Zdravim, od kamaradky sem se dozvěděl že existují do domků mimo GZ "sleeping statue" (instant odlog). Nikde jsem ale nenašel pořizovací cenu takovéto vychatávečky Poradil by mi někdo tu?
A když to tu rovnou píšu, cena odpadkového koše ještě :p
Vstahuje se na to myslim tahle cast:
Dekorace:
Vnitřní dekorace - jakékoliv dekorace umístěné uvnitř domu (viditelné pouze z prostoru uvnitř domu) - cena za jednu část: 500 000gp
Za dekoraci jsou považovány i některé funkční předměty jako například kolovrat, magický recyklátor, tkalcovský stav apod.
Hajek II. píše:Vstahuje se na to myslim tahle cast:
Dekorace:
Vnitřní dekorace - jakékoliv dekorace umístěné uvnitř domu (viditelné pouze z prostoru uvnitř domu) - cena za jednu část: 500 000gp
Koukam ze inflace :p
Co si odjakziva pamatuju staly domovni dekorace 100K/ks :p
Je to asi rok stará novinka, nebo něco přes půlrok :) Zdražovalo se to.. Já ještě měl dekorace za 100k, těsně potom už se to zdražilo :) (tím jsem chtěl říct, že to není žhavá novinka, je to tu už nějakou dobu)
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Hajek II. píše:Socha na odlog tusim stoji 500 k. A kos jsem dostal zdarma k baraku, jen jsem musl zaplatit poplatek za odvoz odpadku, podle poctu lidi v rodine:p
Vstahuje se na to myslim tahle cast:
Dekorace:
Za dekoraci jsou považovány i některé funkční předměty jako například kolovrat, magický recyklátor, tkalcovský stav apod.