Nevyváženost Upírů.

Vaše nápady a návrhy
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Nevyváženost Upírů.

Příspěvek od Miki »

Dobrý den, chtěl bych zavést téma o nevyváženosti upírů.

Myslim si ,že dvě ze tři specializací jsou velice prospěšné pro výpravu.

Gangrel - velice silná dmg v morfu , která si dokáže udržet fame.

Brujah - neskutečně multifunkční upír, který sice nemůže být v morfu (pouze Stone) , ale dokáže pomoc výpravě , nemluvě o jeho specíalní dýce ukrytého vraha. Jediná nevýhoda je světlo. (Což jde nahradit cloackem of dungeon master)

Tremer - je sice multifunkční ,Ale v PvM neskutečně nadbitečné povolání. Vše co umí , umí i ostatní povolání.
Meele dmg to nemá, a všechno bleskovat nejde. Summit nelze všude , kvůli neovladatelnosti Blade Spiritu. Nemluvě o Mana Vampire - toto kouzlo je opravdu k ničemu a nevidím v něm žádnou výhodu.

- chtěl bych se zeptat, jestli se neuvažuje o trochu pozměnění profky Tremer. Specializovat jí více na magii.
návrhy:
-přidání kouzla Energy Bolt (Cor Por)
-přidání kouzla Explosion
-přidání kouzla Summon Creature (malý upírek 100hp/málá nebo 0 dmg - 5 slotů) - vím že to může s Topkem...

-Vůbec neřeším výváženost PvP
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Re: Nevyváženost Upírů.

Příspěvek od Shadowsong »

to som fakt zvedavy co sa to tu nasklada. hlavne od dlhorcnych odbornikov na upirov, co videli aj odkaz gargoyla iba na obrazkoch :p

rad by som sa spytal na tvoj nazor na to ako vie brujah pomoct vyprave...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Tak určitě Brujah upír si ve výpravě místo najde. Je blbé , že šlape pasti. Ale zase má Teleport. Vím ,že se nemůže přesouvat furt stylem "port , port ". Ale vesměs dokáže zastat dmg ve výpravě s jeho bojovkama. A dýka ukrytého vraha nám nejednou usnadnila dungeon.

Zase na jednu stranu se mi nelibí ,že Gangrelové rostou jak mouchy po dešti.

Rozhodně také nepochopím , proč vampové nemohou "světlo". Nebo spíše mohou ale za cenu stráty GS. To je podlě mě nějvětší blbost a nepochápu rozhodnutí tvůrce specek.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

to svetlo sa mne osobne paci a problem s nim nemam. to iny "upir" sa nevie vyrovnat s tym ze nemoze mat nieco co chce... :p
a to slapanie pasci, s tym suhlasim, to je fakt otrava. podla mna gangrel, ked uz ma taku silu vsetko zabit, mohol by aj slapat pasce. s jehou silou by mu predsa nemali robit problemy... zato brujah aby si okrem gs a gb drzal este aj hladinu many aby mohol portovat ako zmyslov zbaveny. ono v zasade co sa vyuzitelnosti tyka, tak to nieje az take strasne. mozno az na tremerov miss ale zas manavamp, pog a int v morfe su celkom dobre vlastnosti. brujah sa tiez nestrati ale za jedneho aj druheho je strasne narocne hrat, ak sa chces vyuzitelnostou aspon priblizit gangrelovi. ten ma obrovsky dmg, robi si fame deedy, neslape pasce, aj ten horizit si kopne z morfu aby nahodou nemusel urobit neico ine ako mlatit. a narocnost na equip? vskutku obrovska... pride mi to ze gangrel je strasne zjednoduseny na hranie ale popritom je vo svojej jednoduchosti (viac-menej) najefektivnejsi, hlavne z hladiska neslapania pasci a dmg. mozno keby opat slapal pasce tak by sa to trosku vyrovnalo.
vsimol som si ze vyvoj shardu sa otocil chrbtom ku odmenovaniu skillu hracov hernymi moznostami a ide skor urcovanim jedneho smeru ktory je prezentovany a aj predscriptovany ako "ten spravny". skoda...
how to play gangrel:
...
???
profit
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Miki píše:Rozhodně také nepochopím , proč vampové nemohou "světlo". Nebo spíše mohou ale za cenu stráty GS. To je podlě mě nějvětší blbost a nepochápu rozhodnutí tvůrce specek.
Podla mojich neodbornych znalosti vampa, je to asi preto, aby ked chces castit bez fizzu u gangrela PF/Paru/BS aby ti to fizzovalo, alebo si vypijes svetlo za cenu GSka aby si mohol docasne castit "bez fizzu"... (by som to porovnal s tym, ako keby destro mohol ress zvitky, pripadne WOS zvitky :p )
Gangrel asi nepotrebuje posilit, akurat mozno o 15% zosilnit top morf aby tam bol rozdiel medzi stone a TOPom

Brujah by - nemusel slapat pasce, mohol by svetlo a ress zvitok, a vtedy by uz mohol byt akurat dobry...

Tremer je zase vynikajuci do pvp a o to je oslabeny v PVM, silnejsieho vampa v PVM z neho asi tazko spravis no... to by bol moc dobry zase
edit: ma nenapada ako ho posilit, jedine ze by mohol 3x kal xen zacastit (3 sloty) dakych slabych vampov
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Mým cílem je hlavně , aby byl Tremer vampír použitelnej v PvM. A abych neslýchaval stále od lidí , že Tremer upír je koncipovaná postava pouze do PvP.

Myslím si ,že kdyby se mu přidalo Summon Creature, tak by se dost podobal Druidoj. Spíš by se mi tam více hodila "Explosion" jakožto nadstavba Fireballu.
Naposledy upravil(a) Miki dne 26.02.2013 14:19:01, celkem upraveno 1 x.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

a este jedna vec ma zaujima: morfy u brujaha. stone morf je silna garga s fire imunitou. klanovy morf je silna garga s fire imunitou. brujah ma na vyber len dva morfy, a este aj tie su uplne rovnake... tam by to chcelo podla mna trosku zapracovat na odliseni. ked uz sa z toho co prezije, stale ten co zabija, tak ten co by mal zabijat, by mohol mat v morfe moznost vsetko prezit. co keby dostal brujah v klanovom morfe vacsi armor a str?

slapanie pasci: nemyslim ze neslapanie pasci pre brujaha by bolo take dobre riesenie ako slapanie pasci u gangrela a skor neslapanie pasci u tremera. bol by tu tak na vyber upir co vsetko zabije ale aj vsetko vyslape, upir co vie zabit a vie sa vyhnut slapaniu a multifunkcny upir ktory si pri aplikovani vsetkych svojich aspektov nemusel robit starosti ze popri poletovani/pobehovani pri casteni a odbiehani (ako najprskovitejsi a najkrehkejsi vamp) bude slapat pasce.

vyuzitelnost tremera: tremere vyuzitelnost ma, len je tazke ju najst (: summona by som urcite nechal len v topku a dalsie kuzla okrem blesku podla mna nepotrebuje. alebo ako si ty predstavujes zvysenu vyuzitelnost upira v praxi tym, ze by dostal explosiu?
how to play gangrel:
...
???
profit
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Shadowsong píše:a este jedna vec ma zaujima: morfy u brujaha. stone morf je silna garga s fire imunitou. klanovy morf je silna garga s fire imunitou. brujah ma na vyber len dva morfy, a este aj tie su uplne rovnake... tam by to chcelo podla mna trosku zapracovat na odliseni. ked uz sa z toho co prezije, stale ten co zabija, tak ten co by mal zabijat, by mohol mat v morfe moznost vsetko prezit. co keby dostal brujah v klanovom morfe vacsi armor a str?

slapanie pasci: nemyslim ze neslapanie pasci pre brujaha by bolo take dobre riesenie ako slapanie pasci u gangrela a skor neslapanie pasci u tremera. bol by tu tak na vyber upir co vsetko zabije ale aj vsetko vyslape, upir co vie zabit a vie sa vyhnut slapaniu a multifunkcny upir ktory si pri aplikovani vsetkych svojich aspektov nemusel robit starosti ze popri poletovani/pobehovani pri casteni a odbiehani (ako najprskovitejsi a najkrehkejsi vamp) bude slapat pasce.

vyuzitelnost tremera: tremere vyuzitelnost ma, len je tazke ju najst (: summona by som urcite nechal len v topku a dalsie kuzla okrem blesku podla mna nepotrebuje. alebo ako si ty predstavujes zvysenu vyuzitelnost upira v praxi tym, ze by dostal explosiu?
Explosion -> odstranování drobné havěti v dungeonech (na mirrory a slabší monstra lvl 1-4).
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Stezovat si na nejaky nedostatek vampira je fakt vtipny. To povolani ma tolik moznosti jak ho hrat a v jake forme, ze si zadne jine povolani ani netukne, vcetne shamana. Vampir ma takovy zazemi a smeru kam se muze orientovat, ze resit jednu vec, ktera se mi treba osobne nezda slaba, mozna slabsi, je fakt bezpredmetne. Pokud ti to vadi mas tady dalsich x povolani za ktery muzes hrat. A az je vsechny zahrajes, tak uvidis ze jsi ztracel cas a mel jsi zustat u zabavnyho vampa.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

a presne preto je najvyuzivanejsim sublcassom ten najviac osekany s najprimitivnejsimi narokmi na hranie a s najbrutalnejsou dmg...

na odstranovanie drobneho bordelu skus granaty. v camarille mame jedneho experta na demolicie. nepodcenuj ani lesser explosion ;) lepsie vyuzitie tremera: spell cunning, neslapanie pasci.
how to play gangrel:
...
???
profit
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Miki píše: Rozhodně také nepochopím , proč vampové nemohou "světlo". Nebo spíše mohou ale za cenu stráty GS. To je podlě mě nějvětší blbost a nepochápu rozhodnutí tvůrce specek.
Taky nechápu, jak jsem se ptal tak prý to má RP důvod. Jak jsem řekl že jestli to má bejt RP tak vamp jako noční tvor by měl vidět i ve tmě dostalo se mi odpovědi "zajímavé" a tím to skončilo.
Díval jsem se na bráchu jak hraje vampa bez světla je to sux abych čuměl do černého monitoru si fakt oči kazit nehodlám ... stejně všichni kdo maj vampa pustí lighthack a neřeší to ...
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smoce »

Raziel píše:
Miki píše: Rozhodně také nepochopím , proč vampové nemohou "světlo". Nebo spíše mohou ale za cenu stráty GS. To je podlě mě nějvětší blbost a nepochápu rozhodnutí tvůrce specek.
Taky nechápu, jak jsem se ptal tak prý to má RP důvod. Jak jsem řekl že jestli to má bejt RP tak vamp jako noční tvor by měl vidět i ve tmě dostalo se mi odpovědi "zajímavé" a tím to skončilo.
Díval jsem se na bráchu jak hraje vampa bez světla je to sux abych čuměl do černého monitoru si fakt oči kazit nehodlám ... stejně všichni kdo maj vampa pustí lighthack a neřeší to ...

Ten LightHack spatny neni :) ale fizuje to svetlo :)takze dobre jenom u vampa :) akorat fizuje i ta pytoma sipkaD7
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

nj ten kdo jde dung podle kalkulacky tam se zadny char nezavdeci krom destru, kleru a prsku...... nic vic k tomu nedodam...
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

nj ten kdo jde dung podle kalkulacky tam se zadny char nezavdeci krom destru, kleru a prsku...... nic vic k tomu nedodam...
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

No tak na ty pasti mám teda úplně jinej názor pokud by se mělo dát tedy gangrelovi slapání pastí protože má dmg tak ať je pak šlapou i teda warove a palove a naopak rangove klerove a prskove at je neslapou protože ti nemájí dmg aby je zabíjeli ano ani ostro nemá dmg na to aby to zabíjel dokuď gm nepochopí že by mu měli upravit dmg zbraní aby k něčemu byli. A myslím si že pasti jsou od toho aby je měli slapat právě ty postavy co nemají na to je zabít sami
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Som si vsimol, ze do dungov s nizkym stropom moze vamp za gargolu... pride mi to divne, ze to jazdca zabije, ale gargu, ktora je este vyssia, nie :( Hlasujem za IK gargolam od nizkeho stropu, cize vampik musi za impa/humana... Bolo by to super a aj RP podla mna!
Persefona
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Persefona »

to už se těšim na ty mrtvý Balíky Wyrmy, který si budem chodit vybírat do pridu. Jen tak dal :)
Atalia
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atalia »

Miki píše:Mým cílem je hlavně , aby byl Tremer vampír použitelnej v PvM. A abych neslýchaval stále od lidí , že Tremer upír je koncipovaná postava pouze do PvP.
Záleží s kým chodíš dungy a v jakým počtu a sestavě je chodíš. Když jdeš cove v 10 lidech, tak ano tremer tam bude naprd. Kdežto když to samé půjdeš v sestavě 1mág, 1medvěd, 1tremer, tak je v dungu velmi užitečný.

Každopádně, jestli se jedná o přidávání a ne ubírání, tak jsem jedině pro :) hlavně pro brujahy a tremery. Přijde mi, že se furt posiluje jen gangrel
Pacholek
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pacholek »

Atalia píše:
Miki píše:Mým cílem je hlavně , aby byl Tremer vampír použitelnej v PvM. A abych neslýchaval stále od lidí , že Tremer upír je koncipovaná postava pouze do PvP.
Záleží s kým chodíš dungy a v jakým počtu a sestavě je chodíš. Když jdeš cove v 10 lidech, tak ano tremer tam bude naprd. Kdežto když to samé půjdeš v sestavě 1mág, 1medvěd, 1tremer, tak je v dungu velmi užitečný.

Každopádně, jestli se jedná o přidávání a ne ubírání, tak jsem jedině pro :) hlavně pro brujahy a tremery. Přijde mi, že se furt posiluje jen gangrel
Neplačte vamp je stejně na .... :D Miki, asi se toho tremere budeš muset naučit, aby ti nepřipadal, tak slabej :) Atalka je tremere vamp a v dungu je top ( nikdy si Ati ani nikdo jinej nestěžoval, že ma tremere a že v pvm je zbytečná .... ), kam se hrabe posrany gangrel, ktery umi jen tupě mlátit :)
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Bohužel díky posledním úpravám stačí vzít několik těch tupých mlátiček a netřeba ostatní chary, které umí víc, než jen dávat dmg...
Odpovědět