Ztracena Princezna. 25.5. 14 00
Ztracena Princezna. 25.5. 14 00
zacina mne kopat muza...
Odmena:500k zachrance princezny zbytek rewarda.
Cas:25.5. Nedele 14 00
Poznamky:Budu potrebovat tak 10 pomocniku (dobre pvp zdatnosti.kontaktujte mne na icq 280573332)
Na Questu bude zakaz pvp,lootingu (i pk vz blue a opacne!!!
to pvp bude dovoleno jen pri jedne etape questu.)
Typ Questu: pvm/pvp (PS:dobro vzdy zvitezi)
Příběh:Za sedmero horama a sedmero řekama bylo království, kde lidé žili šťastně, spokojeně v hojnosti a blahobytu až do osudné neděle...
Bylo nedělní ráno, když se nejmladší dcera krále Richarda, Izabel, vydala se svým kamarádem Romulusem na potulky lesem. Romulus byl synem dřevorubce a tak znal v lese každý strom jako vlastní boty...Jak si tak spolu vykračovali lesem, zaslechli z dálky jakýsi podivny zpěv ozývající se od pláže...pomalu se blížili k pláži a zpěv sílil a sílil..."K zemi Izabel! To jsou piráti a mohli by nás zabít!" "Takové vzrušení, to bych na hradě nikdy nezažila! Opravdoví piráti! Znám je jen z tátových vyprávění..."
"Pojď Izabel, půjdeme zpátky, je to tu nebezpečné..."ale vtom... *prásk*, to se pod Izabel podlomila větvička. Hudba ustala."Dělej, Izabel, běéééž!!!"Oba běželi lesem jako o život ..honila je celá posádka Červeneho Korzára, jehož kapitánem byl strašlivý pirát jmánem Gonzales! Jak se tak prodírali křovím, Izabel zakopla o kus kamene a upadla na zem. Romulus se otočil a běžel k ní, ale piráti ji už dostihli, takže mu nezbylo nic jiného než utéct. Romulus doběhl až k hradbám..."Pusťte mě, pusťte mě, musím ke králi!!!" "No to určitě! Táhni, odkud jsi prišel"odpoveděla stráž u brány...
"Pusťte mě! Princeznu Izabel unesli piráti! Honili nás v lese a ona upadla! A já ji už nestačil pomoct!" "Cože!? To neumíš říct hned?! Tak běž mladej, já tam nejdu, ještě mi král usekne hlavu po takové novině..."Romulus hlasitě polkl a rozběhl se směrem do dvora...Přiběhl až ke králi Richardovi a spustil...Potom co se to král dozvěděl, se rozhodl promluvit k poddaným...
Drazí poddani! Moji dceru dnes ráno unesli v Arnonském lese piráti Lorda Gonzalese! Ten, kdo najde moji dcerušku a zachrání ji, dostane bohatou odměnu! A zbytek, jenž se pokusí zachránit ji... taky odměna určitě nemine! Vaše sláva stoupne až k nebesům!
Ani po 10 dnech se nikomu nepodařilo najít, natož zachránit princeznu.Po Červeném Korzáru se jakoby zem zlehla, a proto se král rozhodl poslat pro
Jasnovidce Atiana až z daleké Stigie. Cesta tam je velmy dlouhá a proto pár dní potrvá, než jasnovidec přijede, a pomůže vám najít stopu vedoucí až k Princezně...
Hodně štěstí! And Have a Fun =o)
Special Thanks:
Translate to czech language by papez
Odmena:500k zachrance princezny zbytek rewarda.
Cas:25.5. Nedele 14 00
Poznamky:Budu potrebovat tak 10 pomocniku (dobre pvp zdatnosti.kontaktujte mne na icq 280573332)
Na Questu bude zakaz pvp,lootingu (i pk vz blue a opacne!!!
to pvp bude dovoleno jen pri jedne etape questu.)
Typ Questu: pvm/pvp (PS:dobro vzdy zvitezi)
Příběh:Za sedmero horama a sedmero řekama bylo království, kde lidé žili šťastně, spokojeně v hojnosti a blahobytu až do osudné neděle...
Bylo nedělní ráno, když se nejmladší dcera krále Richarda, Izabel, vydala se svým kamarádem Romulusem na potulky lesem. Romulus byl synem dřevorubce a tak znal v lese každý strom jako vlastní boty...Jak si tak spolu vykračovali lesem, zaslechli z dálky jakýsi podivny zpěv ozývající se od pláže...pomalu se blížili k pláži a zpěv sílil a sílil..."K zemi Izabel! To jsou piráti a mohli by nás zabít!" "Takové vzrušení, to bych na hradě nikdy nezažila! Opravdoví piráti! Znám je jen z tátových vyprávění..."
"Pojď Izabel, půjdeme zpátky, je to tu nebezpečné..."ale vtom... *prásk*, to se pod Izabel podlomila větvička. Hudba ustala."Dělej, Izabel, běéééž!!!"Oba běželi lesem jako o život ..honila je celá posádka Červeneho Korzára, jehož kapitánem byl strašlivý pirát jmánem Gonzales! Jak se tak prodírali křovím, Izabel zakopla o kus kamene a upadla na zem. Romulus se otočil a běžel k ní, ale piráti ji už dostihli, takže mu nezbylo nic jiného než utéct. Romulus doběhl až k hradbám..."Pusťte mě, pusťte mě, musím ke králi!!!" "No to určitě! Táhni, odkud jsi prišel"odpoveděla stráž u brány...
"Pusťte mě! Princeznu Izabel unesli piráti! Honili nás v lese a ona upadla! A já ji už nestačil pomoct!" "Cože!? To neumíš říct hned?! Tak běž mladej, já tam nejdu, ještě mi král usekne hlavu po takové novině..."Romulus hlasitě polkl a rozběhl se směrem do dvora...Přiběhl až ke králi Richardovi a spustil...Potom co se to král dozvěděl, se rozhodl promluvit k poddaným...
Drazí poddani! Moji dceru dnes ráno unesli v Arnonském lese piráti Lorda Gonzalese! Ten, kdo najde moji dcerušku a zachrání ji, dostane bohatou odměnu! A zbytek, jenž se pokusí zachránit ji... taky odměna určitě nemine! Vaše sláva stoupne až k nebesům!
Ani po 10 dnech se nikomu nepodařilo najít, natož zachránit princeznu.Po Červeném Korzáru se jakoby zem zlehla, a proto se král rozhodl poslat pro
Jasnovidce Atiana až z daleké Stigie. Cesta tam je velmy dlouhá a proto pár dní potrvá, než jasnovidec přijede, a pomůže vám najít stopu vedoucí až k Princezně...
Hodně štěstí! And Have a Fun =o)
Special Thanks:
Translate to czech language by papez
Naposledy upravil(a) Leah dne 23 kvě 2008 12:47, celkem upraveno 8 x.
- NightKiller
- Orc Writer
-
- Misspelling Chicken
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
si udelaj kvest sam, zatim si nic neprevedl, a jen kritizujes, je to jen dobra vule Xarona, ze neco vymyslel, mohl se na vas vyprdnout, takze laskave jestli se ti to nelibi tak se jich nezucastnuj, opravdu te k tomu nikdo nenuti ...Hugo Toxxx píše:Krasa Leahu krasa priste pis ze to je quest pro zbohatle a namyslene mentaly a ne pro vsechny pro zabavu :X fakt moc uzasnybanda kokotu jako je noob si vemeou od hracu klicky a potom utecou a zazdej se tleskam fakt GL HF
------
na kvestu sem nebyl, reaguju na to jen ze vseobecneho uhlu pohledu, ze nakej nimand tu zacne nekoho kritizovat jen tak ...
------
Edit. aneb ja sem nevyhral, beee tj ale naprd kvest :p
-
- Misspelling Chicken
-
- Misspelling Chicken
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
bych naky musel mit :pHugo Toxxx píše:Wilson ty se ani neprojevuj a mlc tise v koutku bez si prepocitavat mince co mas v bance.
no a co? je to kvest poradany by GM? ne ...Hugo Toxxx píše:Normlani hraci davaj strazce aby byli klice potom napisou povyseni mentalci ze strangers at jim daji klice tak jim kazdej da klice a potom utecou odnich a zazdej vchody fakt moc hafo quest
poradal to Xaron, bud rad ze vubec je nakej kvest, jestli se ti to nelibi, tak tam nelez. howk
- Tarnesh De Shail
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
omyl, spíš demence hráčů, kteří nebyli schopni uvolnit vchod.. smůla..Hugo Toxxx píše:Krasa Leahu krasa priste pis ze to je quest pro zbohatle a namyslene mentaly a ne pro vsechny pro zabavu :X fakt moc uzasnybanda kokotu jako je noob si vemeou od hracu klicky a potom utecou a zazdej se tleskam fakt GL HF
http://yokoczechsite.ic.cz
-
- Misspelling Chicken
-
- Misspelling Chicken
hele s tema klicema pokud si cetl napovedu o kousek vis nez quest zacal psalo se ze klice si muzes naharvit dopredu nejaky sem si teda vzal a chybeli mi 2 ... s tim ze sem se zeptal jestli nekdo nema ze by sme sli dal pockal sem na co nejvic lidi a oteviral ...Hugo Toxxx píše:Krasa Leahu krasa priste pis ze to je quest pro zbohatle a namyslene mentaly a ne pro vsechny pro zabavu :X fakt moc uzasnybanda kokotu jako je noob si vemeou od hracu klicky a potom utecou a zazdej se tleskam fakt GL HF
pokud si dobre videl 2 lidi harvili klice dalsich 30 lidi stalo pred mrizema a stali by tam jeste TED kdyby se toho nekdo jako ja nebo Holy neujali
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti