Phoenix Plugin ? vaše nápady?
Phoenix Plugin ? vaše nápady?
Hele jen tak ze zjedavosti ..
jste všecí kreativní umělci...
Co vás napadá za plugin? co byste udělali, kdybyjste mohli ?
pište a nestyďte se
jste všecí kreativní umělci...
Co vás napadá za plugin? co byste udělali, kdybyjste mohli ?
pište a nestyďte se
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Re: Phoenix Plugin ? vaše nápady?
bota do dungu :p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
něco co neexistuje prosímJohny Matovic píše:bota do dungu :p
Automaticky bot do dungu existuje?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
V jisté míře ano .. ale to je jedno .. nějaký jiný nápad?Ducky píše:Automaticky bot do dungu existuje?
co za plugin ?:)
Radsi udelej vsem makro, c jim v contu a z podcontu vypise IDcka itemu a to at jim to vyplyvne do txtaku jmenem majetek.txt , ulehci to praci gm pri hledani "ztracenych veci"
Acarus píše:Radsi udelej vsem makro, c jim v contu a z podcontu vypise IDcka itemu a to at jim to vyplyvne do txtaku jmenem majetek.txt , ulehci to praci gm pri hledani "ztracenych veci"
Konečně rozumnej nápad... asi tě začnu mít i rád
v brzké době udělám ......
-
- Walking Scribbler
Vole smoce nevýmyšlej blbosti a radči udělej novou Bugger beta verzi... ta 3.0.4 mi nějak blbneSmoce píše:Acarus píše:Radsi udelej vsem makro, c jim v contu a z podcontu vypise IDcka itemu a to at jim to vyplyvne do txtaku jmenem majetek.txt , ulehci to praci gm pri hledani "ztracenych veci"
Dark Sisel píše:Vole smoce nevýmyšlej blbosti a radči udělej novou Bugger beta verzi... ta 3.0.4 mi nějak blbneSmoce píše:Acarus píše:Radsi udelej vsem makro, c jim v contu a z podcontu vypise IDcka itemu a to at jim to vyplyvne do txtaku jmenem majetek.txt , ulehci to praci gm pri hledani "ztracenych veci"
Bugovat se dá pořád i na Phoenix 2 beta , jen to musíš umět ... nikdo ti nedá phoenix se scriptama
Já bych prosil udělat v hlavním okně záložku s jedním malovacím plátnem, co by se ovládalo přes phoenix. Určutě je na to nějaká komponenta, tak stačí pár řádků kódu... Děkuju
NB since 26.6. 2006 21:18 | Nesro, Dokrkuhryz | http://nesro.cz
nesRo píše:Já bych prosil udělat v hlavním okně záložku s jedním malovacím plátnem, co by se ovládalo přes phoenix. Určutě je na to nějaká komponenta, tak stačí pár řádků kódu... Děkuju
Proč všecí, co něco chcou, to vysvětlujou tak kurevsky? nemám ponětí co po mě chceš jaký plátno a jaký ovládáný přes phoenix? jediný kdo tu napsal rozumnou větu byl acarus ....
Fofrem to vysvětli polopaticky !
Chci záložku v phoenixu, kde bude canvas na kreslení. Objekt který bude mít výšku, šířku a já do něj budu moci kreslit. A ovládat se bude přímo v scriptu, nějak jako KresliciPlatno.NakresliPixel(5,5,"red"); //pixel [5, 5] červeně.Smoce píše:nesRo píše:Já bych prosil udělat v hlavním okně záložku s jedním malovacím plátnem, co by se ovládalo přes phoenix. Určutě je na to nějaká komponenta, tak stačí pár řádků kódu... Děkuju
Proč všecí, co něco chcou, to vysvětlujou tak kurevsky? nemám ponětí co po mě chceš jaký plátno a jaký ovládáný přes phoenix? jediný kdo tu napsal rozumnou větu byl acarus ....
Fofrem to vysvětli polopaticky !
NB since 26.6. 2006 21:18 | Nesro, Dokrkuhryz | http://nesro.cz
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
a rovnou pak udelej at to trackuje pasti v dungach a zakresluje jejich pozici :p
hemeneks more gadzo vazelina!
To rovnou můžu udělat script, co targetnete políčko, a pak pokaždé když půjdete okolo, bude svítit růžověDave Lister píše:a rovnou pak udelej at to trackuje pasti v dungach a zakresluje jejich pozici :p
na takové blboviny čas zrovna nemam .. něco rozumnějšího na nápad?
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
nieco co opise loginy cloveka co spusti ten skript a posli ich mne na mail :pSmoce píše:To rovnou můžu udělat script, co targetnete políčko, a pak pokaždé když půjdete okolo, bude svítit růžověDave Lister píše:a rovnou pak udelej at to trackuje pasti v dungach a zakresluje jejich pozici :p
na takové blboviny čas zrovna nemam .. něco rozumnějšího na nápad?
Sklb - okrasny clovek
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Záložky s možností nadefinování použití jednotlivých tlačítek na myši na ně (jo jo, jako v healbotu ve wowku) levej třebas IVM, pravej reaktiv, znáš to
No, tohle je nejlehčí co to, teoreticky jde velice lehce udělat..jen je problém , že definovalo by se to samo ... jen bys mackarl hody a u zalozek by jsi mel cislo malinke ktere to je..Retromancer píše:Záložky s možností nadefinování použití jednotlivých tlačítek na myši na ně (jo jo, jako v healbotu ve wowku) levej třebas IVM, pravej reaktiv, znáš to
nebo bys musel pořadí targetovat.... aby to bylo lehké ..
jiné nastavení není složité ale celkem horší na grafickou podobu .. by to pak nebylo estetické
- Bereg Sunrise
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Uz konecne udelat, aby makra co se delaji pres "Record" po vypnuti Feny nemizely
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Stačí si je nahrát pod hotkey... (pravej klik do příkazovýho okna u hotkeye a dát record)Bereg Sunrise píše:Uz konecne udelat, aby makra co se delaji pres "Record" po vypnuti Feny nemizely
Chystačka na maturu... Brzko udělám ještě ATHENA v.2 , kde budou rozšířené funkce + přemýšel jsem udělat malej prográmek na DOWNLOAD mapy/ changer map
(Princip by byl, že by mapy se stahli do UO Složky stím, že za název souboru v mapě bych dal třeba "_1" a program to jen přejmenovaval). Takže bys mohl zvolit okno kterou chceš, a spustl by se rovnou Phoenix/Yoko/Client (v Configu adresa na exač)..
PS: Chtěl jsem dát dalších cca 50 -100 scriptu na train na můj web. Ale když všecí škrobíte scripty tak nic nebude .... viz. článek na webu
Ale mám scripty asi všechny train věci ..
(Princip by byl, že by mapy se stahli do UO Složky stím, že za název souboru v mapě bych dal třeba "_1" a program to jen přejmenovaval). Takže bys mohl zvolit okno kterou chceš, a spustl by se rovnou Phoenix/Yoko/Client (v Configu adresa na exač)..
PS: Chtěl jsem dát dalších cca 50 -100 scriptu na train na můj web. Ale když všecí škrobíte scripty tak nic nebude .... viz. článek na webu
Ale mám scripty asi všechny train věci ..