Radosť zo hry ??

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Copperfield
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Radosť zo hry ??

Příspěvek od Copperfield »

GM najskor som chcel napísať dlhu reč ale skratim to na pár viet .Hrači miznú ako huby po daždi možna Vám to vyhovuje ale ked sa nad tím zamyslím je to furec zabitého času pokial si vytrenite postavu a naučíte sa ako tak hrať niekto lepšie a niekto horšie . Ale uplne ma zarazilo ako to tu pekne funguje najskor vytreniť postavu potom nachytať mapky a nakonec ked už všetko máte idete si mapku lvl 3 a ešte treba mat mining 70,1 a daky locpiking prekvapí Vás flus a ležite musíte sqa vraqtit a ked už konečne príde vytúžená odmena tak tam najdete regy 22k goldu bronze stit +15 a acient bone helmu +15 a keby som to vedel čo tam bude tak ju rovno hodim do koša ,a teraz .... ??? Vážené GM-ká ,nechete prehodnotiť postup pri odmenovaní a dať tam viac zaujmavych veci ? gp popripade vylepšiť hru aj pre menej zdatních hračov ktorý sa nikdy nedostanú do tích High Dungov a podobne lebo su slabí ! Dať do mapiek viac inšpiracie a a zamedzit aby sa z mapkami kšeftovalo urobiť to na link na postavu kto chyti ten kopne a ten aj otvory ale bude ho čakať pekná odmena . Do Low dungov hodit aspon raz mesačne dake fakt lepšie odmeny aby sa ušlo na každeho, a čo sa týky Artefaktov ? čo to je som tu dlho a ani som ho nevydel a nie ho tak ešte mal, a tie truhličky čo sa nachadzaju v telach monstra by ste tieš mohli upraviť už ked tam teda je tak nech sa tam už aj dačo nachadza ,ale nie regi ale daj te tam do obehu dake veci ktore využije prislušná postava ktora tu truhličku zoberie. A odpoved najdi si daku gildu ktora chodí dungy to ani nepište ,pokial ste slabí nik Vás nezoberie a nemate dake top brnko a zbran .Tímto sa nestažujem len chcem poukazať čo by ste mohli vylepšiť a ako spríjemniť hru aj tím slabšim ktorý sa snažia ale nejde im to .Tak to asi všetko z mojej uhundranej strany. keby som to nehral v praci po večeroch a nociach už som tu davno neni a pokial by ste chceli daku inšpiraciu hral som jednu hru Nostale.cz a čo sa tíka Ovladania vylepšovania vendorí ale v inej podobe nikdy to nepadlo , obchodovanie na trhu je to zaujmave ale robene pre deti musite vydiet .Všetko nebudem písať v prípade že dačo zmeníte budem rád ak nie nič sa nedeje je to len hra hra hra . S pozdravom :clap: Copperfield alias Aladin
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Radosť zo hry ??

Příspěvek od Wallace »

MapKY NA LINK postavy? se prober , nesmysl.
Kdyz chces lepsi itemy chod mapky 4,5lvl
A high dungy chodit ani nemusis, ve 2-3 date v pohde , low medium dungy , kde pokladky jsou vskutku zajimave i inspirujici...
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Copperfield píše:Hrači miznú ako huby po daždi
Asi si trochu nepochopil to prirovnanie.

K celemu tvojmu postu, ak je pravda ze naozaj pracujes, tak potom sa cudujem tvojmu zamestnavatelovi.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Depka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Depka »

Copperfield píše:GM najskor som chcel napísať dlhu reč ale skratim to na pár viet .Hrači miznú ako huby po daždi možna Vám to vyhovuje ale ked sa nad tím zamyslím je to furec zabitého času pokial si vytrenite postavu a naučíte sa ako tak hrať niekto lepšie a niekto horšie . Ale uplne ma zarazilo ako to tu pekne funguje najskor vytreniť postavu potom nachytať mapky a nakonec ked už všetko máte idete si mapku lvl 3 a ešte treba mat mining 70,1 a daky locpiking prekvapí Vás flus a ležite musíte sqa vraqtit
Skus se zeptat helloweena ,ten vi jak na level tři mapy !
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Depka píše:
Copperfield píše:GM najskor som chcel napísať dlhu reč ale skratim to na pár viet .Hrači miznú ako huby po daždi možna Vám to vyhovuje ale ked sa nad tím zamyslím je to furec zabitého času pokial si vytrenite postavu a naučíte sa ako tak hrať niekto lepšie a niekto horšie . Ale uplne ma zarazilo ako to tu pekne funguje najskor vytreniť postavu potom nachytať mapky a nakonec ked už všetko máte idete si mapku lvl 3 a ešte treba mat mining 70,1 a daky locpiking prekvapí Vás flus a ležite musíte sqa vraqtit
Skus se zeptat helloweena ,ten vi jak na level tři mapy !
Tak pokud jsem asi jedinej NB mág, kterej si sóluje mapky lvl3......zdít, summit, provokovat....
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

Helloween ale nie kazdy ma prska drviva vacsina slabsich hracov ma buchny a za buchnu bez prislusneho equipu je aj pre skuseneho hraca obtiazne dat lvl 3 mapu... Alebo aj ked by nebolo tak viac ta gp ta buchna minie na lockpiki a podobne ako zarobi. :)
Mate radi ptacky?
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Stich píše:Helloween ale nie kazdy ma prska drviva vacsina slabsich hracov ma buchny a za buchnu bez prislusneho equipu je aj pre skuseneho hraca obtiazne dat lvl 3 mapu... Alebo aj ked by nebolo tak viac ta gp ta buchna minie na lockpiki a podobne ako zarobi. :)
Já to beru z pohledu rejpnutí do Depky.....
S tím lockpikem...už si někdy přemýšlel o tom, že si může naložit do pack lam a pack horse locky? já teda s tím 40 lockpickem beru cca 50 locku na mapku.
Odpovědět