Změna summona kuřete
Změna summona kuřete
Co se pomocných summonů týče, asi bych se (na základě diskuze v 2. fázi revize summonů) nebránil variantě:
Cler - králíček
Rang - sokolík
Jelikož se jedná o kosmetickou změnu, kde názor každého má téměř stejnou váhu, můžeme rozhodnutí nechat na hráčích, pokud kolegové nebudou proti.
Takže využijte tenhle topic k diskuzi o tomto. Po nějakém čase uděláme rozhodnutí.
Cler - králíček
Rang - sokolík
Jelikož se jedná o kosmetickou změnu, kde názor každého má téměř stejnou váhu, můžeme rozhodnutí nechat na hráčích, pokud kolegové nebudou proti.
Takže využijte tenhle topic k diskuzi o tomto. Po nějakém čase uděláme rozhodnutí.
Naposledy upravil(a) Triglav dne 15.02.2010 12:02:06, celkem upraveno 1 x.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Bernard Williams
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Had je takový nešikovný, špatně se ovládá (je dlouhý, takže po precizní práci nešikovný)...není to takový rozdíl, ale jistý rozdíl tam je. Navíc je blbě vidět, což by byla nevýhoda pro rangera. Navíc had jako takový zvířecí společník...no nic proti gustu, ale ten sokolík se podle mě k rangerovi hodí lépe :o).
Neumíme, ale když si vytrénuješ Animal Lore, Eval.Int. a Meditation, měl bys ty své vidět jako první.Papez píše:Pardon, že jsem věčný nespokojenec, mohlo by se to nastavit aspoň tak, aby povoláním nebyla vidět sumony, které nemohou vykouzlit?
The First
Nápad hezkej, jen popřemýšlet nad využitím ( Přecejenom bych do toho něco zakomponoval, třeba zvýšit jejich rychlost, případně udělat něco s tím koněm, dát mu těch hp třeba 60 (vim, že je to jinej topik, ale souvisí to s tim) , to už si myslim, že bude mít smysl..)
Myslíš situaci jako "zatímco si celé DP bezpauzově kouzlí králíky, nastavají takové lagy, že longhorn umírá v pvp a je zfulen zaživa) "
Jinak nevim, kam jinam směřoval ten dotaz)
Longhorn píše:zajmavy napad ale jak to ovlivni laggy?
Myslíš situaci jako "zatímco si celé DP bezpauzově kouzlí králíky, nastavají takové lagy, že longhorn umírá v pvp a je zfulen zaživa) "
Jinak nevim, kam jinam směřoval ten dotaz)
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
http://hejtyd.xf.cz/
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Re: Změna summona kuřete
Bump po pěti měsících ....Triglav píše:Po nějakém čase uděláme rozhodnutí.
Mozna, ze...
01.04.2010 12:00
Ukončení činnosti
Vážení hráči,
počínaje tímto dnem končím svou činnost jako herní GM na dobu neurčitou. Je čas přenechat místo mladší krvi plné energie, odhodlání, času a nadšení. V následujících dnech mne možná ještě budete vídat, dokud nepředám kolegům záležitosti, o které jsem se staral, nicméně už mne prosím nekontaktujte ohledně žádných herních záležitostí.
Mé další působení v GM týmu (pokud vůbec nějaké bude) se bude ubírat směrem interních záležitostí a příležitostných výpomocí.
A jelikož nejsem na dlouhé loučení, přeji vám všem, ať si dál užíváte serveru Dark Paradise takového, jaký je a jaký bude. A dodržujte pravidla ;o).
*GM Triglav*
01.04.2010 12:00
Ukončení činnosti
Vážení hráči,
počínaje tímto dnem končím svou činnost jako herní GM na dobu neurčitou. Je čas přenechat místo mladší krvi plné energie, odhodlání, času a nadšení. V následujících dnech mne možná ještě budete vídat, dokud nepředám kolegům záležitosti, o které jsem se staral, nicméně už mne prosím nekontaktujte ohledně žádných herních záležitostí.
Mé další působení v GM týmu (pokud vůbec nějaké bude) se bude ubírat směrem interních záležitostí a příležitostných výpomocí.
A jelikož nejsem na dlouhé loučení, přeji vám všem, ať si dál užíváte serveru Dark Paradise takového, jaký je a jaký bude. A dodržujte pravidla ;o).
*GM Triglav*
stále v řešení.
Tohle jsou spíš kosmetický věci, co mají nízkou prioritu.
Tohle jsou spíš kosmetický věci, co mají nízkou prioritu.