nefungujici scripty v "novejsi verzi joka"
nefungujici scripty v "novejsi verzi joka"
Mozna na to uz nekdo odpovedel ale chtel sem se zeptat nedavno sem stahnul nejakou "novejsi verzi joka" aby mi jely nejake scripty od wr vsechno slo parada ale pred 2 dny jak sem se nalod a pustil jakykoli script v tom joku tak mi proste nesel psalo to nejake error in command nevy nekdo prosim co s tim???
Re: nefungujici scripty v "novejsi verzi joka"
je to rozbityFiginek píše:Mozna na to uz nekdo odpovedel ale chtel sem se zeptat nedavno sem stahnul nejakou "novejsi verzi joka" aby mi jely nejake scripty od wr vsechno slo parada ale pred 2 dny jak sem se nalod a pustil jakykoli script v tom joku tak mi proste nesel psalo to nejake error in command nevy nekdo prosim co s tim???
- Muzzy
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
vratit stary joko?Figinek píše:co s tim???
vym! pouzyj normalny skrypti nebo testny reynstal ioka nebo neco tak..
Evil League of Evil
- Pepik
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
1) Testuj scripty po jednom, až najdeš ten, kterej tu chybu dělá (nový soubor a kopíruj je tam po jednom).
2) Projeď si ten script, jestli ty nenajdeš chybu.
3) Když už si sám nevíš radu, tak sem postni ten script a nezapomeň sem postnout i verzi Yoka.
Tento postup ti zaručí určitě větší úspěch, než výkřiky typu: "mě to nejede," bez detailů a bez infa. Nikdo tady není kouzelník, aby z tvého postu poznal, o co jde, takže zatím je jediný řešení se vrátit k původní verzi Yoka.
Edit: Neber to, jako že ti nadávám, je to proto, aby jsme ti mohli pomoct, ale něco k tomu od tebe potřebujeme.
2) Projeď si ten script, jestli ty nenajdeš chybu.
3) Když už si sám nevíš radu, tak sem postni ten script a nezapomeň sem postnout i verzi Yoka.
Tento postup ti zaručí určitě větší úspěch, než výkřiky typu: "mě to nejede," bez detailů a bez infa. Nikdo tady není kouzelník, aby z tvého postu poznal, o co jde, takže zatím je jediný řešení se vrátit k původní verzi Yoka.
Edit: Neber to, jako že ti nadávám, je to proto, aby jsme ti mohli pomoct, ale něco k tomu od tebe potřebujeme.
podpis v rozporu s pravidly fora :D
Nvm proč ste smazali post od Cpt. Rookieho, napsal to dost jasně imo. Je to cca to stejný jak kdybys přišel za doktorem a řekl "Pane doktor, včera sem si něco udělal a teď mě něco bolí, prosím najděte proč mě něco bolí a něčím to vylečte."
http://dl.dropbox.com/u/36197238/Phoenix/Phoenix.Scripts.DP.7z
Mohl by mi někdo poradit s menu u cartpentry prosim? Píšu tohle:a hází mi to chybu, takže to budu mít asi špatně. Děkuju za postřehy.
Kód: Vybrat vše
UO.Waitmenu("'Carpentry''Containers & Cont. parts''Containers & Cont. parts''Krabicka hrebiku'")
Ach jo..
Teď už dvakrát: Ach jo, ach jo..
UO.Waitmenu("Carpentry","Containers & Cont. parts","Containers & Cont. parts","Krabicka hrebiku")
http://dl.dropbox.com/u/36197238/Phoenix/Phoenix.Scripts.DP.7z
Díky. Jak tak koukám, tak se to u tinkeringu a carpentry liší, protožefunguje a u carpentry to nešlo.
UO.waitmenu("'Tinkering''Parts''Parts''Nails'")
Ach jo..