A je to tady vážení - Despise Fail...

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Legolend
Elder Letter
Elder Letter

A je to tady vážení - Despise Fail...

Příspěvek od Legolend »

Tak, všichni hnidopichové, posthunteři, spaměři, lameři, brekny, fňukny, OMGovači, LOLovači a OMFGotaři jistě bedlivě refreshujou tuto jistě nezábavnější část našeho nejmilovanějšího DP fora a čekali, kdy se objeví nějaká reakce na novinky posledních dní aneb 17.1.2011 - Den zadostiučinění našeho hrdiny, vzoru všech NB (i těch, které ho zdaleka ještě neznají) a taky snad jediného člověka, který měl často tendence psát na své nejmenované stránky Generačního Progresu své emoční projevy aneb: "Čtyřicet dní se zde neobjevila ani noha živáčka a poklad tam stejně nebyl" "Jestli se nás chcete zbavit, můžete to udělat i jinak" ....

A proto co si myslíte o tomto Desp failu ?

Já bych třeba chtěl takové info i v Decíku, protože jsem tam ten poklad snad ani nikdy neviděl (akorát jsem to zapoměl napsat na svoje stránky) Nezajímá mě, že se Decík jde, když se jde na pohodu, hodinu a když se prolítává tak za 20 minut, jde mi o princip.
Rovnou bych chtěl taky zakázat vstup do dungů a do radiusu 20 polí od vstupu do dungu všem červeným...

Nějaké nápady, tipy ?
Jestli něco takového, tak do většiny dungů, do půlky low dungů (u musty) ceduli s tím, jestli má cenu jít dál.
U medium dungů ceduli třeba do čtvrtky, jestli má cenu jít dál.
O high je v podstatě rozhodnuto :)

E: A já nezbedník si nevšiml toho, že topic už založen byl v Diskusi o hře... Vsadím se, že tady to bude beztak zábavnější :-P

Nebylo by naškodu sem dát nějaké čísla kolik výprav šlo a kolik výprav nedošlo za poslední pfffffff, měsíc ? dva ?
Naposledy upravil(a) Legolend dne 18.01.2011 22:47:36, celkem upraveno 3 x.
Legolend [Etoiles]
and many others...

Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: A je to tady vážení - Despise Fail...

Příspěvek od Mrakoplas »

Inu neda se nic jineho nez souhlasit...

fail to je a jediny dusledek bude, ze tam budou ob den behad dva GP a kdyz uvidi itemy, vyberou si to, kdyz neuvidi, vyberou jinde... tzn, desp budou vybirat stejne jen oni, jelikoz nikdo jinej tak rychle sestavu na desp nepostavi... a za druhe budou vybirat ostatni dungeony este casteji...

+ si rovnou vyberou i vice pater despu najednou{tim jsem si jist}...

chapu pozici GM... je to tezke, lidi ale nikdy nebudou spokojeni a Vy by jste nemeli ustupovat...
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Ano tady to bude lepsi
Ma to asi vyznam pro empair a spol, jestli to chodi i nekdo jinej, tak se omlouvam
Ale nebylo by na skodu, kdyz by na dp strankach byla tabulka dungu a gm by k nim doplnovali, ze tam je poklad. Dungy jsou preci jen o tom pokladu :wink:
Legolend
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Legolend »

Ještě jsem se dozvěděl takovou zajímavou statistiku o despu a asi by nebylo naškodu sem dát nějaké čísla kolik výprav šlo a kolik výprav nedošlo za poslední pfffffff, měsíc ? dva ?
Legolend [Etoiles]
and many others...

berny
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od berny »

Legolend píše:Ještě jsem se dozvěděl takovou zajímavou statistiku o despu a asi by nebylo naškodu sem dát nějaké čísla kolik výprav šlo a kolik výprav nedošlo za poslední pfffffff, měsíc ? dva ?
Tipuju tak 10 slo, 5 empovci, dosli 4x emp.
Prudom

Příspěvek od Prudom »

Po dobu co sleduju a stihám sledovat despy.

Tak to chodi ano GP, MC, stabilne..dale Templari, Amonthia, Vokurky, Sanct Lor, Harpagoni, sem tam nejaka smeska..

Minuly tyden slo 8 vyprav a 8 vyprav tam umrelo co jsem postrehl ja.

Za celou dobu co jsem si to psal a stihal jsem to nějak kontrolovat, tak tam byla více jak 70% úmrtnost výprav, nejvíce ve druhém patře, potom v prvním.

Despise 1 doslo - 378 lidí od doby nového despu. - vyprava +- 10 lidi - 37,8 dojití
Despise 2 doslo - 92 lidi od doby noveho despu. - výprava +- 10 lidi - 9 dojiti
Despise 3 doslo - 47 lidi od doby nového despu. - výprava +- 11 lidi - 4 dojití
Despise 4 doslo - 38 lidi od doby nového despu. - výprava +- 12 lidí - 3 dojití

Udělejte si obrázek každý sám.
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Legolend píše:první post
Víš co? Slož si skupinku hráčů, nauč je hrát PvM a choď tam taky. To je furt breku o GP, jakej maj mamon a co si kde píšou na webu - ať mají nebo nemají mamonu kolik chtějí - prostě umí PvM a tím to je.
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Eliska píše:Víš co? Uvědom si, že tu jsou i lidi co GP prostě nemusí.
Pokud existenci takové bytosti vnitřně přijmeš, bude se ti hrát lépe a nebudeš se pak muset rozčilovat v pokecu :).
Já se nerozčiluju - na rozdíl od těch "lidí co GP prostě nemusí", kteří se musí rozčilovat téměř všude.

Nepotřebuju někoho muset, abych byl schopen uznat, že něco umí lépe než já. Ale někomu zřejmě tohle trošku problémy dělá.

EDIT : Věřím že lidí, kteří GP prostě nemusí, je dost. Ale jen někteří z té celé skupiny mají neustále potřebu poukazovat na to, co právě ti GP, které nemusí, někde udělali... Když někoho nemusím, jak říkáš, tak se o něj prostě nestarám ne? :wink:
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

Tak, tak.

Děkuji GM za zajímavou změnu.

Děkuji našim fans a haterům, díky vašemu zájmu máme vysoká čísla přístupů na naše stránky. Kvůli tomu a v souvislosti novou změnou, počítáme, že se daná čísla ještě zvýší, takže již máme v jednání umístění placeného reklamního banneru. Jsme rádi, že nás takovýmto způsobem podporujete a myslíte na naše blaho, naoplátku máme pro vás pravidelnou dávku emocí!

A pro Retromancera, jako nejobjetivnějšího myslícího hráče topicu máme bonus ve formě free mamon ticketu zdarma! Který tě opravňuje s námi zajít pro mamon do top dungu. A to není vše, jako pozornost dostaneš screen, jak stojíš u pokladu, a vyvěsíme ho na naše stránky, nechť se také staneš jedním z slavných probíraných hráčů, na které padají chvály i špína.
Přeji pěkný den!
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

Ja jim to zase preju kdyz se jsou schopni srat 8 hodin v dungu at ten mamon klidne maj.

A myslim ze tohle jestli je videt poklad nebo ne je dobre protoze fakt se srat hodiny pro nic je k nasrani.Dal bych to max jeste k Pridu jinak ale fakt ne.
Legolend
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Legolend »

Prudom píše:Po dobu co sleduju a stihám sledovat despy.

Tak to chodi ano GP, MC, stabilne..dale Templari, Amonthia, Vokurky, Sanct Lor, Harpagoni, sem tam nejaka smeska..

Minuly tyden slo 8 vyprav a 8 vyprav tam umrelo co jsem postrehl ja.

Za celou dobu co jsem si to psal a stihal jsem to nějak kontrolovat, tak tam byla více jak 70% úmrtnost výprav, nejvíce ve druhém patře, potom v prvním.

Despise 1 doslo - 370 lidí od doby nového despu. - vyprava +- 10 lidi - 37 dojití
Despise 2 doslo - 92 lidi od doby noveho despu. - výprava +- 10 lidi - 9 dojiti
Despise 3 doslo - 47 lidi od doby nového despu. - výprava +- 11 lidi - 4 dojití
Despise 4 doslo - 38 lidi od doby nového despu. - výprava +- 12 lidí - 3 dojití

Udělejte si obrázek každý sám.
Myslím si, že dostatečně uspokojující informace jak pro mě tak pro ostatní, nebylo by naškodu to někam dávat častěji, třeba jednou za ten měsíc udělat nějaké zhrnutí, aby nevznikaly další připomínky kvůli nevědomosti :)
Třeba to ještě naroste, protože se tam za tím mejmonem budou strašně plašit :-D
Legolend [Etoiles]
and many others...

Katrin
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katrin »

Anger píše:Ja jim to zase preju kdyz se jsou schopni srat 8 hodin v dungu at ten mamon klidne maj.
Tak dle me je daleko horsi projit low dung, kde nemas poradny monstra, z kterejch by ti neco padlo a pak jeste zjistis ze tam nic neni :)

Casto se na foru pise jak je ve hre moc itemu a tohle mi prijde na hlavu postaveny..
Bejkal
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bejkal »

Je pár rozdílů mezi dungeonama. Důležité je si však připustit ten rozdíl.
Je ten dung o pokladu nebo o lootu z monster ?
-------dung o pokladu má hodně pastí, otravnou nízko lvl otravný monstra ( Despice, Sorc )
-------v dungu o lootu se skupinka celou dobu pohybuje od lvl 9 k lvl 10 monster.....pro srovnání pokud je v celym despu 1,2 ( 4 lvl 10 monster a 4 lvl 9)..tohle množství je v pride i destardu v jedný místnosti.....

Dále náročnost a četnost vybírání dungeonu.....nemůžeš srovnávat ,že nebyl poklad v despu4(neřadim se mezi empovce a nebyl jsem onen nedoplněný dung) a deceitu.

Dále že každý dungeon má svoje požadavky výbavy a proto se očekává adekvátní bonus za dojití.......
(do hytl,tk,cove..ti stačí +10 brnění- proto tam padá toto----------v těžkých dungeonech kde přežití výpravy záleží na jednotkách hp a armoru jsou +20 brnění minimem....

A několik dalších porovnání !!
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

No jo, takze je, nebo neni tahle vec kvuli empair spol / budik + emapair spol, nebo empair a spol + par lidi z tech prudom vypsanejch gild
Nebo to jen tak napadlo prudom jako zajimava vec? Jakpak te to napadlo?

Pro upresneni je me uplne ukradeny jakej ma kdo mamon a ze se muze dopredu podivat jestli ten dung, ktery jde kvuli pokladu ma cenu jit. Jen me zajima proc a kvuli komu se to udelalo
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

Pheme píše:empair a spol + par lidi z tech prudom vypsanejch gild
Nez budes necim takovym argumentovat, tak si prosim zjisti kdo s kym dunguje. Ted si totiz docela shodil snahu a um tech guild co vypsal Prudom.
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Pallando píše:Tak, tak.

Děkuji GM za zajímavou změnu.

Děkuji našim fans a haterům, díky vašemu zájmu máme vysoká čísla přístupů na naše stránky. Kvůli tomu a v souvislosti novou změnou, počítáme, že se daná čísla ještě zvýší, takže již máme v jednání umístění placeného reklamního banneru. Jsme rádi, že nás takovýmto způsobem podporujete a myslíte na naše blaho, naoplátku máme pro vás pravidelnou dávku emocí!

A pro Retromancera, jako nejobjetivnějšího myslícího hráče topicu máme bonus ve formě free mamon ticketu zdarma! Který tě opravňuje s námi zajít pro mamon do top dungu. A to není vše, jako pozornost dostaneš screen, jak stojíš u pokladu, a vyvěsíme ho na naše stránky, nechť se také staneš jedním z slavných probíraných hráčů, na které padají chvály i špína.
ty jo to nemozes tak verejne artur vam bude zavidiet
inak to ako pise bejakl... akurat ze mam ine predstavy o minime (minimalnejsie)...
Naposledy upravil(a) Morlith dne 19.01.2011 17:05:55, celkem upraveno 1 x.
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Jojo zavidim . Akorat teda nevim presne ted co, ale ja zavidim dobre a rad.
Bejkal
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bejkal »

Morlith píše:inak to ako pise bejakl... akurat ze mam ine predstavy o minime (minimalnejsie)...
Tak ano jednoduchá dungy můžeš chodit klidně ve verite, ale cena +10 je nic tak proto.
Co se jednu vetsich dungu, ano muzes chodit v tech +15 ,ale kdyz flusne drak,arach tak ty +15 platy tu vypravu podrzi . Nemluvě o tom že po tobě pujde každý havět co lítá nebo se plazí.....Ano jde to dojit i s +15,ale na ukor výpravy a hladkýho průběhu dungu.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Ducky píše:
Pheme píše:empair a spol + par lidi z tech prudom vypsanejch gild
Nez budes necim takovym argumentovat, tak si prosim zjisti kdo s kym dunguje. Ted si totiz docela shodil snahu a um tech guild co vypsal Prudom.
Ale ja nemam nejmensi zajem zhazovat templare a ty ostatni gildy, ale proste zkus me rict, kdyz bys ted chtel jit do gildy a jedno z kriterii bylo pravidelne chozeni velkejch dungu tak kam pujdes? Nebo s kterou gildou/ lidma z te gildy budes v kontaku, aby te vzali do tech dungu?
Odpovědět