Invis itemy
Invis itemy
Nevim estli se to uz neresilo, ale neslo by aby invis itemy byli fakt invis nebo aby sli nejak smazat (povetsinou vstupenky na q a podobny nesmysly)? Konkretne mam v baglu 3 "invis" coby a jejich viditelnost neni prijemna. Dik
Svatý bojovník bez víry
Re: Invis itemy
Nevím jestli to není něco jako obcházení nastavení serveru, ale vlez do Fire vylez a oni se smažou. 

„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
nebo na ně po každém nalogování či otevření hlavního báglu poklikej a oni zmizí no... 

Fire vybornej napadCorax píše:Nevím jestli to není něco jako obcházení nastavení serveru, ale vlez do Fire vylez a oni se smažou.

Svatý bojovník bez víry
ale mám takový pocit že to "vymaže" i ten Q co máš aktivní.. nechci ale kecat, to jsem slyšel jakoby "jedna bába povídala"Corax píše:Nevím jestli to není něco jako obcházení nastavení serveru, ale vlez do Fire vylez a oni se smažou.

No tohle na sphere pokud je quest na kontrolu itemu vetsinou v baglu, tak vzdy pri nacteni se nactou vsechny itemy, prave i ty invis, a nez je poklikas tak sou videt... Zkusim to prepracovat do QB az budu mit trosku casu. Bude to prehhlednejsi. A stejne to planuju.
- Krupavylcan
- Walking Scribbler
- Bydliště: nechtějte vědět a vidět, záviděli byste a to není hezké
- Kontaktovat uživatele:
Ten nový quest book vypadá moc pěkně
.
Druhá stránka bude fungovat jako počítadlo, nebo pouze změní barvu ten dung, který jsem už prošel? Pokud jako počítadlo, pak škoda, že to nebylo už od začátku
...

Druhá stránka bude fungovat jako počítadlo, nebo pouze změní barvu ten dung, který jsem už prošel? Pokud jako počítadlo, pak škoda, že to nebylo už od začátku

Pocitadlo bohuzel ne, protoze to by nebylo uz moc kam rvat promene.Krupavylcan píše:Ten nový quest book vypadá moc pěkně.
Druhá stránka bude fungovat jako počítadlo, nebo pouze změní barvu ten dung, který jsem už prošel? Pokud jako počítadlo, pak škoda, že to nebylo už od začátku...