Soutěž o 100000. post
Soutěž o 100000. post
Kdyz kliknete napriklad v seznamu temat na zobrazeni posledniho postu, tak se vam v adrese stranky objevi neco jako http://www.darkparadise.cz/Forum/viewto ... 9698#99698 (podobne funguje tlacitko "citovat"). To cislo na konci znaci id (poradove cislo) postu. Od teto chvile zbyva priblizne 300 postu.
Vyhlasuju soutez vsem poshunterum, kdo posle post s cislem 100000, ten muze zkusit pozadat o odmenu nektereho z moderatoru a me via PM do 31.8.2008 o 100.000 GP.
K posthunteni by mel slouzit tento topic.
Edit: A mohl bych poprosit o presun do "Souteze, turnaje a hracske questy"?
Vyhlasuju soutez vsem poshunterum, kdo posle post s cislem 100000, ten muze zkusit pozadat o odmenu nektereho z moderatoru a me via PM do 31.8.2008 o 100.000 GP.
K posthunteni by mel slouzit tento topic.
Edit: A mohl bych poprosit o presun do "Souteze, turnaje a hracske questy"?
Naposledy upravil(a) Schonny dne 30.07.2008 13:47:10, celkem upraveno 4 x.
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Ale ono značí něco úplně stejnýho (= to co píše Schonny) .. přesně tak totiž praví staré proroctví ..
edit: Oxime - musel jsem, protože jsem jsem zapomněl na koho vlastně reaguju ;P
edit: Oxime - musel jsem, protože jsem jsem zapomněl na koho vlastně reaguju ;P
Naposledy upravil(a) Hunter dne 30.07.2008 13:37:01, celkem upraveno 2 x.
Nexios
To cislo, ktere rikas, je aktualni pocet postu na foru (=mohutnost databazove tabulky), nepocitaji se do toho smazane posty. Vzdy, kdyz odeslel novy post, tak dostane nove poradove cislo, kdyz ho nekdo smaze, tak to poradove cislo uz zadnemu jinemu postu prideleno nebude.Wilson píše:2 Schonny: imo ... "Uživatelé zaslali celkem 24780 příspěvků." .... takze to cisilko co vidis znaci uplne, ale uplne neco jinyho
Naposledy upravil(a) Schonny dne 30.07.2008 13:28:08, celkem upraveno 1 x.
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
k, uz tomu rozumim, tak sry, priste si radsi zjistim podrobnosti driv, nez budu delat chytryho :pSchonny píše:To cislo, ktere rikas, je aktualni pocet postu na foru (=mohutnost databazove tabulky), nepocitaji se do toho smazane posty. Vzdy, kdyz odeslel novy post, tak dostane nove poradove cislo, kdyz ho nekdo smaze, tak to poradove cislo uz zadnemu jinemu postu prideleno nebude.
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že by tady Schonny mohl zvednout výši odměny, s tím mamonem, co ukrývá kdesi v hloubi sekurky. Na co 100K, za to už si dneska ani coby na róbu nepořídíš! ;p
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Piva nebudou, pac na sraz patrne nepojedu. Kryje se mi to s kazdorocnim volejbalovym turnajem. Trapnejch 100k mela byt symbolika k trapnym 100k postum.Patejl píše:a budou ty piva na sraze nebo nakejch trapnejch 100k?
Naposledy upravil(a) Schonny dne 02.08.2008 23:11:45, celkem upraveno 1 x.