Yewský les bol nekľudný. Niesol sa ním hlas, z ktorého bolo cítiť zatuchnuté podzemie a neuveriteľnú starobu.
"Traja bratia už dávno nechodia po tomto svete, ich sláva je zabudnutá a klany upadli...
Nastal čas. Čas na zmenu. Klany povstanú, Yewské lesy budú patriť upírom a kráľovstvo Kainitov bude obnovené. Povstaňte bojovníci a filozofi! Klan Brujah bude obnovený a jeho sila bude veľká..."
Medzitým, hlboko v lese, sa malá čistinka začala otriasať pod výbuchmi. Zem sa začala prepadať, zvieratá v strachu utiekli do lesa a splašené vtáctvo škriekalo v povetrí. Z hlbín sa na povrch vynorila veža, ako prst sa týčiaca uprostred lesa.
"Toto je môj dar vám, Brujahovia. Táto veža nech sa stane základňou vášmu klanu.
A vybral som jedného spomedzi vás, ktorý dohliadne na vykonanie mojej vôle a bude spravovať môj majetok. Shadowsong bude môj posol v Temnom Raji."
kazdy upir, ktory ma zaujem o (aspon trochu)rp hru a clenstvo v klane brujahov, nech sa skontaktuje so mnou, alebo nech navstivi forum camarilly)
Kainiti, klany, a ine...
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Kainiti, klany, a ine...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard