Jail a tresty !!!!!

Vaše nápady a návrhy
I Love You
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Jail a tresty !!!!!

Příspěvek od I Love You »

Zdravim GM dp!

Mel bych takovej malej dotaz na vas a vase reseni ....
Mam acc ktery je stary asi 5 let ...

20.06.2006 20:07
14.06.2008 22:37
15.01.2010 08:36

Toto jsou datumy mojich postav a prohresku acc byl vitvoren 15.12.2005
Tudiz se me jedna oto ze porad menite pravidla ale jsou tu hraci kteri uz tu hraji od zacatku dp, ale vuci nim se nic nezmenilo nevim muj navrh je takovi ze by ste treba mohly udelat neco jako bodovi sistem u ridicaku ze po 1 roku od porestupku se vam umazou 2-3 body, tot by bylo dobre i tady stve me to ze jsem tak dlouho verny dp ale vuci nam hracum nejste moc korektni chapu to ste tady gm vy ale vuci nam by se taky uz mohly zmenit nejake pravidla hm... dekujiza odpoved!

( omlouvam se za hrubky ale cestina neni moje lobby ! )
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

( omlouvam se za hrubky ale cestina neni moje lobby ! )
Tahle věta mě teda roseklaa :pp
Jinak s tebou souhlasím, nebylo by na škodu to třeba po roce odmazat.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Fila
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fila »

Prafotr Morava píše:( omlouvam se za hrubky ale cestina neni moje lobby ! )
Tahle věta mě teda roseklaa :pp
Jinak s tebou souhlasím, nebylo by na škodu to třeba po roce odmazat.
zas nemuzes umazavat u vsech prohresku, pokud chcete takovyto "podsystem" tak u nej taky musite "ohodnotit" i prohresky. prece jen afk/bugovani/nadavky sou trochu rozdilne prohresky :wink:
nicmene souhlasim s necim podobnym :P
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

řeč je samozřejmě o afk :)
[/color]
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

po 5ti letech si jeste nezjistil ze afk makrovat bez poradnyho anti-kontrola skriptu je bad ?
(teda pokud te nekontroluje balt, ten to rovnou jailuje :p)

mel si se hned probrat a s sofii podiskutovat ohledne delsi delay mezi prohreskama nebo zkusit icq, takhle prasacky napsanej topic smeruje jen k flame (navic nechapu proc sis nedal nick Mr.Keni jako mas v prohreskach, takhle jen mates :p)

... Vision vs Speech test ...
Fila
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fila »

aha, mno ja se na ty prohresky nedival takze sem nevedel co tam je, pokud se jedna jen o AFK tak by to bylo urcite pro hrace velmi prijemne, ale co by na to rekl Suerte?? :twisted:
I Love You
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Divej se na to takhle nejde oto jaka postava nebo tak jde oto proste ze je to nevihodne... sistem se meni ale co pro hrace nic takoveho neni delaji si to dle jejich libosti .... jedna se me jen o afk... kdyz jsem si cetl na zacatku pravidla bylo tam ze
1. AFK prohresek skill -30% a nejake hodiny jail
2. AFK prohresek skill na nulu a hodiny jail
3. AFK prohresek skill a fame na nulu + delete majetku
4. AFK prohresek delete acc..

ale co se zmenilo pro nas nic .... ze by neco takoveho udelaly je ani nenapadne .....

a pak se divy proc je mensi konektivita na dp ... jako stakovou uz me to prestava bavit a to me uo mega bavy chapete?
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

I Love You píše:Divej se na to takhle nejde oto jaka postava nebo tak jde oto proste ze je to nevihodne... sistem se meni ale co pro hrace nic takoveho neni delaji si to dle jejich libosti .... jedna se me jen o afk... kdyz jsem si cetl na zacatku pravidla bylo tam ze

ale co se zmenilo pro nas nic .... ze by neco takoveho udelaly je ani nenapadne .....

a pak se divy proc je mensi konektivita na dp ... jako stakovou uz me to prestava bavit a to me uo mega bavy chapete?
slo by to jeste jednou, aby se dalo pochopit co chtel basnik rict?

Fila
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fila »

jako vim ze cestine neni to tvoje lobby, ale co je moc je prilis :D musim si prestat cist tve posty, se na me pak v praci divne divaji kdyz se moc smeju

btw jak se zmensuje konektivita na dp ?:p
Naposledy upravil(a) Fila dne 19 led 2010 16:52, celkem upraveno 1 x.
I Love You
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Wizzy píše:
I Love You píše:Divej se na to takhle nejde oto jaka postava nebo tak jde oto proste ze je to nevihodne... sistem se meni ale co pro hrace nic takoveho neni delaji si to dle jejich libosti .... jedna se me jen o afk... kdyz jsem si cetl na zacatku pravidla bylo tam ze

slo by to jeste jednou, aby se dalo pochopit co chtel basnik rict?
Proste chci jen rict ze je to na houby kdyz nic nedelaji pro hrace... melo by to byt trosku vyvazene
I Love You
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Fila píše:jako vim ze cestine neni to tvoje lobby, ale co je moc je prilis :D musim si prestat cist tve posty, se na me pak v praci divne divaji kdyz se moc smeju
skus zit od roku 1991 do 2001 ve spanelsku chodit tam do skole a pak prejit na CZ uvids jake ti to udela problemy

btw. pamatuju konektivitu 250 lidi online atd... ale ted je to neco kolem 120 -150 max
Naposledy upravil(a) I Love You dne 19 led 2010 16:55, celkem upraveno 1 x.
Zorg
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zorg »

Nechal bych to tak jak to je. Pro Guildmastra je zrovna tohle vec, co o hraci dost vypovida pri prijimani za adepta - clena. Pozna hned jestli ten clovek v minulosti hresil a zmenil se, nebo hresil, odesel na jiny shard, ted se vratil a chce byt za cisteho. Rozhodne nesouhlasim s odmazavanim prestupku. Ani za AFK.
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

I Love You píše: Proste chci jen rict ze je to na houby kdyz nic nedelaji pro hrace... melo by to byt trosku vyvazene
hrajes na free serveru....

btw, vis vubec co znamena slovo "vyvazene"?

Schonny
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schonny »

Proč chceš umazávání trestů? Jestli tě tresty napravily, tak nebudeš hrát proti pravidlům a nepotřebuješ je umazat. Jestli ne, tak to chceš proto, aby ti prošlo ještě o kousek víc a to se mi osobně vůbec nelíbí.
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fila »

I Love You píše:
Fila píše:jako vim ze cestine neni to tvoje lobby, ale co je moc je prilis :D musim si prestat cist tve posty, se na me pak v praci divne divaji kdyz se moc smeju
skus zit od roku 1991 do 2001 ve spanelsku chodit tam do skole a pak prejit na CZ uvids jake ti to udela problemy
cajk to zni fer, nicmene porad mi to prijde vtipne, promin :D
I Love You
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Zorg píše:Nechal bych to tak jak to je. Pro Guildmastra je zrovna tohle vec, co o hraci dost vypovida pri prijimani za adepta - clena. Pozna hned jestli ten clovek v minulosti hresil a zmenil se, nebo hresil, odesel na jiny shard, ted se vratil a chce byt za cisteho. Rozhodne nesouhlasim s odmazavanim prestupku. Ani za AFK.

Podivej se na to takhle afk se ti muze stat ani nevis jak jsou lidi kteri maji moc prace nebo delaji neco jineho ale pritom je bavy uo nic mene hodne lidi jsou stari hraci maji stare acc a nejde oto zda jede na jiny shard nebo ne ale ze by se mohlo taky zmenit neco proti hracum chapes...
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

hele s tou češtinou, když napíšeš i/y pokaždé opačně než teď, budeš mít méně chyb :)
[/color]
I Love You
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Prafotr Morava píše:hele s tou češtinou, když napíšeš i/y pokaždé opačně než teď, budeš mít méně chyb :)

ja tu nejsem od toho abych resil i/y jsem tu oto zda se bude neco dit se zmenou nebo ne
Zorg
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zorg »

I Love You píše:
Zorg píše:Nechal bych to tak jak to je. Pro Guildmastra je zrovna tohle vec, co o hraci dost vypovida pri prijimani za adepta - clena. Pozna hned jestli ten clovek v minulosti hresil a zmenil se, nebo hresil, odesel na jiny shard, ted se vratil a chce byt za cisteho. Rozhodne nesouhlasim s odmazavanim prestupku. Ani za AFK.

Podivej se na to takhle afk se ti muze stat ani nevis jak jsou lidi kteri maji moc prace nebo delaji neco jineho ale pritom je bavy uo nic mene hodne lidi jsou stari hraci maji stare acc a nejde oto zda jede na jiny shard nebo ne ale ze by se mohlo taky zmenit neco proti hracum chapes...
Ano. Stalo se mi to taky, ze jsem videl na liste jak mi ubyvaji HP a nemohl nic delat (reditel za zady). Ale ani tak nesouhlasim s umazavanim prohresku. A nikdy nebudu. Aby si pak nekdo rekl - parada, umazal se mi trest za AFK, takze uz nebudu mit skilly na nule kdyz me chytnou... risknu to.. - to fakt ne.
I Love You
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Zorg píše:
I Love You píše:

Ano. Stalo se mi to taky, ze jsem videl na liste jak mi ubyvaji HP a nemohl nic delat (reditel za zady). Ale ani tak nesouhlasim s umazavanim prohresku. A nikdy nebudu. Aby si pak nekdo rekl - parada, umazal se mi trest za AFK, takze uz nebudu mit skilly na nule kdyz me chytnou... risknu to.. - to fakt ne.
Zorgu mas ridicak ? asi ne ze ? me se jen jedna oto ze kdyz se meni pravidla tak by to mohly udelat i pro styl hracu chapes ... me se jedna jen oto ze by se to jednou rocne mazalo a nemyslim tim uplne proste nejak to nastavit tak aby to treba bylo o polovinu mirnejsi ... proste tak ayb to vihovovalo oboum stranam a ne jen gm ...
Odpovědět