Witch Hunter - WEB
Re: Witch Hunter - WEB
Skriptové novinky, na web se to dostává pozdějc díky vytížení webmastera.
Ve skriptových novinkách to bylo, nicméně to můžeš zkusit reklamovat u Mulamba. Ale moc šancí tomu nedávám...
Dispel zrušený nebyl, něco děláš špatně. Pokud si chceš zrušit specializaci, navštiv NPC které ti ji udělalo.
Vítej na sphere 51a free serveru, yay!
Testoval jsem to 5 minut zpátky, na světlo se mrknu.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Sorry Ocrocu, ale větší aroganci sem v životě neviděl, než tvoje všechny odpovědi, co tu plodíš.Ocroc píše:Vítej na sphere 51a free serveru, yay!
Když tě to nebaví a chceš tu urážet hráče, zanechej GMkování a předej to někomu jinýmu.
Jsi už trapný. A myslím, že nemluvím jen za sebe....
Tak at se Jekyll zamysli nejdriv nez neco napise, psal page s ID postavy?(pro nastaveni) nebo ma jen ten zaklad pri udelani specky , nehraje tu chvilku tak at netvrdi ze nesleduje novinky apod , me u wh vsechnno funguje.. a navic je to free server tak at de brecet na naky ofik...Helloween píše:Sorry Ocrocu, ale větší aroganci sem v životě neviděl, než tvoje všechny odpovědi, co tu plodíš.Ocroc píše:Vítej na sphere 51a free serveru, yay!
Když tě to nebaví a chceš tu urážet hráče, zanechej GMkování a předej to někomu jinýmu.
Jsem ho nijak neurazil, jen jsem mu to napsal jak to je.Helloween píše: Sorry Ocrocu, ale větší aroganci sem v životě neviděl, než tvoje všechny odpovědi, co tu plodíš.
Hrajete na free serveru, GM Team to dělá zadarmo, sem tam za to i musí platit (hosting serveru). Hrajete na 51a která funguje víceméně jak se ji chce a s tím že do většiny nastavení se hrabat ani nedá. Sem tam prostě něco nefunguje i když na localu to bylo OK...
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, že to sem nepatří, tak to kdyžtak přesuňtě někam jinam....Ocroc píše:Jsem ho nijak neurazil, jen jsem mu to napsal jak to je.Helloween píše: Sorry Ocrocu, ale větší aroganci sem v životě neviděl, než tvoje všechny odpovědi, co tu plodíš.
Hrajete na free serveru, GM Team to dělá zadarmo, sem tam za to i musí platit (hosting serveru). Hrajete na 51a která funguje víceméně jak se ji chce a s tím že do většiny nastavení se hrabat ani nedá. Sem tam prostě něco nefunguje i když na localu to bylo OK...
Ale to já nepopírám. 51a je jedna z nejstarších koulí a má svoje meze, ale pokud tu někdo řekne, že mu něco nejde, tak se na to podívám.
Ty tu místo toho napíšeš: Dispel zrušený nebyl, něco děláš špatně. Pokud si chceš zrušit specializaci, navštiv NPC které ti ji udělalo.
Nevím, ale tohle je prostě arogantní. A není to poprvé. Už mě tehdy, když se zavedl qest na stone gargu, tak sem našel jedno místo, kde byl bug, padal klient a pak nešlo lognout.....a mám pocit, že sem zrovna Tobě psal o tomhle bugu....tys mě poslal (slušně řečeno do prdele) že je vše ok...začal sem to řešit s jiným GM,(3x sem kvůli tomu šel do toho qestu a z toho jednou s čistým klientem) který se na to podíval a uznal, že tam ten bug je a opravil ho.....
To je jeden příklad...
Chovej se normálně a lidi se taky budou chovat normálně....je zajímavý, že s ostatníma GM se vycházet dá (aspoň já vycházím v dobrém). Ale s Tebou se prostě nijak vycházet v dobrým nedá.
Jsi až příliž namyšlený s hooodně vztyčeným nosem...Já sem GM a vy ste hovno...
To je můj objektivní názor na Tebe.
cau tuxo, ak si si robil ten char primarne do pvp budes sklamany... nie ze by bol zly ale nie je proti komu hrat...Jekyll píše:1.) Mam full staminu, zacastim sipku. Co je na tom spatne ?Ocroc píše:Dispel zrušený nebyl, něco děláš špatně. Pokud si chceš zrušit specializaci, navštiv NPC které ti ji udělalo.
2.) Svetlo z kade nefunguje = dam dvok click na ked a target seba. Co je na tomto spatne ?
3.) Scroll svetlo nefunguje = dam dvoj click na scroll svetla, target seba. co je na tomto spatne ?
Clovek si zaplati za zmenu povolania ktore ma fungovat. Cely ten char je prebugovany. Ja sa pytam preco ?
ak s nim planujes hrat pvm tak je tam solidny

PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Včera jsem zkoušel u WH světlo přes Dungeonmaster plast a nejde, připadne mi to trochu scestné, když dosahnu tohoto plaste nemit tu vyhodu hodit si světlo
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
chapu jak se citis ... co teprv kdyz si gangrel a nemuzes ho vubec pouzit ... smutne .. ze nektere zvirata si plast nasadi a dokonce coz je teda velice pobuřujíci jim to i zmeni barvu ...Ben180 píše:Včera jsem zkoušel u WH světlo přes Dungeonmaster plast a nejde, připadne mi to trochu scestné, když dosahnu tohoto plaste nemit tu vyhodu hodit si světlo
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
a nesplet sis icq? :pppp
Jak řiká Tuxo... "ZABIJU TI CELOU RODINU", ale Strigwyr ví, že som iba lenivy
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
<Hunter> jj, ryko je takova ticha voda .. vypada jako zmrd, chova se jako zmrd, ale v jadru je to vazne hodnej kluk
Ono i zase ked ten WH ortuje 1 suma, tak by skorej nebolo zle mu dat ort suma za (cca)25 staminy ale mohol by ich ortit pokial by mu stamka nedosla lebo full stamku ma WH akurat tak stojaci na trhu 

PVP - http://www.fire.websnadno.cz
Tjn, lebo na konci nedostanes lorda a wh neni non fame postavaJekyll píše: Len ma mrzi, ze kvoli tomu svetlu som bol dost na obtiaz v despe a stratil som vela fame

Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Za chvili to tu bude plny topicu o nicem, kde se resi to stejny, kdyby se toho ujal nejaky moderator, bylo by to fajn.
Ad WH a zrani sumu, taky jsem za, aby zral vic sumu najednou, ale ne max 1 suma za 20 sec, to je i v pvm k nicemu, o pvp nemluve, ale to uz jsem psal...
Ad WH a zrani sumu, taky jsem za, aby zral vic sumu najednou, ale ne max 1 suma za 20 sec, to je i v pvm k nicemu, o pvp nemluve, ale to uz jsem psal...
Pokud je to bez odpovědi, tak se na tom pracuje, případně se snažíme přijít na to jak problém vyřešit. Děkuji za pochopení.
Bez světla hraje každý WH od zavedení "kompletní" ímunity...Jekyll píše: Dnes je piatok a prakticky 4 dni je moja postava k hov*u pretoze bez svetla v pvp fizujem vsetko co sa da a dispel ako hlavna vyhoda tohto charu nefunguje.
Dispel funguje normálně, testoval jsem to teď znovu. Pokud stamina=dex normálně summona dispelneš.
Funguje jak dispel, tak funguje i světlo (minimálně v případě kdy někdo čaruje na WH). Pošli UID postavy, třeba tam máš něco rozbitýho.
Edit: Zůstalo ti nastavení postavy z Werewolfa, proto ti nefungoval dispel. Opraveno, příště to napiš jako první věc, že ti postava proběhla takhle zásadní změnou. Světlo na tebe normálně jde....
Edit: Zůstalo ti nastavení postavy z Werewolfa, proto ti nefungoval dispel. Opraveno, příště to napiš jako první věc, že ti postava proběhla takhle zásadní změnou. Světlo na tebe normálně jde....
Je opravdu správně nastaveno, to že WH nemuže světlo z dungeonmaster plaste?
Může pouze světlo začarované někým jiným, pravděpodobně to koliduje s kompletní magickou immunitou. Něco s tím zkusim provést.