PK a guards
PK a guards
Neslo by systemove osetrit, aby straze, ktere zavola nejake PK, sly nejprve po PK, ktere straze vola, a ne po jinem? Popripade vzit PK moznost volat straze? Opravdu me stvou PK, ktera pred ostatnimi PK utikaji do GZ a volaji straze.
Re: PK a guards
Tak za ním do tý gz nelez a on vygardí jen sebe ne?
Kdyz tam za nim nepolezu, tak gardit nebude. A myslim, ze neni chtene, aby se PK mohlo schovat v GZ. Ta ma slouzit k jinym ucelum.Piscot píše:Tak za ním do tý gz nelez a on vygardí jen sebe ne?
Proto je tu mestska straz, ktera umi pekne strilet a jeste ty straze zavola...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Ale o tom tenhle topic vubec neni.. At si modraci gardi, jak chteji, ale jde mi o to, aby PK zdrhajici do GZ pred jinym PK nemelo moznost gardit.Wlern píše:Proto je tu mestska straz, ktera umi pekne strilet a jeste ty straze zavola...
co treba skusit "jak ty me, tak ja tobe" a pouzit to proti nim? treba je to zkroti ale kdovi
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
keby sa menej ludi tymto riadilo mozno by bolo na dp krajsie...Raona píše:co treba skusit "jak ty me, tak ja tobe" a pouzit to proti nim? treba je to zkroti ale kdovi
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
A hlavněže na bh každej nadává:)Shadowsong píše:keby sa menej ludi tymto riadilo mozno by bolo na dp krajsie...Raona píše:co treba skusit "jak ty me, tak ja tobe" a pouzit to proti nim? treba je to zkroti ale kdovi
Potom nevidím problém.Wrall Nightmare píše:Kdyz tam za nim nepolezu, tak gardit nebude.
Jako podle me by nebyl problem realizacni, pokud by se dala okolo mest nejaka zed a pred mnohy system vchodu davat Guardy ( jako "Lord Mestska straz" ) a ti by to poresili... ale problem by byl PFka a blokovani pred GZ, proto by jsem dal nemoznost kouzlit zdi ( at jakekoliv ) pred zed a to bych poresil neviditelnymi runami davajici IKcko kouzlejicimu...Wrall Nightmare píše:Ale o tom tenhle topic vubec neni.. At si modraci gardi, jak chteji, ale jde mi o to, aby PK zdrhajici do GZ pred jinym PK nemelo moznost gardit.Wlern píše:Proto je tu mestska straz, ktera umi pekne strilet a jeste ty straze zavola...
A je po problemu, ale nevim, jak by se resilo blockovani duchama / itemama pred vstupem do GZ...
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Zkus chvili zapomenout na to, ze jsi z pure blue guildy, ktera nesnasi vrahy, a ze ja jsem vrah a zkus se nad tim zamyslet naprosto nezaujate. Zda se ti v poradku, ze vrah utika do mesta, ktere hlidaji straze, a vola si ty straze na pomoc? Nejsou straze urceny k ochrane modraku?Piscot píše:Potom nevidím problém.Wrall Nightmare píše:Kdyz tam za nim nepolezu, tak gardit nebude.
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz mi tohle pkcka delali tak mi porat zabihali na jedno misto (gz u hb az k ch hradu) v oblibe to meli hlavne ten novi rip a tak co, odlognes u hb modraka a kdyz zabehne hodis dual, pogardis polotis jedes dal... popr kopnes mezi tim a odlognes pkcko, kazdemu podle chuti.
A logy jsou na světě, LuckyLucky píše:Kdyz mi tohle pkcka delali tak mi porat zabihali na jedno misto (gz u hb az k ch hradu) v oblibe to meli hlavne ten novi rip a tak co, odlognes u hb modraka a kdyz zabehne hodis dual, pogardis polotis jedes dal... popr kopnes mezi tim a odlognes pkcko, kazdemu podle chuti.
Je to další z hezkých paradoxů DP, kdy si vrah volá na pomoc stráže, kteří ho kdovíproč poslechnou.
Rozhodně by bylo fajn to změnit, ale něco mi říká, že to asi nebude zrovna jednoduchá/možná záležitost. Možná přidat trochu více měšťáků by stálo za zvážení, PK si budou muset dávat větši pozor u hranic, ale už se snad nikdy nestane takováhle......situace.
Jednoduche reseni, jak uz tady jedno GM kdysi nadhodilo ... IK plosky okolo cele GZ a byl by klid ...
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Konečně pořádné slovo do tématu!Arim píše:Jednoduche reseni, jak uz tady jedno GM kdysi nadhodilo ... IK plosky okolo cele GZ a byl by klid ...
To je dle me zbytecny. Hafo pk si chodej do gz do banky, tak by to bylo nefer. To uz je lepsi zakazani guardu..Arim píše:Jednoduche reseni, jak uz tady jedno GM kdysi nadhodilo ... IK plosky okolo cele GZ a byl by klid ...
Jednoduché řešení by bylo něco jako - pokud killy >= 3, tak ti "guards" vůbec fungovat nebudou.
//Tohle by bylo asi nej. Ještě by to mohlo dávat IK
//Tohle by bylo asi nej. Ještě by to mohlo dávat IK
Nexios
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
teda pokud se nemylim tak pokud nekdo napadne sedeho hrace, tak ten se pomoci guards branit nemuze, nebo jo?
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
QQ?Wrall Nightmare píše: Opravdu me stvou PK, ktera pred ostatnimi PK utikaji do GZ a volaji straze.
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
zrušit banku v ocllu
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Stráže by měly skočit po obou najednou a všichni budou spokojeni .
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz