Tak uctěme michaelovu památku

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Hodmal
Book Snake
Book Snake

Tak uctěme michaelovu památku

Příspěvek od Hodmal »

Tak rozvedte tu diskuzi jacksonaku a anti jacksonaku .. ;p
Jsem zastance nazoru ze svet prisel o popoveho krale a toho ze na nej media hodili spatnou image....
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Samial
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samial »

Hele, o mrtvých jen dobře - já si myslim, že to byla docela významná osobnost (co se týče hudby). V noci mi docela překvapily nadpisy v Novinkach, který řikaly, že měl zástavu srdce či co a pak se člověk dočte, že zemřel, to mě hodně překvapilo..
A kdo neslyšel/nelíbí se mu jeho songy, tak je u mě prostě divnej..
Pokud je teda někdo prase a pedouš či tak něco, tak to je u mě Fritzl, ale to je zas jiná pohádka..
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Souhlasím se Samem.
Úplně miluju takový ty debily jako Castian ve vedlejším topicu :roll:
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Velmi vyznamna osobnost a to ne jen na poli popularni hudby.
Skoda, bejvaval bych mu tipoval jeste tak 5-10let slavy.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

hemeneks more gadzo vazelina!
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

Miky Mora píše:Souhlasím se Samem.
Úplně miluju takový ty debily jako Castian ve vedlejším topicu :roll:
taky jeden co chtel byt jako jackson? fakt neresim, strelim jeden joke a ty se spravas jak urazene 5 lete dite a delas tu ze mne anti-jacko privrzence, pomaly rasistu.
Ja jsem jacksona nikdy neresil, v mladi sem par jeho sungu mel rad ale nikdy sem jeho hudbu vyslovene nevyhladaval. Jako osobnost je mi ukradeny tak jako treba Britney nebo Papez. Je mi taky jedno co se s nim stalo, kdyby byl normalny nedrzel by nemluvne vytrcene z balkona, ze jo..

A taky jako uvedom si, ze ta blbost co sem ja napsal v tom topicku dnes vyjde v americkych novinach jako dalsi teorie toho co se mozna stalo.

to Lucky: na jakem poli okrem pop sceny chtel byt jacko vyznamny? charita, ludske prava?
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

mam na to taky nazor.
Ze ked kvoli nekomu vypadne google na pol hodinu... tak to musela byt kua velka osobnost :p
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Pallando
Poskok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pallando »

byl to Kral
Přeji pěkný den!
Leon
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Leon »

jj a skurveny pedofil tiez
[00:32] Hunter : Leon je internetovej nick pro slovensko
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

cechoslovencina je neaky novy jazyk ? :?
clear brainwashing
dNb prezents
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

je mi úplně jedno, že umřel jenom mě udivuje kolik lidí ho žralo(žere) a dokuď žil tak se k němu nikdy nehlásili a teď po smrti má na každým rohu 5 věrných fanoušků...
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Aji před smrtí měl kotel fanoušků, lupeny na to jeho poslední turné prodávaly dobře.

Možná byl pedofil, ale za
a) mu nic nedokázali jestli se nepletu
b) pedofil není v naprosté většině případů ten, kdo dítě zneužije
c) byl asi sám tak trochu dítě, ale pochybuju, že by kdoikoli na jeho místě dokázal zůstat úplně normální.

Jinak co se jeho tvorby týče, posledních 15 roků aspoň podle mě sux, už to bylo moc pro ty holčiny, ale předtím bomba, včera nám celý večer hrála v hospodě z jukeboxu sestava Billy Jean, Bad, Smooth Criminal, Thriller :)
Bohužel jsme tam nenašli nikde ABC :p
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

stejne je jeho smrt jen promylenej marketingovej tah, aby se to "udajne chystany album" lip prodavalo..

a ze mu nedokazali pedofilii? a proc teda v nekolika pripadech ty nehorazny mimosoudni vyrovnani?
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Legend Of Pain píše:cechoslovencina je neaky novy jazyk ? :?
odborny nazov tezkoslovenstina a niee, je tu uz dlho (

castian mas 9 rokov, si maly cierny spevacky a tanecny genius, mas otca trochu tyrana, bratov skoro tak dobrych ako ty a zacina sa ti kariera. cely hudobny svet ti lezi polovicu zivota pri nohach a druhu polovicu zivota ta len uctieva. chces sa este bavit o normalnosti?

ja som jacksona vzdy uznaval hlavne ako hudobnu ikonu. jeho sukromie mi bolo asi tak blizke ako velkonocne ostrovy alebo zuvacka na topanke. a co sa jeho smrti tyka tak on zomrel uz davno. . .

ah az teraz som si vsimol:
castian píše:na jakem poli okrem pop sceny chtel byt jacko vyznamny? charita, ludske prava?
ono je toho trochu viac, mozme zacat napr na heal the world foundation
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Dave Lister píše: a ze mu nedokazali pedofilii? a proc teda v nekolika pripadech ty nehorazny mimosoudni vyrovnani?
Do jeho hlavy nevidí nikdo kromě jeho samého, jeho právníků a jeho patologa. Třeba to prostě chtěl mít za sebou.
Je to jenom věc pohledu, ty to mimosoudní vyrovnání vidíš jako vykoupení, že byl jasně vinný a tohle udělal aby se vyhnul odsouzení. Ale jako rodič, udělal bys to tak? Já bych teda chtěl aby někdo kdo mi zneužil dítě šel sedět nebo na léčení, aby se prostě prokázalo, že je vinný. Nějké prachy by se z toho v případě prokázání daly vytřískat určitě i tak.

A co jsem slyšel, tak obvinit někoho v améru z pedofilie není zas tak těžké
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Napospas píše:Třeba to prostě chtěl mít za sebou.
Je to jenom věc pohledu, ty to mimosoudní vyrovnání vidíš jako vykoupení, že byl jasně vinný a tohle udělal aby se vyhnul odsouzení. Ale jako rodič, udělal bys to tak? Já bych teda chtěl aby někdo kdo mi zneužil dítě šel sedět nebo na léčení, aby se prostě prokázalo, že je vinný. Nějké prachy by se z toho v případě prokázání daly vytřískat určitě i tak.
ja to vidim taky tak, ze to spis chtel mit za sebou, to byla spis takova otazka k zamysleni.. na druhou stranu treba to ty rodice chteli mit uz taky za sebou, kdyz vedeli ze se ten spor jeste nejakou dobu potahne a ze ma dobry pravniky, tak proste vzali prachy.. to je ta amerika no..
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Dave Lister píše:ja to vidim taky tak, ze to spis chtel mit za sebou, to byla spis takova otazka k zamysleni.. na druhou stranu treba to ty rodice chteli mit uz taky za sebou, kdyz vedeli ze se ten spor jeste nejakou dobu potahne a ze ma dobry pravniky, tak proste vzali prachy.. to je ta amerika no..
Podla mna to cele aj tak bolo ojeb .. zinscenovany rodicmi tych deti.... Na co by predsa pracovali , staci ked deticky poslu na Michaelov Ranc(ci co to mal) oni sa pekne za tyzden vratia , rodicia im nahoria co maju povedat na pana Pedofila a miliony su zarobene.. Sak o tom je cely svet...
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Johny Matovic píše:Podla mna to cele aj tak bolo ojeb .. zinscenovany rodicmi tych deti.... Na co by predsa pracovali , staci ked deticky poslu na Michaelov Ranc(ci co to mal) oni sa pekne za tyzden vratia , rodicia im nahoria co maju povedat na pana Pedofila a miliony su zarobene.. Sak o tom je cely svet...
vono to zni jednoduse, ale naucit dejme tomu 8lety dite vypovidat tak, aby se neprislo na to ze keca zas takova sranda imo neni.. kdo vi jak to bylo, kazdopadne ted uz je to fuk :p
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

ked ja som sa v 3 rokoch dokazal naucit vetu Z aspektu globalneho hladiska je to nemoralne bazirovanie na mentalite kompromisu a to je banalna vec o ktorej sa ja nemam o com s tebou bavit, tak hodit decku do hlavy neake kaleraby nemoze byt problem
clear brainwashing
dNb prezents
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

a naucil ses taky co to znamena? naucit se neco nazpamet neni pro dite problem, ale rozumet tomu co rika a videt v tom souvisloti uz je horsi.. a kdyz by se s tebou bavil vysetrovatel, kterej ma s tim nejaky zkusenosti, pozna ze nevis ktera bije dost rychle (podle me)..

KONEC OT
Odpovědět