Náročnost Dungeonů

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Náročnost Dungeonů

Příspěvek od Empair »

Zdravím, zhruba rok jsem nehrál a po svém návratu mě překvapilo hned několik věcí, které dle mého mínění nejsou v pořádku.

Kód: Vybrat vše

01.08.2011 19:37
Změna systému u pastí na spawny,

Warrior, paladin a klan Gangrel nyní čím vyšší ma skill Magic Resistance tím menší je šance, že aktivuje universální spawn past, od jisté hodnoty (cca 70,0) je ta šance naprosto nulová. 

Současně s touto změnou se v některých dungeonech se může stát, že stání více lidí ( více než dva ) na jednom políčku bude krajně nevýhodné.

*GM Team*
Věřím, že tato změna byla zavedena jen kvůli dungenům Pride, Despise a to převážně Despise. Bo všeobecné se GM nelíbí když hráči stojí na jednom políčku a snadno tak pak sundají monstrum.

No, nevěřím, že jejím účelem bylo zjednodušit tyto dungy o 300% a doslova vyřadit některé postavy z sestavy do dungu. No ale to se přesně stalo a hned vysvětlím jak.

Dungeon Despise byl založen na pastech ... všeobecně tam není moc příšer ani nijak zvláště silných, obtížnost místností nastavoval počet pastí v ní a úkol jež se tam má splnit. V dungenu šlo hlavně o skvělou organizaci bo v případě že chyběla tak dung nedopadl dobře jelikož lidi pošlapali moc pastí ... a ty je zabili. Problémy vznikali proto, že kouzlící monstra vyskočili někde dále od výpravy (třeba arach) a pokud ho nešlo odezdít nebo se ho rangům nepodařilo rychle zabít položil celou výpravu. Demage za ním nemohla by cestou vyšlapala další pastí a tím by situaci jenom zhoršila. Výprava se musela držet pohromadě a tím pádem flusy od draků, mass blesky, vds a další hromadné nepříjemnosti postihovali všechny ... tím pádem to clerikové neměli zrovna snadné. No a nakonec ... když se začalo umírat ... nebylo zrovna jednoduché přežít bo když člověk utíkal někam do bezpečí vyskočilo mu tam hned několik kamarádů ... co mu znepříjemnili život.

Toto byl zhruba důvod proč byl despise nejobtížnější dungeon a proč se tam umíralo ... nebi proč konec pride měl svoji náročnost ...

V dnešní době to vypadá takto: Ze sestavy vypustíte chraktery které nepotřebujete co by šlapou pasti (Ostro, Šaman, Vampi(kromně gangrela) ... a vyrazíte do Despise, Pride a podobně. Hráči jež šlapou pasti po skokách omezí pohyb pohyb - clerikové stojí a léčí na dálku, mág druid negro portují ... demage po dungů běhá jako pk po delluci a likliduje jedno monstrum za druhým. Když je nějaký problém prostě si odběhne někam do tramtárie a přežije.

Po tom co jsme se vrátil jsme ještě neprošel všechny dungeony ale chybí mi pride peklo a despise 1,4 a pochybuji že to tam bude jiné. Jistě je tam pár míností, které nejsou snadné díky tomu že v nich jsou silné příšery, které je problém zabít ale jinak je polovina místností co byla vytvořena naprosto bezpředmětných bo jejich obtížnost byla jednou změnou doslova vynulována.

Jediné co tato změna ztížila jsou odpočívadla a procházení dveřma ... odpočívadla jsou malá stačí aby se člověk blbě posunul a výpravu zabije ... u dveří na krátkou chvíli se zase u každého skoku bojím, že mi zůstane někdo uvězněný v předchozí mísnoti.

Suma sumárum ...
+ pro ty co nešlapou pasti je dung zábavnější, snažší, příjemněší
- rapidní sníže obtížnosti dung
- vyřazuje některé chraktery ze sestavy na dung
- s počtem se dung zjednodušuje (bývalo to naopak)
- nuluje to herní dovednosti charů co pasti šlapou ...
- dung je dlouhý, prakticky bez dropu a odměna je komická (platí pro desp) ... po 4-6 dungu je 1 top část a nějaká +9 zbraň výsměch

Další perličku jsem objevil včera v despise, když past co na mě vyskočí mě odhidne, nevím od kdy tato změna platí ale to opět odsunuje postavy co pasti šlapou doslova doprdele ... nejklasitěčtejší taktiky ve stylu doběneme sem a hidneme se mění na: vy co šlape pasti a neumíte portit doběhněte tam umřete my pak dojdeme a ressneme vás ... nevim kolik GM aktivně dunguje ale tímto směrem cesta nevede. Mě se na dungách líbi právě to, že lidi co uměli hrát měli možnost přežít. Teďka je to nastavené tak že ti co šlapu pasti přežívat pomalu nemaj a ty co pasti nešlapou nemaj na co umřít.
Smoce
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Náročnost Dungeonů

Příspěvek od Smoce »

Souhlasím, a ještě se mě líbí perlička max. 256Hp aby člověk nemohl předpovídat, jak je silné NPC..
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Empe, přetáhni si spodní ret přez hlavu a polkni. To, že ty seš vysranej si sebou do dungu vzit něco jinyho, něž ultimatní sestavu neznamená, že to dělají všichni.

PS. Pyl sem v pride za ostrostřelce, a misto tebou vychvalovanych waru, jsme měli 3 šamany na dAmage a nebyl to žádný problém.
PPS. Za ten rok ses mohl naučit, jak se slovo DAMAGE píše, nebo můžeš používat hezký český ekvivalent ÚJMA.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Tanya
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tanya »

dneska v shame to s tema pastma co odhidovavaji byli pekny jatka :D HP u monster ze nevidim me netrapi absolutne...jen by to chtelo nejak poupravit stavajici nastaveni...
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Empair píše:BLA BLA BLA BLA
No něják mi to celé nedává smysl. Buď si zde Emp stěžuje na to že ho nikam brát nechtějí za jinou postavu než ty co nešlapou pasti. Nebo se sám bojí brát šlapající postavy do takových dungu, nebo další možnost štve ho že již není takový machr na chození těchto TOP dungu (Despy a další...) protože se tímto otevřela možnost pro další hráče.

V dobách kdy počty hráčů UO znatelně klesá a konkurence mnoha serverů je veliká si myslím že to nejsou špatné kroky. Pravda některé jsou diskutabilní a mnohé jsou až zarážející ale všechno se dá "přežít".
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

No rok jsi tu sice nebyl, ale sleduju ze jsi neztratil nic ze sve moudrosti a prirozeneho charismatu. Psal jsem ti to sice uz nekdy zhruba pred rokem, ale milerad to pro tebe zopakuji ( btw ten rok co jsi tu nebyl, tak server a jeho uroven byla na nejnizsim bode ve sve historii, snad s vyjimkou doby, co se server vzpamatovaval ze ztraty Mira), takze fakt ze beres hrace predevsim jako povolani a ne jako lidi a to pro osobni maximalizaci efektivnosti a dosazeni zisku je tvuj problem. Tohle je hra, ktera vytvari prostor pro zabavu lidi a ne tvuj osobni zivotni cil jak se realizovat nebo managment nejake nadnarodni firmy.

Doporucuju nefnukat a zkusit se prizpusobit a vymyslet nove strategie a postupy. Verim, ze s tvoji duslednosti a citem pro hru jiste zvladnes vymyslet i prostor pro demege povolani.

Pro zacatek doporucuju zkusit zmenit taktiky typu: Huraaaa bezime za empem, tam hidneme a kdo umre, tak ho emp resne. Pokud ma teda dostatek bodu ve velke taborove hre> Po stopach Legendy Empaira. Kdo nema, tak jeho telo i s ekvipem se stava majetkem maga vypravy.
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Ono to stím odhidem při vyšllápnutí pastí jsem taky vypozoroval včera. Popravdě nikde jsem o tom nic nečetl a najednou koukám že jsem byl v jednom kuse odhidnutý. Tím jak tady emp popisoval zlehčení dungů v podobě že některá povolání nešlapou pasti v tom má pravdu hodně to ulehčilo ale to stím detektem tomu dalo zase celkem grády... Dovolil bych si tvrdit že je to i přehnané. v takovém despu mají velikou výhodu postavy které nešlapou pasti ale naopak se vzali přednosti třeba vampa/ rangera s vysokým Stealthem. Tento skill je momentalně v dungu ještě hůř použitelný než dřív. Ono už tak je to vabank jeslti udělat těch 5 poliček v hidu abych třeba na někoho viděl a resnul ho. teď můžete udělat jedno políčko šlápnete past a jste nahraní.

Ono mi to připadá tak, že Gm chcou asi omezit chození dungů v malém počtu lidí jelikož tam mužou nastat i pro sebevíc zkušené hráče celkem velké problémy i v takovém Ankhu.

Pokud chcete aby ty težší dungy zkoušeli i nové výpravy tak tohle není opravdu krok správným směrem. Poklady tragické (v despu)...

Sir Artuhr píše:Pro zacatek doporucuju zkusit zmenit taktiky typu: Huraaaa bezime za empem, tam hidneme a kdo umre, tak ho emp resne. Pokud ma teda dostatek bodu ve velke taborove hre> Po stopach Legendy Empaira. Kdo nema, tak jeho telo i s ekvipem se stava majetkem maga vypravy.
A ono to není jenom o tom hura bezime ale ted jsme byli naposledy v D4 i s delbou lootu nam to trvalo asi 8 hodin. a Sorry ale tyhle tvoje rozumy typu hura bezime za prskem si asi nekam schovej... pac kdyby jsme meli vybijet vse co se tam hybe a neco neprobihali tak jsme tam o dalsi dve hodiny dele a ono to fakt neni moc zabavne.

Edit: když uz jsme u takovych blbinek co takhle do pekla jak jsou solovky dat do te druhe komurky s LD par pasti na nejake slabe potvurky treba skeletonu at to tam sitm stealthem neni tak easy :)
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Sir Artuhr píše:Pro zacatek doporucuju zkusit zmenit taktiky typu: Huraaaa bezime za empem, tam hidneme a kdo umre, tak ho emp resne. Pokud ma teda dostatek bodu ve velke taborove hre> Po stopach Legendy Empaira. Kdo nema, tak jeho telo i s ekvipem se stava majetkem maga vypravy.
No je vidět, že ani za dobu co jsme tu nebyl si se nenaučil myslet. Pokud si to nepochopil vysvětlím ti to snad tak jednoduše že tomu bude rozumně i ty.

Taktiky měnit nemusím, protože žádné nejsou potřeba jelikož GM z obtížných dungů udělali jen dlouhé vycházky pro hodně lidí ...

Založil jsem tento topik protože dle mého názoru je to problém a pro server krok zpět ... ty se místo objektivného příspěvku k tomuto tématu, zmůžeš jen na hloupý posměch ... Je mi vážně líto, že za dobu co klikáš si se nenaučil hrát ani za jediných char co máš ale to není vina těch co hrát umí, tak si to tak neber a zkus někdy postnout něco jiného než posthunt ...
Tanya píše:dneska v shame to s tema pastma co odhidovavaji byli pekny jatka :D HP u monster ze nevidim me netrapi absolutne...jen by to chtelo nejak poupravit stavajici nastaveni...
v despise se tyto pasti již objevili od Balta, odhidlo tě to + para + ort a k tomu vyskočil velký arach ... ale byli pasti navíc se speciálními monstry, člověk podle toho reagoval ... bylo to náročné ale dalo se tomu přizpůsobit ... to že tě každá past odhidne doslova maže skill steath a hiding ztrácí význam ...
Dudek píše:PS. Pyl sem v pride za ostrostřelce, a misto tebou vychvalovanych waru, jsme měli 3 šamany na dAmage a nebyl to žádný problém.
pravda píši špatně slova DAMAGE ale nebavím se tu od DAMAGE charakterů ale o nastavení dungeonů ... já neumím psát a ty číst ... z toho si nic nedělej nikdo není dokonalý
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Kral sa vratil! kOnecne nieKtO kTo to vie hrat!
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Tak kdyz jsou ty dungy moc dlouhe, tak je nechodte. Je to TOP dung a ten vyzaduje aby tam vyprava stravila delsi cas. Tak je system nastavenej a tim to hasne. A kdyz se to nekomu nelibi tak bohuzel musi chodit neco jineho, co neni tak casove narocne. Ale musi cekat taky mensi odmenu. Pokud nejsou nakonci adekvatni poklady za ten straveny cas, tak to uz je jina vec a vicemene problem GM. 8 hodin v top dungu neni zase takova hruza, ale je to dost casu na to, aby nakonci byl slusnej poklad a kazdej kdo stravi stejnej cas ve hre jako nekde v praci, ma mit narok na slusnou odmenu.

A pokud se ted dochazi se zeleznou pravidelnosti top dungy kazdou chvili, tak nemuze nikdo cekat ze truhlice budou neustale narvane k prasknuti. Potvory to proste nestihaji naplnit drahyma predmetama no:(

Ono kazdy by si pral chodit top dungy pokud mozno co nejrychleji a s pokud mozno co nejvetsim pokladem. Myslim, ze kazdy musi pochopit, ze toto by asi nebyl dobre nastavenej system.
Založil jsem tento topik protože dle mého názoru je to problém a pro server krok zpět ... ty se místo objektivného příspěvku k tomuto tématu, zmůžeš jen na hloupý posměch ... Je mi vážně líto, že za dobu co klikáš si se nenaučil hrát ani za jediných char co máš ale to není vina těch co hrát umí, tak si to tak neber a zkus někdy postnout něco jiného než posthunt ...
No a podle me to je krok zpet jen podle tebe a jak bys mel rad nastavenej server, jen pro tvoji zabavu. Uvedom si ze server tady neni pro tebe, ale pro vsechny. Server se vyviji a pokazde se nekomu nelibi kam a jak. Na to kdyby se bral ohled, tak se zasekneme v roce 1999. Ty si vytvarej jakej chces system v ramci guildy. A kazdej nebere uo tak, ze musi byt super nejlepsi a uz jsem nejak nepobral, kde jsme se nejak videli v dungu, ze bys mohl posuzovat muj nebo cikoli skill, kterej neni vubec podstatnej. A smysl vyrazu posthunt bys mel jeste nastudovat, stejne jako vyraz demage:pp
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Arianna píše: A ono to není jenom o tom hura bezime ale ted jsme byli naposledy v D4 i s delbou lootu nam to trvalo asi 8 hodin. a Sorry ale tyhle tvoje rozumy typu hura bezime za prskem si asi nekam schovej... pac kdyby jsme meli vybijet vse co se tam hybe a neco neprobihali tak jsme tam o dalsi dve hodiny dele a ono to fakt neni moc zabavne.
No tak dobre, ale ja mel za to ze dungy jsou od toho aby se chodili postupne cele a ne aby se z toho delal probihaci maraton. A kdo to chce delat musi pocitat s tim, ze pokud probehne cast dungu, tak se na nej ty potvory sesypou. Clovek si muze tim chtit zkratit cas a zjednodusit si tak chozeni dungu, ale musi pocitat s tim ze se muze neco zvrtnou a bude to mit fatalni nasledky. To uz je pak na prizpusobeni taktiky lidi. Ja bych v tom nevidel nejakou nephodlnost nebo nudu.
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Nešlapání pastí je pro warra dobrá změna, protože byl v řadě dungů silně znevýhodněn před ranged damage. Šaman má třebas port svitky zase... Zbytek nekomentuju, protože jsem dlouho nikde nebyl.
Tanya
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Náročnost Dungeonů

Příspěvek od Tanya »

Co takhle navrhnout nejake reseni ze strany hracu, at je tu vic napadu ;)
Naposledy upravil(a) Tanya dne 21.01.2012 01:04:48, celkem upraveno 1 x.
Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

Tiez som rozmyslal nad tym,ze sem podobny topik v tomto zmysle zalozim...Po tej pauze co som mal a vratil som sa tak nevidim moc motivaciu hrat.Pozeram,ze dobre,ze som ten topik nezalozil lebo by som sa musel rozculovat nad ludmi co maju plnu hubu kecov a ziadne skutky :)....Netradicne musim s Empairom suhlasit...to ze dmg neslape pasce je urcite fajn pre niektorych ludi a dokonca ani niesom proti tomu aby to tak bolo ALE v tom pripade zavrite vsetky dungy a od zakladu ich prerobte..Drviva vacsina stratila obtiaznost top dungu a na tom sa odrazaju aj poklady,jasne teraz ma velky o majty forum bohovia zdrbu urcite,ze to je moj problem ze hram kvoli pokladom...no kazdopadne dungy su sice jednoduhsie no casova narocnost dungeonu sa az tolko nezmenila a aby sa niekde sralo 4,5 hodiny 10 ludi preto,aby si po drazbe odniesli 50k na hlavu je uplne absurdne.To mozeme chodit rovno cove a podobne dungy tohto typu a ziskame viac gp,tak sa pytam naco su potom TOP dungy? na to aby zabrali ludom x hodin casu a este k tomu z toho nic nemali? A ten kto mi tu teraz bude sekat formu,ze to neni o pokladoch sam dobre vie,ze si bude srat do huby.Nech si hovori kazdy co chce,kazdeho tie poklady zaujimaju lebo je to svojim sposobom motivacia...hrate to preto,aby ste sa zlepsovali,ziskavali lepsi equip,aby ste sa trebars mohli potesit,ze ste dosli dung bez smrti v dobrom equipe atd atd...lenze pri momentalnych pokladoch je to asi tak,ze cca prejdenie 10-15x desp 1+nieco vam vynahradi jeden equip v ktorom napr umrete...co je tak isto demencia...ja tu gmka nechcem kritizovat,viem ze to je urcite myslene dobre ale skuste sa zamyslet nad tym,ci je to takto ok...
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Retromancer píše:Nešlapání pastí je pro warra dobrá změna, protože byl v řadě dungů silně znevýhodněn před ranged damage. Šaman má třebas port svitky zase... Zbytek nekomentuju, protože jsem dlouho nikde nebyl.
no právě warrior (teďka i gangrel nebo pal se speckama) je hrubá damage. jakmile se dostane k slabšímu nebo střednímu mostru zničí ho ... proto jejich bez problémový pohyb v dungách vše velmi usnadňuje a obtížnost je tu tam ... není třeba řešit problémové situace bo k nim vůbec nedochází nebo jen velmi zřídka ...

na to chci tímto topikem poukázat bo tím se celé PvM na DP degraduje na pár plechovek s clerikem co je léčí ...
Tanya píše:Co takhle navrhnout nejake reseni ze strany hracu, at je tu vic napadu ;)
řešení ... zrušit tuto "úpravu" ... co se týče pastí je tu skill Remove Trap ...
Sir Artuhr píše:nejak nepobral, kde jsme se nejak videli v dungu
:) už je to dlouho co jsem tě sledoval jako ranga s námi chodil despise jen díky tomu že měl taming, to jsem byl ještě ve Strangers ...
tvé hraní dungenů stylu ressněte mě až to vytlučete ať se tu zbytečně neresskilluji bylo úchvatné ... tak se nezlob pokud tvoje komentáře k TOP dungům beru jako posthunt ...

si jeden z lidí co rád mluví o TOP dungách ale sám ani nevíš co obnáší pořádný eqip nebo jak by měla vypadat kvalitně složená sestava či jakým způsobem postupovat v krizovce ...

hodnotný názor můžou mít lidi, aktivně se dungující v oněch dungách ...
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Tak v tomdle máš Empe naprostou pravdu, ale zase je to krok kupředu, protože byli dvě skupiny lidí co do toho despu lezli, ty a Arandil. Ted se tam odvážíme třeba i my a třeba tam vyrazí i jiné guildy. Já jsem za tuhle změnu hodně rád. Po dlouhé době něco co se gmkum povedlo.
Uznávám někde je to opravdu tak lehké až je to výsměch, šli jsme D1+3 a na poprvé jsme došli do předposlední místnosti, opravdu nevýdaný výkon a věřim tomu, že kdyby pasti skákali jako za stara tak nedojdeme ani po Titány.

Místo toho tupého posmívání by jste se mohli naučit normálné komunikovat.
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Empair píše:
Tanya píše:Co takhle navrhnout nejake reseni ze strany hracu, at je tu vic napadu ;)
řešení ... zrušit tuto "úpravu" ... co se týče pastí je tu skill Remove Trap ...
Když jsem se ptal GM na tohle proč neslouží k vyšlapávání pastí tento skill bylo mi řečeno, že vetšina pastí je magického typu. Tak jsem se stím hold naučil hrát :)
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Co se tyka vyšlapávaní/nevyšlapavani pastí tak se domnivam že je to dočasný problém s tím než se upravi další povolání a připadně dungy, ono se da udělat obtižnost i na pruchod past kterou vyšlapne prostě každý etc nebo tim že se někde nastavi nutnost něco nějak pozabijet v nějakém pořadi etc. nebo souběžný kill to už zde i je musi zemřit něco a do minuty potom něco dalšího a tak dale. Fantazii se meze nekladou a je to jen o tom navrhnout to.

Co mě ale vadí a to docela dost je neinformovani o zasadních změnách nastavení světa. Konkrétně ten fakt s odhidem od pasti je něco co rozhodně nemá zustat v režimu zjistěte si sami. Jako chystal jsem se na quest docela obtižný dle meho soudu a toto zjistit až tam tak s 100% jistotou tam rakvim. Bez možnosti jakékoli zachrany. V dungách se hold najde jiná strategie a doufam ne jen ta jak psal emp tak běžime chcipnem a pak nas pala pozveda ale na solovkach ta nemožnost hidu nebo lepe řečeno odhidnuti a nemožnost se tim padem dolečit, nebo to provoknout muže byt hodně kriticka.

Co se tyka odměn za dungy tak hold odměny se upravili asi k frekfenci vybirani, viděl jsem na strankach harpagonu lot desp 1+4 když ho dali po tak dlouhe době a rozhodně bych ho za slabý neoznačil. jo že se ted desp chodi skoro každy druhy den tak hold i poklady jsou slabši protože jak psal Sir Arthur hold ta monstra to ještě nestihla naharvit :D
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Irto píše:Co se tyka odměn za dungy tak hold odměny se upravili asi k frekfenci vybirani, viděl jsem na strankach harpagonu lot desp 1+4 když ho dali po tak dlouhe době a rozhodně bych ho za slabý neoznačil.
Takže teď mám čekat rok na to abych měl v despu dobrý loot? )

Ono popravdě proč by tam chodily nové výpravy do toho despu když poslední dobou byť je to lehčí jsou tma poklady naprd...

Není tomu tak dávno byla to doba kdy se naposled vracel save kvůli vykrádání domů. Poskládali jsme novou skupinu (samozřejmě že něktěří už v tom despu byli), která nebyla absolutně nesehraná a vyrazili do D2.(tenkrát se chvili před tíím než jsme šli zavedla i novinka kdy nesměli víc jak dva lidé stát na sobě takže jsme se museli poprat i s tímto) abych pravdu řekl trápili jsme se tam neskutečně a po 7 hodinách jsme to dali a co nás čekalo v pokladu? ice část, topko a nějaké 2 ada yarny a spotřebák jeslti si dobře pamatuju. Ono pokud mě má tohle motivovat abych se do toho dungu vrátil a trápil se tam znovu tak to si radši budu chodit TK kde občas taky byvá topko (i když nechápu proč je v dungu který se dá dojít i za pala na solo top část) a těchto případů je mnohem více.

A jak Tady psal Ara někteří lidé hrajou proto aby se zlepšovali maji vyšší a vyšší cíle v této hře, chcou si dokázat že na ten dung mají.
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

Empair píše: si jeden z lidí co rád mluví o TOP dungách ale sám ani nevíš co obnáší pořádný eqip nebo jak by měla vypadat kvalitně složená sestava či jakým způsobem postupovat v krizovce ...

hodnotný názor můžou mít lidi, aktivně se dungující v oněch dungách ...
Takže z toho, co jsi tu za poslední 4 posty v novém roce splodil usuzuji, že jsi to v podstatě pouze ty...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Odpovědět