jo, ale jelikož je ve FoD poklad hned na začátku tak do něj asi nebudou dávat newbie věci.
No jelikož je hodně způsobů jak to udělat aby si ju neměl nb tak klidně můžou dát třeba 1 způsob dát tam zamčenej pytlík s tou věcí lockpicky jsou v tomto dungu skoro nedosazitelne vetsinou jich tam bylo tak max 2 a nebo tam stačí dát pouzkázku na tu nb vec a po projití dungu k vyzvednutí u jakéhokoliv gm způsobů je hodně nevím jak to acar má nastavené ale on má dost fištrónu na to aby si poradil takže si myslím že další mamon dung je zbytečný
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

že 12 hodin na dung :D a já si vyčítám, když lognu na hodinu, dvě, kolik času jsem zase jen tak vyhodil :D
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

1 miesnost a 12 hod vyplnat captchu z jailu a sekat polena a potom dung na 3-4 hodiny :) ?
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

No... 12h dung na servri kde hra nie vela ludi... okrem toho bolo by to tazke odhadnut ten dung na kolko by bol... skorej by som to videl tak, ked chce niekto tie menovane itemy, by mal moznost si ich kupit za sochy ako bolo navrhovane... alebo mozno za GP...

tazko by sa naslo 10 ludi co by malo tolko casu, ale mozne to je...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

co viem, tak vo FoD ziadne NB veci padnut nemôžu ani rare (nepocitam GMmortar). Teda ak sa politika GM nezmenila
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Snow must, rare tuba.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Mihal píše:co viem, tak vo FoD ziadne NB veci padnut nemôžu ani rare (nepocitam GMmortar). Teda ak sa politika GM nezmenila
a jak to prosímtě víš četl si vůbec co psal strůjce tohoto dungu? je tam možnost na rare tubu tak jak můžeš vědět že tam není i třeba nb věc?
Winis
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winis »

Nb věc se mi zdá dost proti koncepci toho dungu když jde o to že poklad vynesou jen přeživší, nikoli duchové.
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Winis píše:Nb věc se mi zdá dost proti koncepci toho dungu když jde o to že poklad vynesou jen přeživší, nikoli duchové.
zkus si nejdřív přečíst pár příspěvků vejš než začneš na něco reagovat nb věc se dá udělat i tím že tam bude zamčenej pytel kde to bude daný locky v tomhle dungu nejsou nebo jen poukazka na tu vec kterou kdyz vyneses tak ti to gm daji
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

otazka je ci je chcene aby sa dalsie nb veci rozsirovali do sveta. ja som bol doteraz v tom ze postoj gm teamu je skor proti nb veciam tak neviem co tu vobec daco take riesite... keby nikto pol roka nevybral nejaky dung koli jeho narocnosti tak si v tom poklade nb veci predstavit viem. inak skor n
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Tiano
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiano »

Shadowsong píše:otazka je ci je chcene aby sa dalsie nb veci rozsirovali do sveta. ja som bol doteraz v tom ze postoj gm teamu je skor proti nb veciam tak neviem co tu vobec daco take riesite... keby nikto pol roka nevybral nejaky dung koli jeho narocnosti tak si v tom poklade nb veci predstavit viem. inak skor n
Tohle me inspirovalo k myšlence, že by mohl být dungeon, kde by byl doplňěný poklad jednou za půl roku v němž by mohly být dané itemy. Otázkou zůstává, zda-li GM stojí o to, motivovat hráče, co už nemají dále co získavat.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

dungeon kt sa chodi raz za 2 mesiace lebo sa tam doplna poklad len raz za pol roka nieje to iste ako dungeon ktory sa pol roka snazis dojst do konca. moznost ziskania nb itemov by som videl skor v modifikaciach sucasnych top dungov v style na zaciatku spustim alt mod dungu, kt dnu pusti napr len 3 ludi a na obmedzenu dobu v poslednej miestnosti bude bonusova truhla. ak to tato orezana skupina dovtedy nestihne, bonusovy poklad nedostane. a v poklade nech je napr sanca na fragment poukazky na nb item v style knights gulicky a npc na zkompletizovanie fragmentov nech je napr na konci despu 5.
how to play gangrel:
...
???
profit
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Tiano píše:
Shadowsong píše:otazka je ci je chcene aby sa dalsie nb veci rozsirovali do sveta. ja som bol doteraz v tom ze postoj gm teamu je skor proti nb veciam tak neviem co tu vobec daco take riesite... keby nikto pol roka nevybral nejaky dung koli jeho narocnosti tak si v tom poklade nb veci predstavit viem. inak skor n
Tohle me inspirovalo k myšlence, že by mohl být dungeon, kde by byl doplňěný poklad jednou za půl roku v němž by mohly být dané itemy. Otázkou zůstává, zda-li GM stojí o to, motivovat hráče, co už nemají dále co získavat.
V cca 2011 2012 ked emp nehraval a zacali hravat harpagoni s -K- nikto nevybral despa 4 jeden cely rok... ano cely rok a i ked tam bol pekny mamon tak ziadna nb vec okrem mino sekery a ani ziadna rare vec...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Chybí mi motivace proto chci více new-by věcí abych už o nic nepřicházel a nemusel řešit jejich nahrazování v případě že o ně přijdu, idealně tak aby byli top a mohl jsem s nima běhat všude protože reequipovat mě strašně sere.

Pls PLs mocne GM *koukam na thiefa* naval sem:
krabku (ale uprav ji at dava regy za dara snad si nemysliš že je budu platit)
New-By mystika (na všechny povoláni jo a ať se neniči samo opravovaci schopnost)
New-By brnění (od každého jeden set ok? Zase samo opravovací se staty a možnostmi topek ranger phenix a tak)
New By cobovky zase od každé jednu
New By top zbraně zase od každé kousek.

No a abych nezapoměl potřeboval bych new-by kade se samodoplňováním představa že bude nabita na 1000 potu ale když naliji hned si ho doplni na 1000potu

k tomu všemu očekávám rare barvy a set ráre koníků. Protože si myslím že to má mít ideálně každý na serveru kdo už tu je nějaký ten den tak to dejte pro jistotu do lokovačky v zoho u medvěda tam je to adekvatni riziko PKček a tak ...

Takže accare, ocrocu, thiefe gogo ať mám motivaci

:p
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Strigwyr píše:V cca 2011 2012 ked emp nehraval a zacali hravat harpagoni s -K- nikto nevybral despa 4 jeden cely rok... ano cely rok a i ked tam bol pekny mamon tak ziadna nb vec okrem mino sekery a ani ziadna rare vec...
co len potvrdzuje moje slova o tom ze nieje v umysloch gm teamu davat viac nb veci do hry. takze dream on
how to play gangrel:
...
???
profit
Jamie
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jamie »

Možnost získat NB mystika my opravu chybí, prosím o zvážení toho nápadu a případné zavedení do praxe. Děkuji.
Odpovědět