Zony KOP, Mark, nonMark
Zony KOP, Mark, nonMark
Zdravim, delalo se neco se zonama? Polovina run me kope do helpu (takove co jsou doprostred lesa za trinem. Kdyz chci v takovem miste KOP tak me to napise ze odsud neni dovolen teleport a kdyz uz najdu misto odkud je dovolen teleport a marknu si tam runu, tak pokud na ni KOPnu, tak me to hodi opet do HELP.
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Divné...
Takové zońy by možná opravdu uprostřed lesa být neměli, ale kdo ví, třeba se vyjádří někdo kdo za tím stojí
a uvidíme 

Vždycky (za mě) to bylo tak, že když si nemůžeš namarknout (Non-mark zony) tak si nemůžeš, což je ještě překvapivější, namakrneš ale už tě to tam nekope a posílá tě to do helpu... Napadá mě, nemůže to být třeba nějaká runa od pochybného stánkaře, nebo nějaká z roku jedna dva, že funguje tak, že nefunguje ?Arim píše:kdyz uz najdu misto odkud je dovolen teleport a marknu si tam runu, tak pokud na ni KOPnu, tak me to hodi opet do HELP

Legolend [Etoiles]
and many others...
Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
and many others...
Pred zmenou mapy tyto runy byly OKLegolend píše:Divné...Takové zońy by možná opravdu uprostřed lesa být neměli, ale kdo ví, třeba se vyjádří někdo kdo za tím stojí
a uvidíme
Vždycky (za mě) to bylo tak, že když si nemůžeš namarknout (Non-mark zony) tak si nemůžeš, což je ještě překvapivější, namakrneš ale už tě to tam nekope a posílá tě to do helpu... Napadá mě, nemůže to být třeba nějaká runa od pochybného stánkaře, nebo nějaká z roku jedna dva, že funguje tak, že nefunguje ?Arim píše:kdyz uz najdu misto odkud je dovolen teleport a marknu si tam runu, tak pokud na ni KOPnu, tak me to hodi opet do HELP

Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Že by další chyba s tohoto kouzelného balíčku nové mapy ? Jdu vyzkoušet nějakou tu runu...
Tak runa co jsem měl namark už dávno fičí dál, stále dobře, tak že tak. Zkoušel si i jinou, třeba úplně novou runu ? Namarknout na tom samém místě, kde ta stávající sice šla, ale kopala do helpu. Zkus to nějak pokombinovat ať se to dá nějak vyloučit a kdyžtak pořešit
Tak runa co jsem měl namark už dávno fičí dál, stále dobře, tak že tak. Zkoušel si i jinou, třeba úplně novou runu ? Namarknout na tom samém místě, kde ta stávající sice šla, ale kopala do helpu. Zkus to nějak pokombinovat ať se to dá nějak vyloučit a kdyžtak pořešit

Legolend [Etoiles]
and many others...
and many others...
Taky musim souhlasit, ze ty runy jsou uz nekde 14 dni jednou funkcni jednou nefunkcni, takze uz se to delo i pred zmenou mapy, z mesta do mesta to kopnout slo,ale z mesta do lesa apod. to kopnout neslo, hned byl clovek v Helpu
a jak psal Arim, kdyz chtel clovek kopnout z lesa do mesta, tak mu to napise, ze Odsud neni teleport povolen 

Ohledně tohoto problému jsem psal asi před týdnem (už před nahozením new mapy, takže si myslím že to nemá nic společného s novou mapou) page asi s 3 souřadnicemi kde to nefungovalo..., přes noc se to ale buď spravilo, nebo byl restart (nevím, občas i v noci spím) .... ale druhý den už to ráno fungovaloTalyn píše:Ano a bez udani jakekoliv pozice, kde by se to dalo zkontrolovat, to tak zustane.
Legie (navzdy!!)
Jop, to vim a vim v cem byla chyba. Akorat si nejsem jisty jestli jsem to opravoval nebo se to spravilo po restartu. Kazdopadne by Arim mohl napsat alespon jednu z tech souradnic at to muzu zkontrolovatMianek píše:Ohledně tohoto problému jsem psal asi před týdnem (už před nahozením new mapy, takže si myslím že to nemá nic společného s novou mapou) page asi s 3 souřadnicemi kde to nefungovalo..., přes noc se to ale buď spravilo, nebo byl restart (nevím, občas i v noci spím) .... ale druhý den už to ráno fungovaloTalyn píše:Ano a bez udani jakekoliv pozice, kde by se to dalo zkontrolovat, to tak zustane.