panska/damska hrud
panska/damska hrud
zdravim vas. kedze nemam postavu ktora je zenskeho pohlavia nemal som moznost si nejako vsimnut ze zena moze obliect panske a aj damske plate hrud, pricom chlap nemoze obliect damsku, myslim ze to je trosku znevyhodnenie panov. nemohlo by sa zaviest moznost prerobenia plate hrudi, napr craftom, nieco podobne ako u rob, pretoze dat moznost zenam aby si prerobili panske roby na damske...a panom nic podobne 

Re: panska/damska hrud
Diskriminace mužů. FuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjLucyfer píše:zdravim vas. kedze nemam postavu ktora je zenskeho pohlavia nemal som moznost si nejako vsimnut ze zena moze obliect panske a aj damske plate hrud, pricom chlap nemoze obliect damsku, myslim ze to je trosku znevyhodnenie panov. nemohlo by sa zaviest moznost prerobenia plate hrudi, napr craftom, nieco podobne ako u rob, pretoze dat moznost zenam aby si prerobili panske roby na damske...a panom nic podobne

- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Jadro problemu je v tom, ze pod zenskou hrud hrud nemuzes oblict nic jinyho .. cize +20 hadry bys mel mit v naramku .. a to spoustu lidi nema ...
Docela sem rad ze to tak je ... ale pokud se to opravi tak klidne zacnu nosit damsky hrude ... jinak bych si za svou Dejmipusu uz moc nezabehal ..
Jinak povolit zenskou hrud muzum ? proc ne .. dela to takovy sexy krivky .. black by moch pripominat nakej latexovej kostymek no .. proti gustu zadnej disputat )
Docela sem rad ze to tak je ... ale pokud se to opravi tak klidne zacnu nosit damsky hrude ... jinak bych si za svou Dejmipusu uz moc nezabehal ..

Jinak povolit zenskou hrud muzum ? proc ne .. dela to takovy sexy krivky .. black by moch pripominat nakej latexovej kostymek no .. proti gustu zadnej disputat )
vzhledem k tomu ze se to zrusilo tak mi neco rika ze asi ne:p spis to byl pozustatek po tzv "kombech" chain a pod to damskou:pLucky píše: Jinak povolit zenskou hrud muzum ? proc ne .. dela to takovy sexy krivky .. black by moch pripominat nakej latexovej kostymek no .. proti gustu zadnej disputat )
it's legal to be a loozer! :p
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
no tak ono stale padaju dasmke platy...lebo v banke ich par mam a nikdo to nechce
a tiez mam dalsku cast TOPka a proste je to uplne k nevyuziti, lebo to nikdo nechce a prijde mi dost nevyhoda ze zenska oblecie vsetko alebo si to predela z panskeho na damske...preco nedat tu moznost aj panom ? dojde k sikovnemu craftovi ktory mu to za maly poplatok prekove na panske 

- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Z beznyho dropu damske veci uz davno nepadaji a co se tyce pokladu, tam se davaj obcas zensky veci naschval.... Treba damska hrud topka je proste takova pulka top casti v pokladu. Aby to nebylo vyuzitelne ubah pro vsechny, ale jen pro uzkou skupinu lidi.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
marsyas píše:...
este ze si nam tu predostrel tvoju profesionalnu psychologicku analyzu hracov dark paradise. inak by som napr ani o sebe netusil ze sa tak strasne v hre vydavam za damu a na nic ine vo dne, v noci nemyslim len ako zapnem uo a uspokojim svoje libido ked lognem moju nb craftku!
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
-