Lockpiking
Lockpiking
Ahoj všem mám takovej dotaz na skill lockpiking. U rangerky mam 100 lockpiking a i tak se mi hodne často stává, že dostanu na lock pokladech 2 instant. Dnes jsem byl v dungu a na pětkovém lockáči sem dostal 2x ik. Neuvažuje se o nějaké změně tohoto skillu?
Re: Lockpiking
neni ta dmg zavisla od skillu remove trap? a jestli neni tak proc neni :p
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ak si dobre pamatam baltove slova tak pri otvarani pokladu sa vyhodnocuje lockpicking. win=mas poklad, fail=vyhodnocuje sa removetrap a dostanes dmg.
aku sancu mas s 100% lockpickingom na dungovych lockacoch si uz ale nepamatam. myslim ze to bolo niekde okolo 80-90, ale sfere staci aj 0,01% sanca na to aby ta vyresskillovala par krat po sebe :p
aku sancu mas s 100% lockpickingom na dungovych lockacoch si uz ale nepamatam. myslim ze to bolo niekde okolo 80-90, ale sfere staci aj 0,01% sanca na to aby ta vyresskillovala par krat po sebe :p
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
tak to bude asi tim remove trapem lockpiking mam max, ale remove je špatnej a ten se dost špatně trenuje
Spatne?Aken píše:tak to bude asi tim remove trapem lockpiking mam max, ale remove je špatnej a ten se dost špatně trenuje
Jo, kdyz by se to nedalo jet pres script, ale jen tim nahodnym, co ti nekdy da past tak snad
Ano sam sem se to dozvedel take az tady na foru
já nemyslím že to dava dmg podle remove trap.. imho
Podud si pamatuju, tak balt psal, že když to failne tak ti to hodí random dmg mezi 0-300 a jde to přes armor.
Podud si pamatuju, tak balt psal, že když to failne tak ti to hodí random dmg mezi 0-300 a jde to přes armor.
Remove trap se da trenovat scriptem ? To je pro mě novinka, ja myslel, že to jde jen na pastech v dungu.Pheme píše:Spatne?Aken píše:tak to bude asi tim remove trapem lockpiking mam max, ale remove je špatnej a ten se dost špatně trenuje
Jo, kdyz by se to nedalo jet pres script, ale jen tim nahodnym, co ti nekdy da past tak snad
Ano sam sem se to dozvedel take az tady na foru
daAken píše: Remove trap se da trenovat scriptem ?
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Pokud by to náhodou někoho zajímalo kolik je potřeba na trening, tak k vytrénování lockpikingu u wariora z 0 na 20 jsem spotřeboval 1633 lockpiků.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
U rangera z 0 na 100 je potreba 18 K
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
To je divný, mě to stálo asi 30k locku :p
Lock 100 stál cirka 25-30k locků jestli tobě 18 tak to si trenoval ještě ve friendly době
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Jsem to včera kvůli tvým číslům schválně pustil a ze 76% na 100% jsem spálil 8800 locků.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Zvláštní, dělal jsem to někdy na podzim - v zimě. Takže zas tak dávno zpátky to není.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...