ali.landry
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
ali.landry
na kolikate sanci hraje? ma to vubec tedka povoleny? mohli byste ho promvas smazat jestli nema? 

- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
dostal sem 14 dni ban od Impa.. nemel sem a ani ted nemam naladu mu psat o odban. tak to jeWilson píše:Luxian dostal odban na dp forku? Nebo jak to vubec je? :p
Edit: nebo mozna ne.. to bylo s tim kajem jak se mu nelibili moje reakce na hotpickach.. nebo ja uz nevim
kazdopadne wilzne obetuju forum kdyz smazou ali.landryho

to prisaham vsem! odeme tu nebude ani post kdyz tuto vec dotahnete do konca.
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
myslis treba tebe travicko ?Karolilinecka píše:Asi mu něco udělal no...jinak by žádal smazání asi víc lidí co tu nemaj co dělatSir Artuhr píše:A ty ho nejak znas bliz nebo ti jen rozdupal nejakou babovicku, ze tady agitujes.

Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Dixo, Spinhead

sel sem afk a misto trh sem klikl na cove a pak pridu, ze a mrtvej.. :p Neresil bych to vubec, kdyby ti jeho kamaradi nebo ti lidi co tam v cove byli hned nehlasili jeho jmeno. No takze kdyz sem uz vedel, ze jde o cloveka co tu hrat nema, tak sem si rekl, ze bych mu mohl trochu poskodit..Karolilinecka píše:Asi mu něco udělal no...jinak by žádal smazání asi víc lidí co tu nemaj co dělat

-
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
věřte nevěřte to se mi stává pořádShadowsong píše:kapor asi objavil travu a teraz ju vsade vidi... :p

je to bonzovani no.. je to osklivy.. ale tak vocode pro aliho jsou bany a jejich obchazeni rutina zachvilu tu bude zas

Naposledy upravil(a) Night Storm dne 02.08.2009 14:04:41, celkem upraveno 1 x.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
predtim:
Sire Aragorne ty si ale kretén
zabijet sedy hrace se muze(spis musi), zavolat peka na svoje kamose taky.. imho jeho vec ne?
teda to druhy se podle pravidel nemuze ale nikdy ti to nikdo s jistotou nemuze dokazat.
hadejte kolik sem uz napraskal vyprav?:p
Ted,brekot:
na kolikate sanci hraje? ma to vubec tedka povoleny? mohli byste ho promvas smazat jestli nema?
jen tak pro zajimavost.
Sire Aragorne ty si ale kretén
zabijet sedy hrace se muze(spis musi), zavolat peka na svoje kamose taky.. imho jeho vec ne?
teda to druhy se podle pravidel nemuze ale nikdy ti to nikdo s jistotou nemuze dokazat.
hadejte kolik sem uz napraskal vyprav?:p
Ted,brekot:
jen tak pro zajimavost.
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
nezapirej migis taky tu nemas co delatKarolilinecka píše:nevim o cem mluvisKing píše:myslis treba tebe travicko ?Karolilinecka píše: Asi mu něco udělal no...jinak by žádal smazání asi víc lidí co tu nemaj co dělat

Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
pohop, ze kdyby se mi to stalo a nevedel bych, ze to udelal smazany hrac tak topic nezakladam. ten clovek tu nema hrat takze proc je vlastne loglej ve hre..?
jinak ten den jak Sir Aragorn psal ten topic tak me v Cove Dixo a modraci kolem taky sundali jakmile sem se tam objevil sedy.. A TOPIC SEM NEZALOZIL
takze jeste jednou.. fakt mi je jedno kdyz umru kuli me blbosti ze jdu afk nebo kdyz nekam prijdu sedy.. to se proste deje a tak to ma byt.
me jde jen a jen o to, ze ali.landry ma na dp minulost delsi nez nejdelsi dyk sveta :p a proste nema tu hrat. Ten je ovsem otazka jestli bych tu psal, kdybych se o alim dozvedel jinak
to uz je ale jeho problem koho zabiji.. 
jinak ten den jak Sir Aragorn psal ten topic tak me v Cove Dixo a modraci kolem taky sundali jakmile sem se tam objevil sedy.. A TOPIC SEM NEZALOZIL
takze jeste jednou.. fakt mi je jedno kdyz umru kuli me blbosti ze jdu afk nebo kdyz nekam prijdu sedy.. to se proste deje a tak to ma byt.
me jde jen a jen o to, ze ali.landry ma na dp minulost delsi nez nejdelsi dyk sveta :p a proste nema tu hrat. Ten je ovsem otazka jestli bych tu psal, kdybych se o alim dozvedel jinak