Turnaj War/Palu
Turnaj War/Palu
Kdy: Sobota cca 19:00
Kde: Nekde asi na greenu, divaci ano.
Vstupne: 1000gp
Co s sebou: Charakter, gp staci mit v bance, Paladin naramek na +10 bojovky, warrior nic. Nic neni potreba adamantium komplety distanete na miste.
Kdo ma sanci vyhrat? Ten kdo ma na max bojovky, a ten kdo se vyzna ve svete. Jinak Pal/War rozdil asi nebude znat, bojovky budou teoreticky stejne, a hp/str taky.
Ceny budou, podle ucasti.
Dotazy klidne.Casem odpovim.
Kde: Nekde asi na greenu, divaci ano.
Vstupne: 1000gp
Co s sebou: Charakter, gp staci mit v bance, Paladin naramek na +10 bojovky, warrior nic. Nic neni potreba adamantium komplety distanete na miste.
Kdo ma sanci vyhrat? Ten kdo ma na max bojovky, a ten kdo se vyzna ve svete. Jinak Pal/War rozdil asi nebude znat, bojovky budou teoreticky stejne, a hp/str taky.
Ceny budou, podle ucasti.
Dotazy klidne.Casem odpovim.
Re: Turnaj War/Palu
V čem se tedy bude soutěžit? PvP nebo PvM?
Nebudu komentovat.erunno píše:V čem se tedy bude soutěžit? PvP nebo PvM?
Úžasná odpověd fakt že jo!
Mimochodem odpovíš aspoň na tohle?
"Máme se hlasit tady ne foru nebo to bude bez přihlašení?"
Bylo by zmineno ... je to jedno, bud pridete nebo, ne kazdej cte forum. Navic se rad necham prekvapit temi peti soutezicimi.erunno píše:Úžasná odpověd fakt že jo!
Za GM Team se omlouvám, že si Acarus našel čas, aby vám udělal turnaj ve kterém o nic nepřijdete a chce si ho nechat zahalený tajemstvím.erunno píše:Úžasná odpověd fakt že jo!
Příště si na to dáme pozor a radši necháme pořádání turnajů čistě na hráčích.
Já jsem se jen na něco zeptal milý Ocrocu tak si nech své poznamky na jindy. Prostě mě zajímalo v čem se bude soutěžit toť celé a pokud u vás zvědavost je něco špatného tak vas lituju asi vás špatně vychovali.Ocroc píše:Za GM Team se omlouvám, že si Acarus našel čas, aby vám udělal turnaj ve kterém o nic nepřijdete a chce si ho nechat zahalený tajemstvím.erunno píše:Úžasná odpověd fakt že jo!
Taky jsem nereagoval na tvojí otázku na které samozřejmě nic špatného není. Moje reakce byla na tvůj komentář toho, že Acarus napsal že to bude jako překvapení.erunno píše: Já jsem se jen na něco zeptal milý Ocrocu tak si nech své poznamky na jindy. Prostě mě zajímalo v čem se bude soutěžit toť celé a pokud u vás zvědavost je něco špatného tak vas lituju asi vás špatně vychovali.
Ocroc píše:Taky jsem nereagoval na tvojí otázku na které samozřejmě nic špatného není. Moje reakce byla na tvůj komentář toho, že Acarus napsal že to bude jako překvapení.erunno píše: Já jsem se jen na něco zeptal milý Ocrocu tak si nech své poznamky na jindy. Prostě mě zajímalo v čem se bude soutěžit toť celé a pokud u vás zvědavost je něco špatného tak vas lituju asi vás špatně vychovali.
Nezlobte se na me, ale ona veta
"nebudu komentovat" lze vylozit i jako " no to si delas srandu, ze to nevis ? Zjisti si to " (coz me napadlo jako prvni) a pote bych rekl, ze je Erunnovo reakce adekvatni. V psane forme je problem, ze nejde do odpovedi pridat intonace a to muze vest ke spatnemu pochopeni informace... Protoze vic jak 70% informaci se bezne ziskava z intonace a reci tela, ne z obsahu proslovu...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
som za to aby vstup stal aspon zlatu sochuerunno píše:Já jsem se jen na něco zeptal milý Ocrocu tak si nech své poznamky na jindy. Prostě mě zajímalo v čem se bude soutěžit toť celé a pokud u vás zvědavost je něco špatného tak vas lituju asi vás špatně vychovali.Ocroc píše:Za GM Team se omlouvám, že si Acarus našel čas, aby vám udělal turnaj ve kterém o nic nepřijdete a chce si ho nechat zahalený tajemstvím.erunno píše:Úžasná odpověd fakt že jo!
Kdyby to bylo relevantni tak to uvedu. Vzhledem k nizkym pocatecnim nakladum a velmi velkemu risku, ze o to tak jako tak prijdu, je to celkem jedno jestli to pvp a pvm v udsledku umim a znam. Kdo ma zajem at prijde, kdo nema zajem at si sedi doma.
Hlásím se do soutěže nick Azachiel.
prihlasky sem a nebo staci pred turnajem skocit do gate?
Skuhry - war
Skuhry - war
EDIT: den zmena na sobotu tedy na zejtra ... v nedeli se me objevila akce v kalendari znacne neodkladna.
sakra, těšil jsem se bo mam zrovna v neděli volno :/Acarus píše:EDIT: den zmena na sobotu tedy na zejtra ... v nedeli se me objevila akce v kalendari znacne neodkladna.
Hm naprd, taky jsem se těšil, že se výjměčně něčeho zúčastním v neděli večer, kdy mám času dost, snad to vyjde v sobotu, ale chápu, že to stojí na GM a jeho čas je pro nás důležitější.
edit: kdyby mi to náhodou vyšlo a když se řeší vyrovnanost palů/warů -> war bez náramku, pal s náramkem, doufám, že nebudu bit na tom, že jsem iškariot -> omezení pouze na mf zbraně a + skill
edit: kdyby mi to náhodou vyšlo a když se řeší vyrovnanost palů/warů -> war bez náramku, pal s náramkem, doufám, že nebudu bit na tom, že jsem iškariot -> omezení pouze na mf zbraně a + skill