Stardust
Stardust
Zdravim, chci se zeptat jestli na vyrobu kamenovek... Vetsinou me to stoji 1 nabiti star dustu... Ale stava se mi a ne jen me ze to sezere 2 nabiti star dustu... Je to takle zpravne? Nebo popripade jak to teda funguje? Diky za odpovedi.
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stardust
výroba kamenovek aspoň mně vždycky sebrala 2 nabití SD ...
take mi zere 2, 1 jen pri predelani s shardu
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
2 šutry = 2 nabití , tak by to mělo být správně...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
- Estel
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych chtela zas jen podotknout, ze kdyz novy stardust ma 100nabiti, tak vlastne quest pro krafty je celkem k nicemu...ze za 250tis, ziskam kladivko s pulkou, chapu, ze pak muzu vyrabet glass zbrane, ale k cemu, kdyz nemaji poradny vyuziti a nikdo je nechce a to nemluve o vyrobe a spotrebe materialu na to...
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj chci se zeptat jestli se nezatoulala Evangela do nějaké "staré" pozice? Kde jí nemohou hráči odpálit. ptám se protože jsme jí nepotkali ani nepamatujeme. Díky za odpověd
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Pravdu díš. Přesunuta, takže teď už k nalezení je.
Kontakt: ICQ 727 506 222 nebo PM zde na foru
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Par sem jich nechal v dungach kdyz to bylo novy a prisly me ty glassky celkem fajn a silny pokud se nic nemenilo :pEstel píše:Ja bych chtela zas jen podotknout, ze kdyz novy stardust ma 100nabiti, tak vlastne quest pro krafty je celkem k nicemu...ze za 250tis, ziskam kladivko s pulkou, chapu, ze pak muzu vyrabet glass zbrane, ale k cemu, kdyz nemaji poradny vyuziti a nikdo je nechce a to nemluve o vyrobe a spotrebe materialu na to...
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Jsou jako +9 bez nároku na fame a to je fajn. Horší je to s durabkou, ale nemůžeme mít holt všechno. Kámen úrazu je ničení jediným úderem o IJS - to je důvod, proč je nijak zvlášť netaham já.
Retromancer píše:Jsou jako +9 bez nároku na fame a to je fajn. Horší je to s durabkou, ale nemůžeme mít holt všechno. Kámen úrazu je ničení jediným úderem o IJS - to je důvod, proč je nijak zvlášť netaham já.
A to je zase duvod, proc jsem jich 7 rozflakal... Vzdycky jsem na to zapomnel...

Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Chcel by som sa spýtať, či niekto v poslednej dobe nevidel Evangelu, či nám nejako nebugla ... nevidel som ju už zopár mesiacov.... ani o nej nepočul
Asi málo hráváš, minulý týden naposledy viděna..Mihal píše:Chcel by som sa spýtať, či niekto v poslednej dobe nevidel Evangelu, či nám nejako nebugla ... nevidel som ju už zopár mesiacov.... ani o nej nepočul
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych se zeptat jestli by nešlo udělat aby Star dust šlo použivat pro vyrobu i když je zamčeny na zemi ? Rad bych si sem tam udělal ale mame ho zamkli na zemi a nelze pak použit 

Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Máme ho zamčený na zemi a kamenovky s nim jdou dělat.
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Ale predelavat soul shardy ne:)