Co vy na to?

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Co vy na to?

Příspěvek od Hunter »

Události v Janově 18.10.2008

edit: Tento topik bych poprosil, pokud tedy diskutovat chcete, jen (alespoň trochu) na urovni. Čili žádné primárně hateful posty, nic takového. Zkusme diskutovat.
Nexios
Schonny
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Co vy na to?

Příspěvek od Schonny »

Hunter píše:...Čili žádné primárně hateful posty, nic takového. Zkusme diskutovat.
To jako myslis vazne? Omlouvam se za OT, ale tohle nema sanci uspet.
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

Jo, diskuzi vzdycky odrovnaji lidi, kteri rikaji, z nema smysl 8)

Jinak clanek sem si se zajmem precetl... Vim ze to takhle chodi. Je ovsem smutne ze policie se sice chova jak ma, v pripade takove demonstrace, ale vicemene je zamerena jen vuci tem "spatnym". Ale o prohnilosti policie by bylo na dlouho mluvit.

Druha vec je osud obyvatel, ktery je fakt na p..u. Problem je, ze ani eskadra tvrdych skinu s tim nic nezmuze, protoze v nasem state uz neni mozna jakakoliv domobrana, protoze bezpodminecne by skoncila pozaviranim jejich clenu. Tady pokud vas nekdo okrade a vy ho chytnete a zmlatite, tak vas bez problemu zazaluje a jeste si to vypijete.

Nechtel bych rikat primo, ze sympatizuju se skiny, ale urcite veci proste chapu, a ano, cigany, ty neprizpusobive, rad rozhodne nemam.
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Je to celkem smutné. Když existujou submísta, kde prostě díky korupci a neřešitelnému tlaku politické rádobykorektnosti nefungujou zákony a orgány, které se mají starat o pořádek jen nečinně přihlížejí. Ale obecně. Média to řešit nesmějí a do zpráv se dostávají pouze zkreslené informace. Všimli jste si například, že pokud je pachatelem trestného činu čech, tak jeho fotka vždy doprovází článek .. pokud ho nedoprovází, tak to znamená, že je jasné, kdo to spáchal. Cigán (prý se jim teď říká romové) když zabije čecha, tak je to normální zabití .. když je to naopak, tak to je rasisticky motivovaná vražda osmého stupně, nejlépe to řešit až ve Strassburku. A tak podobně. A ještě něco nechápu. Když cigáni nadávají do "špinavejch čechů, českejch hajz*ů, atp.", čímž se jasně vymezují jako samostatná ne-česká skupina. A potom si stěžují, když je někdo bere tak, jak si to sami přichystali.

Nejtragikomičtější mi na tom celém přišlo, že obyčejní lidé (říkejme jim nepolitickokorektně češi) vítali nacionalisty skoro jako osvoboditele. Protože si jednoduše nemají jak poradit s tou situací, co tam je. A nikdo jim nepomůže (z těch, co by měl .. čili policie, magistrát, atp.).

Schonny: Ale má.
Nexios
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Když jsem vyděl video z 4.10 a co si dovolili říct romové před policií, vyhazují někoho ve svobodné zemi pryč ze "svého" území, bylo mi z toho špatně.
Osobně jsem doufal, že to bude mít za následek demonstraci kde dojde , možná to bude znít jako od vygumované hlavy, ke střetu zástupců nacionalistů, neonacistů atd. s romy, protože pak by si možná naši hlavouni začali tohoto problému všímat.
Nejvíc mě ale potěšila účast starších občanů, kteří souhlasili a podporovali tuto demonstraci.
tohle video je velmi pěkně zpracované, možná jednostrané, ale já s ním souhlasím...
http://www.youtube.com/watch?v=53sNtbGzyqw
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Ja si pridam jeden hate post :p
Idelani reseni by bylo je nechat se pomlatit a co zbyde, na tom at si udela zadara cviceni policie. Zabilo by to dve mouchy jednou ranou... Jinak masova podpora nacku, z toho je mi blbe, je videt ze si tam ty lidi ty cigany zaslouzej kdyz nemaj trocha zdravyho rozumu.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Dan
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan »

Inkvizitor Dan píše:...je videt ze si tam ty lidi ty cigany zaslouzej kdyz nemaj trocha zdravyho rozumu.
Chtěl bych vidět, kdybys tam bydlel, jak byses těch rómů před náckama zastával ;)
Zkrátka si jenom vybrali pro ně aktuálně menší zlo...
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Mensi zlo jo? Si asi upadl, pockej az tu debilni Delnickou stranu nekdo doopravdy zacne volit. To se uvidi co je mensi zlo...
professional mindfucker

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Dan
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan »

Inkvizitor Dan píše:Mensi zlo jo? Si asi upadl, pockej az tu debilni Delnickou stranu nekdo doopravdy zacne volit. To se uvidi co je mensi zlo...
Přečti si co jsem napsal ještě jednou.
Myslím si, že ti co se "za tebe chtějí postavit" jsou pro tebe v tu aktuální chvíli "ti lepší" než ti, co ti dlouhou dobu dělají bordel v okolí, napdají tě a podobně. (pokud se mýlím tak mě prosím oprav)
Nikde jsem nepsal že nácci jsou lepší než rómové.
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Pokud to beres takhle tak uz to chapu, ale presto s tim nesouhlasim. Ty lidi si nevidej na spicku nosu. I kdybych bydlel na tom sidlisti tak s nackama se v zivote paktovat proti nim nebudu, protoze vim, co by se stalo kdyby ty prerostle filcky dostali do rukou jakoukoli moc.
professional mindfucker

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Vidite, ja ziju kousek odtamtud a mam bliz jine ghetto a ja osobne proti nim nic nemam, ale kdyby tam nekdo napochodoval a zapalil znicil a dekontaminoval tak bych se nezlobil.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Acarus píše:Vidite, ja ziju kousek odtamtud a mam bliz jine ghetto a ja osobne proti nim nic nemam, ale kdyby tam nekdo napochodoval a zapalil znicil a dekontaminoval tak bych se nezlobil.
v televizi furt rikaj ze v Chanove maj vetsi poradek nez mate v Moste :p
Nait Magusanus
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nait Magusanus »

kdyz uz mluvite o chanove :) http://halbot.haluze.sk/?id=4540
Perseus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Perseus »

Dle mého skromného názoru, to tam asi nedopadne dobře. Když jsem zhlédl některá ta videa docela mi to pohnulo žlučí. Co teprv co to udělá s nějakým radikálem. Mám pocit, že zprávy z Janova ještě budou daleko pestřejší a žurnalisticky zajímavější. Na jednu stranu lituju lidi musející žít v takových podmínkách, ale na druhou stranu bych navrhoval docela zajimavé řešení. Vymoci od Ruska za totality sebranou Zakarpatskou Rus (pro mladé čtenáře je to kousek země na východě slovenska patřící svého času k československu), odstěhovat totálně všechny Cikány a jinak barevné Čechy do těchto míst (mimo jiné je tam krásná příroda - spousta lesů a tak) a pak jako gesto dobré vůle vrátit Zakarpatskou Rus zpět mocnému Rusku. Účel by to splnilo a krev by prolita nebyla.........

P.S. - doufám, že tento post berete s nadsázkou s jakou jsem jej zamýšlel napsat
Styx
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Styx »

Myslim , ze kazdy mesto ma svoji "black street" , at uz vetsi nebo mensi , ale ta v janove stoji za to...na hrubej pytel hruba zaplata .Chce to , aby tam fungovali zakony a policisti jim jeste nelezli do analu a verim , ze by to bylo lepsi
Lizard
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lizard »

Bystrc Bastardz!
You think you're hardcore? You're opposite, rappin softcore.
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

neonáckové jsou banda hňupů ale jestli někoho vážně nemám rád tak je to tenhle antifa spolek...
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Ja proti antifa spolku nic nemam, ale bohuzel sou takovy, ze spousta kecu, ale skutek utek no...
professional mindfucker

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Podle "účesu" by si mě kdekdo se skinem spletl, ale já to mám genetické :)

Jak se začnou svážet na jedno místo, mrtěmoc pozitivně diskriminovat, podporovat pěknou podporou (99% jich mělo dražší hadry než já :p), tak pro normální lidi asi nemá moc cenu vyskytovat se poblíž.
Anebo to prostě řezat.

O to víc si vážím těch, které znám, kteří pracují nebo studují a jsou mnohem slušnější a lepší lidi, než mnozí bělásci...ale v celkovém měřítku je takových asi málo :(
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Amen
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Amen »

Vyjebanci... Normalne by som dal povodnym obyvatelom nove byty, nechal by som ich nech sa tam najebu v co najvacsom pocte a potom by som tam jebol bombu a na druhy den schvalil zakon o vyhosteni vsetkych romov niekam von za hranice mne je jedno kam. Nejsom rasista, nejsom ani nacista ale toto je moc. A ten starosta ci kto to bol, okamzite by som mu dal basu. Keby drzali pice a hrali sa ze nieco robia este berem ale ze niekde napisu tu vec s gadzami? FUCK OFF
Odpovědět