HP silnějších potvor
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
HP silnějších potvor
Byli by jste raději, kdyby bylo možné opět zobrazit skutečné množství HP u příšer, jak tomu bylo dříve, nebo vám současné nastavení přijde zajímavější?
Chcete-li ke své volbě cokoliv dodat, neváhejte a pište.
Edit: přidána volba "Je mi to úplně jedno", aby to bylo teda kompletní a objektivní.
Chcete-li ke své volbě cokoliv dodat, neváhejte a pište.
Edit: přidána volba "Je mi to úplně jedno", aby to bylo teda kompletní a objektivní.
Naposledy upravil(a) Papez dne 30.09.2011 20:07:47, celkem upraveno 2 x.
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Re: HP silnějších potvor
Zadni dalsi hraci na dp uz asi nebudou(u neceho by to byla nevyhoda neznat hp) a ti ostatni nejspis znaji hp npc zpameti. Takze je to asi jedno. Kdyz nad tim tak premejslim, tak by bylo asi jedno i kdyz by to ty hp ukazovalo. Samozrejme nevim presny duvod te zmeny, treba nejaky byl
Jako nominace na nejzbytečnější anketu roku dobrý, jiný smysl mi uniká.
Rozhodně mi tam chybí třetí volba "je mi to úplně jedno".
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je asi jedina zmena, na kterou jsem si "nezvyknul" a ktera me porad stve 
Proc se to vlastne delalo? Slysel jsem, ze pry kvuli phoenixovi, ale zajimalo by me, co presne za vyhodu oproti yoku meli hraci na fene, kdyz videli realnej pocet hp?
A aspon poisnoing by mohl vypisovat hlasky jako treba u tamingu, kdyz budu trenovat na monstru, co uz mi skill davat nebude.

Proc se to vlastne delalo? Slysel jsem, ze pry kvuli phoenixovi, ale zajimalo by me, co presne za vyhodu oproti yoku meli hraci na fene, kdyz videli realnej pocet hp?
A aspon poisnoing by mohl vypisovat hlasky jako treba u tamingu, kdyz budu trenovat na monstru, co uz mi skill davat nebude.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Tak akorát mi jaksi nedošlo, že editací ankety přijdu o všechny výsledky, takže hlasujte prosím znovu.
Papez - The Vampire.
Dovolim si nesouhlasit. Mozna jsem bila vrana, ale hraju kratce.Pheme píše:Zadni dalsi hraci na dp uz asi nebudou(u neceho by to byla nevyhoda neznat hp) a ti ostatni nejspis znaji hp npc zpameti. Takze je to asi jedno. Kdyz nad tim tak premejslim, tak by bylo asi jedno i kdyz by to ty hp ukazovalo. Samozrejme nevim presny duvod te zmeny, treba nejaky byl

Můžu prosím vědět důvod? Hrál jsem s yokem a ano, pro zajímavost dobrý vědět přesný počet, ale momentálně hraju na feně, kde hp nevidím vůbec, ale pořád vidím healthbar a stále vidím jak se ta "čárka" zmenšuje když do potvory buším, takže kolik má cca procent života stále vidím a absenci přesných čísílek jsem zatím nijak nepocítil za žádnou postavu. Jediný "problém" bych viděl u klerika kdyby neviděl přesné počty hp u spoluhráčů když mají shozené staty, ale tak pokud vidíš hp do 256(nebo kolik to je), tak stačí to. Tzn. za mě naprostá zbytečnost.Conina píše:obcas me to opravdu rozciluje, ze nevim, kolik ta ktera potvora ma hp...
Ačkoliv na druhou stranu pro zajímavost dejme tomu, pokud to není nějaký vyloženě problém ve scriptu, tak nějakou výhodu to taky neudělá, tak proč to uplakánkům co to nutně potřebují!, nepovolit?
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Označil jsem "ano" ale více méně pouze kvůli poisoningu. Pokud by bylo možné naskriptit podobné hlášky jako k tamingu, jsou mi HP kterékoli potvory celkem fuk.
Kdyz vim, ze ma potvora dejme tomu 150hp, dokazu +- odhadnout, jestli si na ni muzu troufnout. U tech 256+ se mi to proste spatne odhaduje. Jak rikam, hraju kratce a nemam moc zmapovane, co je jak rychle, odolne, utocne...myslim, ze by mi znalost hp usnadnila orientaci. Je mi jasne, ze ostrilene hrace to asi moc netankuje.Piscot píše:Můžu prosím vědět důvod?
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Zacatecnikovi dost pomuze vedet, jestli ma monstrum 350hp, nebo 1500hp. Stejne tak kdyz pouziva zbran do nizsich AR (luk, jednorucky..), a vidi ze ty hp co ubira jsou vyrazne nizsi, nez ty co ubira normalne, tak nasadi nejakou zbran do vyssich AR. Nemusi zdlouhave pouzivat obe zbrane a pak srovnavat relativni dmg do konkretniho monstra.
DP neni RP server a hra je tu dost "technicka", plna cisel a presnejch udaju, skriptovani... takze kdyz v takovymhle svete, kde skoro u vseho vidis presny cisla je zrovna tohle nastaveny na relativni zobrazovani, tak je to takovy divny
DP neni RP server a hra je tu dost "technicka", plna cisel a presnejch udaju, skriptovani... takze kdyz v takovymhle svete, kde skoro u vseho vidis presny cisla je zrovna tohle nastaveny na relativni zobrazovani, tak je to takovy divny

- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
neak si na videni hp nezakladam, ale pre poisoning by to bolo urcite prinosne
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
me je to uplne jedno jestli to je tak nebo tak stejne to umlatim 

- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
třeba formou questu, člověk by zíkla něco a díky tomu by viděl HPčka. Kdo o to záje nemá ať quest nedělá....
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Na co Quest ? GMka chteji odliv veci ze serveru, tak co takhle treba xy% poisoningu ? Kdyby vymenou za tyto procenta videl HPcka, mohlo by mu to pomoci k dotrenovani, ale napr. me jakozto warriorovi by se taky hodilo znat HPcka potvory, abych odhadl, jak ( nebo spis kdy ) na "to" s mystikemNagash píše:třeba formou questu, člověk by zíkla něco a díky tomu by viděl HPčka. Kdo o to záje nemá ať quest nedělá....
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
quest na Shinigamiho oci
uvidis skuteceho vlastnika postav, pocet hp
ke splneni questu musis darovat pulku sveho zivota Shinigamimu -> 1 prohresek= del nebo ban
---=Death Note=---
ke splneni questu musis darovat pulku sveho zivota Shinigamimu -> 1 prohresek= del nebo ban
---=Death Note=---
Takže i jména by přestala být vidět?Raona píše:quest na Shinigamiho oci
---=Death Note=---

NB since 26.6. 2006 21:18 | Nesro, Dokrkuhryz | http://nesro.cz
Raona píše:quest na Shinigamiho oci
---=Death Note=---
A hlavne by bylo zajimavy videt delku zivota v case ( jak ve zminenem DN )
nabehnes do cove a jen porovnas ty casy a uz nemusis bojovat...

Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
V ankete se vyjadrilo cca 60 lidi, coz je docela dost. Mohlo by sem nejake GM napsat jake je k tomu stanovisko GM teamu? Jestli se to bude vracet, nebo ne a pripadne i duvod, proc ne? Diky 

Ja myslim, ze je to jedna z mala veci, kterou nepotrebujete vedet. Nikdo tomu byt jinak ani nemelo.