Hyenismus
- Kritix
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Hyenismus
Dneska sem zkoušel nový počty bandů na resování (viz. dp novinky) a pak sem kopnul do minocu páč sem si neuvědoil že sem crim a odešel od počítače. Když sem se vrátil a ležel mrtvej na kopu bez +9ky a bedny se spotřebákem a bishopky tak sem se docela namích.
Zlodějskýho bastarda bych ovšem rád požádal aby mi vrátil aspoň bishopku páč mus tejně k ničemu nebude. Zbytek věcí si klidně nech a onanuj si doma nad tím jak sis krásně přilepšil.
Protože si určitě idiot a stydíš se sám za sebe tak mi ji určitě nepředáš osobně. Proto ti nabízím možnost mi ji hodit do guild secure truhly Gildy DoHR u GH v Yewu.
Nevěřím že se v tobě najde kouska slušnýho chování a vrátíš mi ji ale někteří lidi už halt takový hovada sou a rádi zkazí někomu jinýmu den.
přeju pěknej den.
Zlodějskýho bastarda bych ovšem rád požádal aby mi vrátil aspoň bishopku páč mus tejně k ničemu nebude. Zbytek věcí si klidně nech a onanuj si doma nad tím jak sis krásně přilepšil.
Protože si určitě idiot a stydíš se sám za sebe tak mi ji určitě nepředáš osobně. Proto ti nabízím možnost mi ji hodit do guild secure truhly Gildy DoHR u GH v Yewu.
Nevěřím že se v tobě najde kouska slušnýho chování a vrátíš mi ji ale někteří lidi už halt takový hovada sou a rádi zkazí někomu jinýmu den.
přeju pěknej den.
Když realita může zničit sen, proč sen nemůže zničit realitu?
- Mara z Acoma
- Hitgirl
- Kontaktovat uživatele:
- Kritix
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hyenismus
Upřímně? ne, mívám docela nepříjemný bolesti zad .Mara z Acoma píše:A jinak jsi v poradku?
Nějakej další dotaz?
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
A nebudu to spis bolest hlavy, cim trpis? Ocividne jsi nedavno prodelal lobotomii:pKritix píše:Upřímně? ne, mívám docela nepříjemný bolesti zad .Mara z Acoma píše:A jinak jsi v poradku?
Nějakej další dotaz?
- Kritix
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Hele prostě mě to naštvalo, stěžovat si ěnkde nemá smysl protože mi to GM určitě nevrátí, nadávat za to bych šel akorát do jailu a prosit ať mi to vrátí ten kdo to vzal by mělo nejspíš stejnou šanci na úspěch jako to co sem t napsal.... a krásně se mi ulevilo což by se mi u proseb rozhodně nepřihodilo 

- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
věru smutné :/
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Chapu te, ale byla to tvoje hloupost...
- Kritix
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Jó to byla a nic s tím nenadělám, ovšem nic to nemění na tom že vzít bishopku je jenom čirá zákeřnost, lidí co by mě obrali o věci je hodně, to mě vůlbec neudivuje páč lidi sou hamižní a chtěj všecko co můžou mít zadarmo ale sebrat liknutej item je prostě jenom snaha někomu uškodit a to prostě nemám rád... no když už nad tím tak přemýšlím tak je dost zarážející že mi nesebrali brnkoLucky píše:Chapu te, ale byla to tvoje hloupost...

ma rare barvu a v minocu se z ni da udelat velice pekny pytlicek
- Legend Of Pain
- Pencil Master
to mi pripomína, že som chcel ísť pozrieť babičku a skontrolovať psa 

Krupavylcan píše:Upřímnou soustrast Kríťo

Naposledy upravil(a) Legend Of Pain dne 14.06.2010 18:04:39, celkem upraveno 1 x.
ono i necrimnut v gz bez if hp!=str say.guards je cire hazardovani se zivotem.
- Krupavylcan
- Walking Scribbler
- Bydliště: nechtějte vědět a vidět, záviděli byste a to není hezké
- Kontaktovat uživatele:
Upřímnou soustrast Kríťo, sdílím tvou naštvanost a názor na ono hovado, co to lootlo.
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
On je možná hyena, ale ty ****** za tu tvou poslední větu....
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
No, nevim kde jsi doted hral kritix, ale na dp urcite ne
Tady jak ses jednou afk tak musis pocitat s tim, ze budes okradenej a nemusis bejt crim. Jak ses crim tak to mas u nekterejch lidi 100%, ze te zabijou a okradou
Ze ti zeberou "zajimavou vec" ktera jim je k nicemu? Proboha to je prave to, co je pobavi nejvic. A psat to na forum? Tak, kdyz bys dp forum trosku sledoval, tak vis, ze krome tvejch kamaradu se ti kazdej vysmeje
Jinak nesnizuju nijak tve pravo na nastvani, ale tahle zkusenost ti treba bude poucenim pro priste
Ber to tak, ze ty ses za blbce a ten, ktery te okradl je za borce, aspon tak to tady vetsinou funguje
Tady jak ses jednou afk tak musis pocitat s tim, ze budes okradenej a nemusis bejt crim. Jak ses crim tak to mas u nekterejch lidi 100%, ze te zabijou a okradou
Ze ti zeberou "zajimavou vec" ktera jim je k nicemu? Proboha to je prave to, co je pobavi nejvic. A psat to na forum? Tak, kdyz bys dp forum trosku sledoval, tak vis, ze krome tvejch kamaradu se ti kazdej vysmeje
Jinak nesnizuju nijak tve pravo na nastvani, ale tahle zkusenost ti treba bude poucenim pro priste
Ber to tak, ze ty ses za blbce a ten, ktery te okradl je za borce, aspon tak to tady vetsinou funguje
- Kritix
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
Ale já se ničemu nedivím, eni jeden můj post nebyl divící
sou to jen konstatující, vím že lidi sou tu prasata a prostě sem se chtěl vyjádřit, co si o tom kdo bude myslet je mi celkem jedno 

-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
dneska na trhu někdo prodával bishopku..
ale už nevim jmeno
každopádně asi neví, že se bishopka prodat jen tak nedá:)

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
starsi mystiky nebyli linklyErik Nighelt píše:dneska na trhu někdo prodával bishopku..ale už nevim jmeno
každopádně asi neví, že se bishopka prodat jen tak nedá:)