Elvenky

Vaše nápady a návrhy
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Elvenky

Příspěvek od Arianna »

Nevím zda se to tady již někdy řešilo, ale nechce se mi to hledat....

Proč když si člověk ucraftí elvenku, či mu někde v pokladu padne má takový rozptyl durabky. Nedávno jsem craftil nějaké ty elvenice a jedna měla třeba jen 105 durabky, jindy se povede ucraftit třeba se 180-190... Nebylo by tedy dobré udělat nějaký kompromis a shodnout se, že nová elvena bude mít třeba 140 durab? Jako to je třeba u jiných zbraní...

Ono sami uznejte, že je rozdíl mít něco se 100 durab a se 180 durab. Protože od nějakých těch 70-60 durabky se zbraně celkem rychle ničí jeslti se nepletu
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Elvenky

Příspěvek od Helloween »

Arianna píše:Nevím zda se to tady již někdy řešilo, ale nechce se mi to hledat....

Proč když si člověk ucraftí elvenku, či mu někde v pokladu padne má takový rozptyl durabky. Nedávno jsem craftil nějaké ty elvenice a jedna měla třeba jen 105 durabky, jindy se povede ucraftit třeba se 180-190... Nebylo by tedy dobré udělat nějaký kompromis a shodnout se, že nová elvena bude mít třeba 140 durab? Jako to je třeba u jiných zbraní...

Ono sami uznejte, že je rozdíl mít něco se 100 durab a se 180 durab. Protože od nějakých těch 70-60 durabky se zbraně celkem rychle ničí jeslti se nepletu
A když už se tu řeší elvenka..... mám Elven LC, ale zdá se mi, že stříli pomaleji než obyč +9 LC. Hodněkrát sem to prostřídal.
Specializace Druid.Můžete na to mrknout?
Persefona
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Persefona »

je fakt, že druidovi to z tech +9 kuší střílí hodně rychle, ale nevim, jak to má třeba ostrostřelec, jestli je to jen druidovo kompenzace, nebo je to globální nastavení
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Proc ma ruznou dura ? Tj jednoduchy, je to tim, ze se ten item crafti. Tj podle kvality vyroby se odviji prave dana durabilita. Je to tak u craftielnejch vyrobku, ze muzou mit dura +- interval okolo nejakeho pevnyho bodu. Minimalni durabilita u elvenek je nastavena na hodnotu 100, to ze existuje rozsah je jen bonus pro Vas, ze se muze povest s vyssi dura. Ale neni problem to setnout na stejnej pocet jako maji ostatni obycejne zbrane.
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Acarus píše:Proc ma ruznou dura ? Tj jednoduchy, je to tim, ze se ten item crafti. Tj podle kvality vyroby se odviji prave dana durabilita. Je to tak u craftielnejch vyrobku, ze muzou mit dura +- interval okolo nejakeho pevnyho bodu. Minimalni durabilita u elvenek je nastavena na hodnotu 100, to ze existuje rozsah je jen bonus pro Vas, ze se muze povest s vyssi dura. Ale neni problem to setnout na stejnej pocet jako maji ostatni obycejne zbrane.
No to by bylo docela blbý ne? na to že Elvenka stojí 300K +- dát stejnou durabku jak obyč zbraně...
Navíc bych chtěl vědět, jak to je s její rychlostí?
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Proč blbé? durabka 140 by byla uplně ideální...je to takový kompromis mezi těma durabka co můžou být teď...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Opravdu je blby, ze sance na vyssi durabku tam existuje, to je opravdu smutne.

Rychlost se ti jenom zda ... je naprosto stejna.
Nakaikral
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Nakaikral »

Acarus píše:Opravdu je blby, ze sance na vyssi durabku tam existuje, to je opravdu smutne.

Rychlost se ti jenom zda ... je naprosto stejna.
Mne sa to praveze lubi ako to je! Mohli by to mat vsetky zbrane, spestrejsi cennik by som tu ocenil.

E: Zvlast na tych sutrovkach hehe
Sir Syr
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Sir Syr »

Mam názor jako Ariana , teťkomc už se věnuji naplno rangovi , takže i sleduju Elvenky , a jak psal klidně bych to dal na 140... jeto celkem hnus pofizovat 10 Logu na jednu elvenku HC a pak má 100 durabky...
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Helloween píše:
No to by bylo docela blbý ne? na to že Elvenka stojí 300K +- dát stejnou durabku jak obyč zbraně...
Navíc bych chtěl vědět, jak to je s její rychlostí?
Za tuhle cenu bych nechal klidně aby měla dur 50..... elwenka stoji přes mega, a taky bych byl pro aby měla zaklad aspon 140 dur... + . Mimo to se strašně fizuje, potřebujete 2 logy na Elwen Hc, já sam už přišel asi o 10 logu :( Je to hnus.... snad žadna takhle zbran nefizuje. Kdyz si porovnate, ranger zacina bejt jedno z finančně nejdražšich povolaní .... (nepocitam trenink skilu u maga, a nekra ) ale na vybavu.
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

A co quest na Elvenky? Kde dostanete jak HC, tak Dlouhej Luk a krátkej (myslím) + x elven logů?
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Qvido píše:A co quest na Elvenky? Kde dostanete jak HC, tak Dlouhej Luk a krátkej (myslím) + x elven logů?
A co jistej dung kde má moob v ruce elven HC? :) A z dalšího může padat elven log.... já si myslím že je to celkem přístupné. Jen se trošku snažit.
Amigor píše: ranger zacina bejt jedno z finančně nejdražšich povolaní .... (nepocitam trenink skilu u maga, a nekra ) ale na vybavu.
Uff teda nevím kde jsi to vzal, je to na rozmlsanosti hráčů brnění nestojí prakticky nic a nepotřebujete topka, nepotřebuje fena ring, stačí rang nebo dokonce stačí i plusová brnění (a to nemluvím o +25tkách). A zbraně? Elvena fizzovala, fizzuje a fizzovat bude to prostě nezměníte tím že budete postovat na forum. Taky jsem si už dost logů profízoval, navíc elvenku nemusíte tahat všude :) na běžné i těžší dungy v klidu stačí +9tky/+9tky silvery/MW..
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

erunno píše: na běžné i těžší dungy v klidu stačí +9tky/+9tky silvery/MW..
A potom tvoj herny vykon vyzera ako vyzera...
Mate radi ptacky?
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Stich píše:
erunno píše: na běžné i těžší dungy v klidu stačí +9tky/+9tky silvery/MW..
A potom tvoj herny vykon vyzera ako vyzera...
A že mě znáš co? :D
Sir Syr
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Sir Syr »

Qvido píše:A co quest na Elvenky? Kde dostanete jak HC, tak Dlouhej Luk a krátkej (myslím) + x elven logů?
Jo ale co vím tak ten Martin se respuje snad jen v Dvou dungách cosemsi všiml... tzn že třeba hráči , kteří toho ranga chcou hrát i Mimo TOP dungově jako já tak prostě se dotoho dungu za Ranga nedostanou , musím tam jít vždy prska.... kdyby se třeba též občas respoval někde i jinde než Desp a Pride tak bych to bral žeten quest je velký + pro rangy, takhle ten quest podle mě plní snad jen 5-10 Rangu co hrajou rangy v Top vyprávách...
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Martin má resp na 7 místech. Z toho jsou to 2 low dungy, 2 medium a 3 high dungy.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Já jsem ho viděl ,není to tak dlouho, v low dungu.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Sir Syr píše:
Jo ale co vím tak ten Martin se respuje snad jen v Dvou dungách cosemsi všiml... tzn že třeba hráči , kteří toho ranga chcou hrát i Mimo TOP dungově jako já tak prostě se dotoho dungu za Ranga nedostanou , musím tam jít vždy prska.... kdyby se třeba též občas respoval někde i jinde než Desp a Pride tak bych to bral žeten quest je velký + pro rangy, takhle ten quest podle mě plní snad jen 5-10 Rangu co hrajou rangy v Top vyprávách...

LOOOOOOOOL ty si lama prostě to že ho v tom despu 5 výprav po sobě nikdo nevybere neznamená že se tam respuje pořád respú má dost a úplně v klidu si rang pro něj doběhne sám když není v pride a despu
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Ciatronic píše: LOOOOOOOOL ty si lama prostě to že ho v tom despu 5 výprav po sobě nikdo nevybere neznamená že se tam respuje pořád respú má dost a úplně v klidu si rang pro něj doběhne sám když není v pride a despu
Tohle od tebe neni hezky ... smat se nekomu, ze nezna low dungy pripadne questy.
Ciatronic
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ciatronic »

Mohl by někdo zkontrolovat martina jestli není někdo seklý? Už sme ho nepotkali delší dobu v žádném dungu. Díky
Odpovědět