jail, cry more !

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

jail, cry more !

Příspěvek od cermi »

19.03.2013 14:00 Asmodai 91a4b9 IRSoul Pomáhání cizí výprave umřít (Detecting Hidden). Prudič a 500 logů.

tomu moc nerozumim, proc dostane PK. !PK! trest za pomahani cizi vyprave umrit, nekdo kdo by mi to osvetlil?

edit: chtel bych se zeptat kdo to jailoval, respektive s kym bych si o tom mohl popovidat, kdyz neni nikdo v prohresku podepsany :(
Naposledy upravil(a) cermi dne 19 bře 2013 14:32, celkem upraveno 1 x.
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: jail, cry more !

Příspěvek od Arianna »

chlape jak sis vubec mohl dovolit kazit hru modrakum za pk :)...ja byt tebou okamzite se smazu!!!!
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

asi byl nekdo dulezity v te vyprave :D
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Raona píše:asi byl nekdo dulezity v te vyprave :D
asi jo a nekdo to psychicky neunesl, ani gmko se v prohreskach nepodepsalo :D
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Chcem sa spytat, minule namna PK Edea hodil v ice cez stenu VAO... cim odparol co sa dalo a znicil summy. Cize toto je trestne a mozem si dat nanho nabuduce page? Detekt hidden a VAO je podla mna to iste skoro, obe skrz zed nadialku...
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Pokud jsi v modré výpravě (navíc za pomocí modráka (Firestorm) detekoval jinou výpravu aby vychcípali, dostaneš trest jako to blue. Pokud to chceš řešit opačně, osobně s tím nemám problém. Pokud toto byl vás účel od začátku dungeonu, zbytek výpravy (nonpk) dostane trest za napomáhání PK.
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

trošku si pleteš pojmy a dojmy, já bych je sjel sám, jo věřim si, pokud by mi nikdo z modráků u toho nepomáhal, tak v čem je problém? je na každym jestli s pk do dungu pujde, nebo ne, kdyby oni zabili mě, tak neřeknu ani pul slova a mam to na háku... navíc za pomoci firestorma sem detekoval? todle si nedovedu moc představit, to mi jako na ts radil jak mám ten hotkej zmáčknout, nebo když sem na něj poklikal, tak se mi teprv zapnul detect? pokud vim byli sme v mísnosti 3 když já sem detekoval, zbytek byl už za dveřma nebo v rewardě, ale o to tu nejde, znova a jednoduše, nesmim za pk detekovat modráky v dungu aby umřeli? to když mi někdo hidne v třeba ice dungu, tak mám jít pryč a nesmim ho deteknout?
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Trosku mi trvalo nez jsem prelouskal co se vlastne stalo, ale uz to asi chapu.

Dung smisene (pk/Blue) vypravy vzdycky neslo svoje rizika a uz se to tu resilo nekolikrat. Smolik je ze na to GMko zrovna doslo. Takze trest vidim uplne na miste.
Naposledy upravil(a) Sir Artuhr dne 19 bře 2013 14:45, celkem upraveno 1 x.
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Bez pomoci modráku by jsi se nedostal na místo z kterého jsi detekoval, navíc jak jsi napsal, modráci tam stále byli s tebou, přičemž Firestorm detekoval taktéž. Pokud detekuješ v pk výpravě, je to OK. Pokud detekuješ za PK v Blue výpravě, která je navíc relativně daleko před danou výpravu, není to OK.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

ALE TERAZ VAZNE????
Akoze ja som pomahal umriet vyprave????????

to mi teda mozes poslat akoze ze kolko krat som detekoval?????

Ano detekoval som LSNka aby som vedel co je na ceste pred nami, to akoze ja mam z kade vediet, ze niekoho som detekol?

100% mi nenapisalo hlasku ze by som detekol hraca.... Detekol som za ten dung mozno 7x na tie LSN aby som vedel co nas dalej caka... tak akoze za toto chcem vysvetlenie

A RANG od nas vravel, ze nikto na tracku neni pred nami

Tak chcem teda vysvetlenie toto ma fakt uz nebavi
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Ja by som to dal troska inak, ak blue detekuje blue, a ti blue umrou a pod., tak dotycny ma prudica za kazenie hry blue vs blue. Pokial teda Firestorm detekoval inu vypravu, ma dostat prudica, pokial toho, ze on detekoval vyuzilo pk, ma dostat k prudicovi trest za napomahanie pk :P Len neviem zaco trestat to pk, odtoho je pk, aby mohol na inych modrakov utocit...
cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

Ocroc píše: Pokud detekuješ za PK v Blue výpravě, která je navíc relativně daleko před danou výpravu, není to OK.
byli relativne daleko jako od nas? kdyt sme stali u rewardy... jakoze s timdle prohreskem proste nesouhlasim, na koho "sluzebne starsiho" se muzu obratit s prehodnocenim?
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Ale akoze riadne nervy som uz dostal na toto...

Proste si mozes pozret moj vypis z mojho journalu, ze som ziadne ine modre meno okrem nas nevidel co sme tam sli...

akoze som mackal detekt 150x? po vstupe do miestnosti som mohol detektnut 2x a to preto, ze boli dalej LSNka ktore sme tahali...

Absolutne s tymto teda nesuhlasim !!

A k historii uctu? ? ? 4 roky bez prohresku, absolutne ziadne blbosti nerobim len som dostal za uplne fiktivne blbosti jail........

EDIT: vypis mi z logu, ako mi pisalo ze "you revealed XXXXXYYYY" teda js som nic take nevidel OMGGGGGG neviem preco by som to robil
Naposledy upravil(a) Strigwyr dne 19 bře 2013 14:51, celkem upraveno 1 x.

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

a me asi 2 mesice zpet dobehla modra vyprava v ice a lotili mi tela ktere sem zabil hod jim taky jail kazili mi hru.
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Strigwyr píše:Ale akoze riadne nervy som uz dostal na toto...

Proste si mozes pozret moj vypis z mojho journalu, ze som ziadne ine modre meno okrem nas nevidel co sme tam sli...

akoze som mackal detekt 150x? po vstupe do miestnosti som mohol detektnut 2x a to preto, ze boli dalej LSNka ktore sme tahali...

A k historii uctu? ? ? 4 roky bez prohresku, absolutne ziadne blbosti nerobim len som dostal za uplne fiktivne blbosti jail........

EDIT: vypis mi z logu, ako mi pisalo ze "you revealed XXXXXYYYY" teda js som nic take nevidel OMGGGGGG neviem preco by som to robil
Např.:

Kód: Vybrat vše

4381467> 2013-03-18 19:32:30 acct=** name=Asmodai P: SKILL: Detect Hidden
4381773> 2013-03-18 19:32:37 acct=** name=Asmodai P: SKILL: Detect Hidden
4387097> 2013-03-18 19:34:39 acct=** name=Firestorm P: SKILL: Detect Hidden
4388602> 2013-03-18 19:35:21 acct=** name=Asmodai P: SKILL: Detect Hidden
Bylo to bráno celkově dle toho kdo byl v dané lokaci, mrknu na to tedy znova zdali jsi měl šanci tam detekovat.
Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

cermi píše: jakoze s timdle prohreskem proste nesouhlasim, na koho "sluzebne starsiho" se muzu obratit s prehodnocenim?
Muzes to zkusit u GM Triglava
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Ocroc píše:

Bylo to bráno celkově dle toho kdo byl v dané lokaci, mrknu zdali s tvojí hodnotou skillu jsi měl šanci tam dosáhnout.
NO ANO. 1X !!!!! OMG BOZE ja neviem preco by som robil niekomu zle

je to jasne ze je to 1x a dalej uz nic viac... proste chcem vidiet, ako mi z logu vytiahnes ze "Firestorm Detected playera"

Som si pozeral este journal, ze kolko LSN je pred nami jezisi to je normalne nie ??? nevidel som ani 1 modre meno pocas celeho dungu okrem nas a to teda hovorim 500000% pravdu Fakt teda ziadam o prehodnotenie to ze niekto iny detekoval non-stop tak o tom som nevedel, ja som detekoval z normalnych dovodov co je odhid LSN co robi kazdy v kazdom dungu

EDIT : Vsak tam je vidiet, aj tie pauzy aj u asmodaia ze to bolo obcasne keby daco bolo pred nami monstrum hidnute... to je 100% vidiet ze to nebolo naschval..

Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Ocroc píše:
Strigwyr píše:Ale akoze riadne nervy som uz dostal na toto...

Např.:

Bylo to bráno celkově dle toho kdo byl v dané lokaci, mrknu zdali s tvojí hodnotou skillu jsi měl šanci tam dosáhnout.
a jen takova otazecka, sice pekny vypis ale ono je zakazane dat detect? nekr ma napriklad detect 15 coz je dosah tusim +- 2 obrazovky vidim ze ho dal jednou ten detect a co? nikde tady nevidim ze by tim detecem nekoho objevil, a i kdyby ano ty si ten dung postavil mel si u toho uvazovat :) ze kdyz jde nekdo poprve je opatrny a detekuje.

Edit: nikoho se tu nezastavam, ale to ze je dung postaveny tak ze ten detect dosahne i do jine mistnosti nez vyprava zrovna je neni ale hracsky problem. Tohle se totiz mohlo stat komukliv v pripade ze by se 2 vypravy setkaly v tom dungu.
Naposledy upravil(a) Arianna dne 19 bře 2013 15:06, celkem upraveno 1 x.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Teraz mi pisala jedna osoba :

ONA:
to oni nebyli pred nami jako pred nami
v posledni mistnosti ty lehky casti je ryko detekoval
sme je videli

JA:
tak tam, som teda detekt nedaval...

ONA:
sak ti rikal ze uz si byl v rewarde
byli sme tam jen 4

Tak to teda chcem pekne toto krive obvinenie presetrit

cermi
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od cermi »

u me to rozhodne bylo na schval, ja chtel aby umreli, nevim v jakej cas sme kde byli, ale kazdopadne ja detecoval z predposledni misnosti dungu od "low bosse", dal byla uz jen rewarda
Odpovědět