Nimacky ci fracasteruv(snat to pisu spravne) domek nad cove je mi jiz delsi dobou trnem v oku...Sice je oznacen za bezpravidlovy ale vyuzitim guild runy a sleeping stature je stava zabihajici clovek nedosazitelny.Cimz jakykoli status bezpravidloveho domku ztracei smysl.Takze bych to videl tak ze do bezpravidlovich domku zrusil guild runy , odlog sosky a gate zabranil tak nedobitnosti tehle baracku.
Dave Lister píše:nak nechapu jak to prispeje ke zlepseni pvp? posles tam na nej suma nebo ho zkosis meteorama, panecku hned to pvp bude o necem jinym..
a jinak je to porad ta sama pohadka dokola, modraci maj gz, pk maj baracek, je to myslim si celkem fer..
Dave Lister píše:...
a jinak je to porad ta sama pohadka dokola, modraci maj gz, pk maj baracek, je to myslim si celkem fer..
Presne tak....
Kdyz se stanes pk mel bys pocitat s nejakym omezenim, ktere modraci nemaji. Gz je taky pro noobiky kteri jeste nemaj takovy zkusenosti....
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Abych to objasnil , suma mu tam neposles, protoze ma zdi pokryte stolama, a ma to zabezpeceny jako banky trezory, PFkovat a Vogovat, je dobra moznost , ale rychlejc ti odlogne prez statue, myslim si ze je to fer, Taky kdyz modrak bandu pkacek snazi se jim utect do GZ.
Edit:Parkrat se mi povedlo tam za nekym kdo utekl do domu vbehnout a zabit ho.
Miki píše:Abych to objasnil , suma mu tam neposles, protoze ma zdi pokryte stolama, a ma to zabezpeceny jako banky trezory, PFkovat a Vogovat, je dobra moznost , ale rychlejc ti odlogne prez statue, myslim si ze je to fer, Taky kdyz modrak bandu pkacek snazi se jim utect do GZ.
Edit:Parkrat se mi povedlo tam za nekym kdo utekl do domu vbehnout a zabit ho.
Njn ale to jenom tomu ktery neumí zavírat dveře:)
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]