Assist
Assist
Ahoj,mam problem.Nainstaloval jsem si Assist a kdyz ho chci spustit,tak mi to hodi hlasku: Unable to run UOPatch.exe ( a part of UO ) or UOPatch faild.Make sure it es installed and can run properly.Mam stazenou verzi Renaissance.Nevi nekdo,co mam udelat,aby to slo?
- Neme
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Re: Assist
The Vampire
tam uz jsem se dival,ale nic
problem je v tom ze nemas ve slozce s uo nahraneho klienta dp s nazvem client.exe
a jeste neco udelej a to ze si na plochu nahrajes asista a do neho vytvoris textak s nazvem uo.bat a do textaku vlozis text
uoassist.exe /NoPatch /JustLaunch /LaunchUO /JustUpdated
a prez ten uo.bat pak spoustis uo.
a jeste neco udelej a to ze si na plochu nahrajes asista a do neho vytvoris textak s nazvem uo.bat a do textaku vlozis text
uoassist.exe /NoPatch /JustLaunch /LaunchUO /JustUpdated
a prez ten uo.bat pak spoustis uo.
Dobrý den přeji,
rád bych se zeptal, zda je funkční uoassist. Vím, že je to jako hlas ze záhrobí, ale pro mě, je to v tuto chvíli nejrychlejší cesta k uspokojivému hraní.
Zkoušel jsem jsem nastavit, dle informací, ale nic...
Jsem tu po mnoha letech a budu vděčný za rady zkušených hráčů.
Velice děkuji za zprávy.
rád bych se zeptal, zda je funkční uoassist. Vím, že je to jako hlas ze záhrobí, ale pro mě, je to v tuto chvíli nejrychlejší cesta k uspokojivému hraní.
Zkoušel jsem jsem nastavit, dle informací, ale nic...
Jsem tu po mnoha letech a budu vděčný za rady zkušených hráčů.
Velice děkuji za zprávy.
Lesní muž (Sanct Lor) Ranger
Zakladatel Guildy
Zakladatel Guildy
Cau, mel by fungovat. Nicmene jelikoz nepises kde je problem, tak se tezko radi. Kazdopadne jelikoz uz to nikdo nepouziva, tak se bude tezko radit i tak, ale muzu ti pomoct rozchodit fenixe jestli chces. Staci se ozvat na icq: 227-928-595
Hezky den a vitej zpet.
Hezky den a vitej zpet.