Sraz paranu Uo v Ceskych Budejovicich
Sraz paranu Uo v Ceskych Budejovicich
Ahoj je tu nekdo z Budejovic jestli jo ozvete se udelame sraz !!!!
Re: Sraz paranu Uo v Ceskych Budejovicich
Jiri píše:Ahoj je tu nekdo z Budejovic jestli jo ozvete se udelame sraz !!!!
Jo
- regis [bh]
- Chaos Leader
- Kontaktovat uživatele:
- regis [bh]
- Chaos Leader
- Kontaktovat uživatele:
hmmmm a tet mi rekni jeste tu pohadku o cervenej karkulce!!!! s tim kloboukem prijdes na hlave a ja s nim budu odchazet. je to moje zimni cepice na hlavu jako jo!!!! a jestli pujdu v 6 hod rano domu urcite bude zima........regis [bh] píše:Nety píše:PS: Regu ten klobouk vratis!!!!!Sakra
Vis.. on bugnul asi, ja ho fakt nemuzu najit
LoL...vy ste smucky,,,,,uz se tesim az zakalime:pNety píše:hmmmm a tet mi rekni jeste tu pohadku o cervenej karkulce!!!! s tim kloboukem prijdes na hlave a ja s nim budu odchazet. je to moje zimni cepice na hlavu jako jo!!!! a jestli pujdu v 6 hod rano domu urcite bude zima........regis [bh] píše:Nety píše:PS: Regu ten klobouk vratis!!!!!Sakra
-
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
jop a 08.03.2008 slavim narozky. takovej termin by byl super!!!!!
Jiri co budes pit letos? colu 10 nebo colu 12???
Jiri píše:LoL...vy ste smucky,,,,,uz se tesim az zakalime:p
Jiri co budes pit letos? colu 10 nebo colu 12???
mnu to by aj slo pockame az se vyjadri dalsi.....PS...muzu zas u tebe pls prespat sefe?:)Nety píše:jop a 08.03.2008 slavim narozky. takovej termin by byl super!!!!!
jen dvanactku:p..Nety píše:Jiri co budes pit letos? colu 10 nebo colu 12???
muzes ale vem si sebou treba krizovky kdyby ses probudil zas o 6 hod driv nez ja... aby ses nenudil!!!!!Jiri píše:mnu to by aj slo pockame az se vyjadri dalsi.....PS...muzu zas u tebe pls prespat sefe?:)Nety píše:jop a 08.03.2008 slavim narozky. takovej termin by byl super!!!!!

-
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
jiriku delejs e sebou neco minule si za celou noc mel 2 koli s rumem a dve piva takhel by to neslo...tenety bude muset vycvicit :pJiri píše:LoL...vy ste smucky,,,,,uz se tesim az zakalime:pNety píše:hmmmm a tet mi rekni jeste tu pohadku o cervenej karkulce!!!! s tim kloboukem prijdes na hlave a ja s nim budu odchazet. je to moje zimni cepice na hlavu jako jo!!!! a jestli pujdu v 6 hod rano domu urcite bude zima........regis [bh] píše:Sakra
snad tam budou mit nejaky to brcko abys ho mohl sosat. Prej vic naklada!!!Jiri píše:jen dvanactku:p..
Creeping Death píše:jiriku delejs e sebou neco minule si za celou noc mel 2 koli s rumem a dve piva takhel by to neslo...tenety bude muset vycvicit :p
looooooooool...... tys to Jirikovi pocital jo??? :p
Byl tu moderator -> Jiri a Nety, naucte se quotovat a necpete pod sebe dva prispevky kdyz muzete editnout ten prvni, dekuji.

- regis [bh]
- Chaos Leader
- Kontaktovat uživatele:
Jiri píše:...raynor tak pil rum s kolou ...

Kazdopadne 8.3. nezni zas tak spatne

Anonymni asymetricky asocial, absurdni autoritativni alkoholik, abnormalne arogantni antitalent, adoptovany afektovany agresivni anarchista, ambiciozni antifasista a absolutne apaticky ateista.
Slusny lidi domu chodi za svetla........jako ja treba...regis [bh] píše:Jiri píše:...raynor tak pil rum s kolou ...Ajo.. on mi vcera psal, asi byl v budejcich, ale ja mel vazne moc, vzpomnel jsem si na to az ted
![]()
Kazdopadne 8.3. nezni zas tak spatneOstatne dokoliv spojeneho s kalbou nezni spatne, teda kdyz jsme vsichni slusne vychovani a nerikame naschval "rano"..
hehe........tak to my sme teda mozna slusny:DNety píše:Slusny lidi domu chodi za svetla........jako ja treba...regis [bh] píše:Jiri píše:...raynor tak pil rum s kolou ...Ajo.. on mi vcera psal, asi byl v budejcich, ale ja mel vazne moc, vzpomnel jsem si na to az ted
![]()
Kazdopadne 8.3. nezni zas tak spatneOstatne dokoliv spojeneho s kalbou nezni spatne, teda kdyz jsme vsichni slusne vychovani a nerikame naschval "rano"..