Nove Kolo

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Nove Kolo

Příspěvek od Hajek II. »

Ahoj, neni tu nekdo mezi vami kdo by rozumnel kolum?:). Rad bych si koupill nove krosove kole ale vubec se v tom nevyznam:), mam vybraných par typu, tak kdybyste mi nekdo poradil, nebo napsal zkusenosti na tyto kola:).

Kelly's Phanatic 09: ( http://www.cyklotony.cz/kelly-s-phanatic-09.html )

Author MISSION 2009: ( http://www.axitbikes.eu/index.php?main_ ... ts_id=2307 )

Apache WAKITA DISC 2009: ( http://www.axitbikes.eu/index.php?main_ ... ts_id=3195 )

Merida Crossway TFS 500-Sport-D 2009: ( http://www.axitbikes.eu/index.php?main_ ... ts_id=2559 )

Diky za reakce k tematu:)
Leman
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Leman »

Tolik peněz dát do kola :roll:
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Tak to jsou jeste ty levnejsi obycejnejsi:) Prece nebudu porad sedet u Ultimy:p
Karolilinecka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karolilinecka »

ja bych bral authora..ale asi jen kvuli značce:p 8)
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

asi bych taky šáhl po authorovi, jediný má aspoň trochu normálni vidlici hlavně je uzamykatelná, což se ti bude hodit když pojedeš po pevných cestách.
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

Ty uzamykatelný vidlice jsou divný. Už jsem měl tři a u každý se ten zámek pokazil - nefunguje tak, jak by měl. Stačí se do toho trochu opřít :(
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

na každý lepší máš nastavení tvrdosti, když si to nastavíš správně podle váhy tak to nemusíš zamykat :)
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Do toho authora bych nechodil (sám mám jednoho :p), jsou docela ok, ale dají se sehnta lepší, navíc zrovna tenhle stříbrný se mi zdá pěkně hnusný :)
Z toho cos sem dal, bych asi vybral Kellyse, designově to mají zmáklé, výbava je taky docela ok (pravda, že to mají skoro stejné).
Ale i když sám mám crossa, už bych do něj znova nešel. Je to fajné kolo, na jízdu po cestě ideální, ale když náhodou dostaneš chuť zařádit si někde v lese, už to kolo nemá nárok :)
Horák je imo mnohem univerzálnější, když víš, že budeš delší dobu jezdit po cestě, akurát přezuješ pláště na nějáké 26x1,4 a hotovo.
Zkusil ses dívat i po jiných lepších značkách, jako GT nebo Specialized?
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Dexxter
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dexxter »

cross je nanic, pokial nejazdis len po rovinkach, staci hrbolatejsia cesta a mas osmicku

(mam author cross)
[i]"V boji s holi sme vyrovnanymi souperi, ale jeho litajici kung-fu je lepsi nez moje"[/i]
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Tak on je docela rozdíl jesi máš cross za 5 nebo za 15k. Já mám lehce upgradovaného Stratosa (tehdy 12k), ráfky má zdvojené a poprvé jsem ho musel centrovat tak po dvou letech a to ho nějak nešetřím.

http://www.koloshop.cz/trekova-kola-17/ ... odel-2009/

http://prokolo.cz/d/superior-09-rx-640- ... nad-180cm/

...(nakonec to je jenom o tom, co se ti líbí víc designově, výbava bývá většinou dost podobná)
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Tak diky za reakce:). Na to GT Transeo 1.0 jsem taky koukal, ale rikal jsem si ze jsem tu znacku nikdy neslysel tak jsem to nebral v uvahu:p. Tak uz jich je 5 na vyber:p No nejaky byste vyradili urcite? aby se mne to zuzilo trochu:p.
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

hele já ti neporadim jaký kolo si vybrat, ale poradim ti, aby sis to hodil na nějaký forko o horských kolech atd. určitě nějaký najdeš a pak ti tam poradí daleko lépe.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Skuhry
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skuhry »

to uz davno ma:)
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Prafotr Morava píše:hele já ti neporadim jaký kolo si vybrat, ale poradim ti, aby sis to hodil na nějaký forko o horských kolech atd. určitě nějaký najdeš a pak ti tam poradí daleko lépe.
Jo to jsem udelal, ale nejak se k tomu lidi nechtej vyjadrit tak to zkousit ruzne jinde:), ale uz jsem si asi vybral tu Meridu:)
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Doporučuju to na kterým se nemusí šlapat...Žádný tam není:p tak to je smůla :lol:
Správce charity válečníků
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Ona bude ta Merida asi dobrá, ale já prostě nechápu, jak se někomu může líbit ten název, "Merida", to zní jak lék na zácpu :)

O tom crossu jsi přesvědčený? Já si ještě pár let zpátky myslel, že je to nej, ale teď už bych šel určitě do horáka..
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

No ja 90% budu jezdit na zepvnenych cestach, a do toho horsiho terenu jen obcas.
DarthKnight
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DarthKnight »

Moc se v kolech nevyznam,ae koupil bych si tu Meridu,protože to je kvalitní značka už pár let...Nejlepší a cenově dostupný kola (v poměru kvalita a cena ) je Forever ....
Carentain Fist
Inkless
Inkless

Příspěvek od Carentain Fist »

dal bych přednost kolu bez přední kotoučový brzdy nejlepe MTB bych koupil a kolem pod 10-15 tisíc se nevyplatí ani kupovat...jinak mrtě lidí prodává kola v hodnotě 80 tisíc za pár šlupek když se koukneš takhle po internet bazarech mužeš koupit hodně dobrý kolo jen s ním zajdeš do spec. obchodu kde ti potvrděj jestli je pojebaný nebo jestli je dobrý..
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Carentain Fist píše:dal bych přednost kolu bez přední kotoučový brzdy nejlepe MTB bych koupil a kolem pod 10-15 tisíc se nevyplatí ani kupovat...jinak mrtě lidí prodává kola v hodnotě 80 tisíc za pár šlupek když se koukneš takhle po internet bazarech mužeš koupit hodně dobrý kolo jen s ním zajdeš do spec. obchodu kde ti potvrděj jestli je pojebaný nebo jestli je dobrý..
nj ale je vojety a to proste nejde.....
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Odpovědět