Zony KOP, Mark, nonMark

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Arim
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Zony KOP, Mark, nonMark

Příspěvek od Arim »

Zdravim, delalo se neco se zonama? Polovina run me kope do helpu (takove co jsou doprostred lesa za trinem. Kdyz chci v takovem miste KOP tak me to napise ze odsud neni dovolen teleport a kdyz uz najdu misto odkud je dovolen teleport a marknu si tam runu, tak pokud na ni KOPnu, tak me to hodi opet do HELP.
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Legolend
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Legolend »

Divné... :-) Takové zońy by možná opravdu uprostřed lesa být neměli, ale kdo ví, třeba se vyjádří někdo kdo za tím stojí :-D a uvidíme ;)
Arim píše:kdyz uz najdu misto odkud je dovolen teleport a marknu si tam runu, tak pokud na ni KOPnu, tak me to hodi opet do HELP
Vždycky (za mě) to bylo tak, že když si nemůžeš namarknout (Non-mark zony) tak si nemůžeš, což je ještě překvapivější, namakrneš ale už tě to tam nekope a posílá tě to do helpu... Napadá mě, nemůže to být třeba nějaká runa od pochybného stánkaře, nebo nějaká z roku jedna dva, že funguje tak, že nefunguje ? :)
Legolend [Etoiles]
and many others...

Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
Arim
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arim »

Legolend píše:Divné... :-) Takové zońy by možná opravdu uprostřed lesa být neměli, ale kdo ví, třeba se vyjádří někdo kdo za tím stojí :-D a uvidíme ;)
Arim píše:kdyz uz najdu misto odkud je dovolen teleport a marknu si tam runu, tak pokud na ni KOPnu, tak me to hodi opet do HELP
Vždycky (za mě) to bylo tak, že když si nemůžeš namarknout (Non-mark zony) tak si nemůžeš, což je ještě překvapivější, namakrneš ale už tě to tam nekope a posílá tě to do helpu... Napadá mě, nemůže to být třeba nějaká runa od pochybného stánkaře, nebo nějaká z roku jedna dva, že funguje tak, že nefunguje ? :)
Pred zmenou mapy tyto runy byly OK :)
Legolend
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Legolend »

Že by další chyba s tohoto kouzelného balíčku nové mapy ? Jdu vyzkoušet nějakou tu runu...
Tak runa co jsem měl namark už dávno fičí dál, stále dobře, tak že tak. Zkoušel si i jinou, třeba úplně novou runu ? Namarknout na tom samém místě, kde ta stávající sice šla, ale kopala do helpu. Zkus to nějak pokombinovat ať se to dá nějak vyloučit a kdyžtak pořešit :-)
Legolend [Etoiles]
and many others...

Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Taky musim souhlasit, ze ty runy jsou uz nekde 14 dni jednou funkcni jednou nefunkcni, takze uz se to delo i pred zmenou mapy, z mesta do mesta to kopnout slo,ale z mesta do lesa apod. to kopnout neslo, hned byl clovek v Helpu :-) a jak psal Arim, kdyz chtel clovek kopnout z lesa do mesta, tak mu to napise, ze Odsud neni teleport povolen :?
Legolend
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Legolend »

Trpí ještě nekdo další tímto problémem ? :-P
Legolend [Etoiles]
and many others...

Tharr
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Tharr »

Talyn
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Talyn »

Ano a bez udani jakekoliv pozice, kde by se to dalo zkontrolovat, to tak zustane.
Leon
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Leon »

tve ta koule uz je hrozne nasracky :)
[00:32] Hunter : Leon je internetovej nick pro slovensko
Arim
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arim »

Talyn píše:Ano a bez udani jakekoliv pozice, kde by se to dalo zkontrolovat, to tak zustane.
Hmm tak to bude hooooodne pozic ... Zkusim to obehnout :)
Ale napr. les vedle bazin na Trinem ... Les na E od Britu jak je ten poloostrov ...
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

.where a opsat ty souradnice je hrozna drina ze?
Arim
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arim »

Big Bud píše:.where a opsat ty souradnice je hrozna drina ze?
No pri tom rozsahu docela jo ...
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Big Bud píše:.where a opsat ty souradnice je hrozna drina ze?
On si nepamatuje, které z nich fungují...
Mianek
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mianek »

Talyn píše:Ano a bez udani jakekoliv pozice, kde by se to dalo zkontrolovat, to tak zustane.
Ohledně tohoto problému jsem psal asi před týdnem (už před nahozením new mapy, takže si myslím že to nemá nic společného s novou mapou) page asi s 3 souřadnicemi kde to nefungovalo..., přes noc se to ale buď spravilo, nebo byl restart (nevím, občas i v noci spím) .... ale druhý den už to ráno fungovalo
Legie (navzdy!!)
Talyn
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Talyn »

Mianek píše:
Ohledně tohoto problému jsem psal asi před týdnem (už před nahozením new mapy, takže si myslím že to nemá nic společného s novou mapou) page asi s 3 souřadnicemi kde to nefungovalo..., přes noc se to ale buď spravilo, nebo byl restart (nevím, občas i v noci spím) .... ale druhý den už to ráno fungovalo
Jop, to vim a vim v cem byla chyba. Akorat si nejsem jisty jestli jsem to opravoval nebo se to spravilo po restartu. Kazdopadne by Arim mohl napsat alespon jednu z tech souradnic at to muzu zkontrolovat
Arim
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arim »

Talyn píše:Jop, to vim a vim v cem byla chyba. Akorat si nejsem jisty jestli jsem to opravoval nebo se to spravilo po restartu. Kazdopadne by Arim mohl napsat alespon jednu z tech souradnic at to muzu zkontrolovat
Viz. PM
Odpovědět