Ztracena Princezna. 25.5. 14 00

Vše o podobných aktivitách ve hře
Leah
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Ztracena Princezna. 25.5. 14 00

Příspěvek od Leah »

zacina mne kopat muza...

Odmena:500k zachrance princezny zbytek rewarda.
Cas:25.5. Nedele 14 00

Poznamky:Budu potrebovat tak 10 pomocniku (dobre pvp zdatnosti.kontaktujte mne na icq 280573332)
Na Questu bude zakaz pvp,lootingu (i pk vz blue a opacne!!!
to pvp bude dovoleno jen pri jedne etape questu.)

Typ Questu: pvm/pvp (PS:dobro vzdy zvitezi)

Příběh:Za sedmero horama a sedmero řekama bylo království, kde lidé žili šťastně, spokojeně v hojnosti a blahobytu až do osudné neděle...
Bylo nedělní ráno, když se nejmladší dcera krále Richarda, Izabel, vydala se svým kamarádem Romulusem na potulky lesem. Romulus byl synem dřevorubce a tak znal v lese každý strom jako vlastní boty...Jak si tak spolu vykračovali lesem, zaslechli z dálky jakýsi podivny zpěv ozývající se od pláže...pomalu se blížili k pláži a zpěv sílil a sílil..."K zemi Izabel! To jsou piráti a mohli by nás zabít!" "Takové vzrušení, to bych na hradě nikdy nezažila! Opravdoví piráti! Znám je jen z tátových vyprávění..."
"Pojď Izabel, půjdeme zpátky, je to tu nebezpečné..."ale vtom... *prásk*, to se pod Izabel podlomila větvička. Hudba ustala."Dělej, Izabel, běéééž!!!"Oba běželi lesem jako o život ..honila je celá posádka Červeneho Korzára, jehož kapitánem byl strašlivý pirát jmánem Gonzales! Jak se tak prodírali křovím, Izabel zakopla o kus kamene a upadla na zem. Romulus se otočil a běžel k ní, ale piráti ji už dostihli, takže mu nezbylo nic jiného než utéct. Romulus doběhl až k hradbám..."Pusťte mě, pusťte mě, musím ke králi!!!" "No to určitě! Táhni, odkud jsi prišel"odpoveděla stráž u brány...
"Pusťte mě! Princeznu Izabel unesli piráti! Honili nás v lese a ona upadla! A já ji už nestačil pomoct!" "Cože!? To neumíš říct hned?! Tak běž mladej, já tam nejdu, ještě mi král usekne hlavu po takové novině..."Romulus hlasitě polkl a rozběhl se směrem do dvora...Přiběhl až ke králi Richardovi a spustil...Potom co se to král dozvěděl, se rozhodl promluvit k poddaným...
Drazí poddani! Moji dceru dnes ráno unesli v Arnonském lese piráti Lorda Gonzalese! Ten, kdo najde moji dcerušku a zachrání ji, dostane bohatou odměnu! A zbytek, jenž se pokusí zachránit ji... taky odměna určitě nemine! Vaše sláva stoupne až k nebesům!
Ani po 10 dnech se nikomu nepodařilo najít, natož zachránit princeznu.Po Červeném Korzáru se jakoby zem zlehla, a proto se král rozhodl poslat pro
Jasnovidce Atiana až z daleké Stigie. Cesta tam je velmy dlouhá a proto pár dní potrvá, než jasnovidec přijede, a pomůže vám najít stopu vedoucí až k Princezně...

Hodně štěstí! And Have a Fun =o)

Special Thanks:
Translate to czech language by papez :lol:
Naposledy upravil(a) Leah dne 23 kvě 2008 12:47, celkem upraveno 8 x.
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

s tou pomocí z pvp stránky bych se klidně nabídl, pokud budeš chtít a budu mít čas :).Ale můžu jen pk
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
NightKiller
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od NightKiller »

10 lidi co umi pvp? :D
Kde bys to chtel proboha najit :wink:
Dhaos-Prapodivný Modrý Nekromant na lamě
Lucius Vorenus-Hodný červený Nekromant na koni
Locke Cole-Chaotický Nekromant na zostovi
NightKiller-Warrior s +7 max +20 částmi
Borbarad-Hyperaktivní čas od času červená zbuglá žába
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

NightKiller píše:10 lidi co umi pvp? :D
Kde bys to chtel proboha najit :wink:
ja lognu 10 clientu neni problem :D
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Leah
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leah »

Pro pvpery uz neni misto =o)
Leah
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leah »

Napoveda k Questu:

Cim vic peri Poutnikovi prineses tim lepsi napovedu dostanes!
a pokud i klice predem nazbiras na poklad velkou sanci mas!!!
Leah
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leah »

POZOR ZMENA!!!!!Porad hledame PVPery na quest!!!o equip neeprijdete!!
prisny zakaz lootu na questu i pk a blue!!!
Hugo Toxxx
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Hugo Toxxx »

Krasa Leahu krasa priste pis ze to je quest pro zbohatle a namyslene mentaly a ne pro vsechny pro zabavu :X fakt moc uzasnybanda kokotu jako je noob si vemeou od hracu klicky a potom utecou a zazdej se tleskam fakt GL HF
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

jeste to je? bo uz to skoncilo? a kde to je? ja jen abych stihl probehnout rewardu.. 8)
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Hugo Toxxx píše:Krasa Leahu krasa priste pis ze to je quest pro zbohatle a namyslene mentaly a ne pro vsechny pro zabavu :X fakt moc uzasnybanda kokotu jako je noob si vemeou od hracu klicky a potom utecou a zazdej se tleskam fakt GL HF
si udelaj kvest sam, zatim si nic neprevedl, a jen kritizujes, je to jen dobra vule Xarona, ze neco vymyslel, mohl se na vas vyprdnout, takze laskave jestli se ti to nelibi tak se jich nezucastnuj, opravdu te k tomu nikdo nenuti ...

------

na kvestu sem nebyl, reaguju na to jen ze vseobecneho uhlu pohledu, ze nakej nimand tu zacne nekoho kritizovat jen tak ...

------

Edit. aneb ja sem nevyhral, beee tj ale naprd kvest :p
Hugo Toxxx
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Wilson ty se ani neprojevuj a mlc tise v koutku bez si prepocitavat mince co mas v bance.
Hugo Toxxx
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Normlani hraci davaj strazce aby byli klice potom napisou povyseni mentalci ze strangers at jim daji klice tak jim kazdej da klice a potom utecou odnich a zazdej vchody fakt moc hafo quest
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Hugo Toxxx píše:Wilson ty se ani neprojevuj a mlc tise v koutku bez si prepocitavat mince co mas v bance.
bych naky musel mit :p
Hugo Toxxx píše:Normlani hraci davaj strazce aby byli klice potom napisou povyseni mentalci ze strangers at jim daji klice tak jim kazdej da klice a potom utecou odnich a zazdej vchody fakt moc hafo quest
no a co? je to kvest poradany by GM? ne ...

poradal to Xaron, bud rad ze vubec je nakej kvest, jestli se ti to nelibi, tak tam nelez. howk
Tarnesh De Shail
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tarnesh De Shail »

Hugo Toxxx píše:Krasa Leahu krasa priste pis ze to je quest pro zbohatle a namyslene mentaly a ne pro vsechny pro zabavu :X fakt moc uzasnybanda kokotu jako je noob si vemeou od hracu klicky a potom utecou a zazdej se tleskam fakt GL HF
omyl, spíš demence hráčů, kteří nebyli schopni uvolnit vchod.. smůla..
http://yokoczechsite.ic.cz
Hugo Toxxx
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Jo tak at priste pise ze je to quest pro kamarady a ne pro normlani hrace co si prisli uzit zabavu.
Hugo Toxxx
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Omlouvam se za vse co jsem rekl vidim to ted uplne jinak :)
Legolend
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Legolend »

:arrow: LOL
Legolend [Etoiles]
and many others...

Ha, promluvil jsem,odcházím, za čas příjdu a kuknu na odpověď :P
Leah
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leah »

No opravdu byl to prejnej Quest...
ja se omlouvam hlavne piratum zato neodhadnuti jejich schopnosti =o)
hold nedelam pvp questy kazdy tiden abych vtom mnel praxi...
Ale snad se vam to libilo!
Kilian
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kilian »

Pekne...ale predchozi se mi libil asi vic... skoda jen ze jsem prisel tak pozde zbyla na me uz jen rewarda :-(
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

hele s tema klicema pokud si cetl napovedu o kousek vis nez quest zacal psalo se ze klice si muzes naharvit dopredu nejaky sem si teda vzal a chybeli mi 2 ... s tim ze sem se zeptal jestli nekdo nema ze by sme sli dal pockal sem na co nejvic lidi a oteviral ...

pokud si dobre videl 2 lidi harvili klice dalsich 30 lidi stalo pred mrizema a stali by tam jeste TED kdyby se toho nekdo jako ja nebo Holy neujali
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Odpovědět