Vampire

Odpovědět
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Miki píše:
Johny Matovic píše:aj tak ste lamy ;p
To tvrdi ten, který chtěl po mě návod na Stone Gargu?:)
Od teba navod?;p A to co by si mi poradil? Umri 42x a potom to urcite das?:D
e:tak ja ked som to daval tak sme sa imho este nepoznali ... ;p
Naposledy upravil(a) Johny Matovic dne 11 pro 2009 18:37, celkem upraveno 1 x.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Johny Matovic píše:
Miki píše:
Johny Matovic píše:aj tak ste lamy ;p
To tvrdi ten, který chtěl po mě návod na Stone Gargu?:)
Od teba navod?;p A to co by si mi poradil? Umri 42x a potom to urcite das?:D
Náhodou, alespon jsem to dal vlastníma silama. A řekl bych že jsem se na tom qwestu naučil základy upíra. Ale dnešním upírům čest nic neříká a proto nám říkají že jsme chodící kád s krví.
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

Johny Matovic píše:Od teba navod?;p A to co by si mi poradil? Umri 42x a potom to urcite das?:D
:lol: :lol: :lol:
clear brainwashing
dNb prezents
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Miki píše: Náhodou, alespon jsem to dal vlastníma silama. A řekl bych že jsem se na tom qwestu naučil základy upíra. Ale dnešním upírům čest nic neříká a proto nám říkají že jsme chodící kád s krví.
Konzervy s krví, upřesnil bych.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Largon Skraja
Inkless
Inkless

Příspěvek od Largon Skraja »

Upír je výbornej, ale nejlepší je, když se za něj hraje RP. To je pak best. Taky mu píchne, když za klávesnicí nesedí opička s pytlem banánů. Taky musí upír člověka bavit. Když mě něco nebaví, nesnažím se. Sou to trochu zastaralé názory, a proto sem se mockrát do hight dungů nepodíval, ale nemrzí mě to. Místo toho, abych si furt někdo něco dokazoval solo, mam radši partu. A taková skvadra upírů z různých klanů, kdy má každej svou funkci..... To je pak novej rozměr, ale to už se tu neprovozovalo hooodně dlouho.

Shrnuto a podtrženo, proč pořád chtít víc a víc, když těch krávovinek má upír kila. A odměna za stone impa? Stojíto equip, čas a musí to člověk umět, ale za ten pocit, že na vás ostatní upíři čumí jak na poloboha je dost dostačující:)
Bidas
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bidas »

Largon Skraja píše:Upír je výbornej, ale nejlepší je, když se za něj hraje RP. To je pak best. Taky mu píchne, když za klávesnicí nesedí opička s pytlem banánů. Taky musí upír člověka bavit. Když mě něco nebaví, nesnažím se. Sou to trochu zastaralé názory, a proto sem se mockrát do hight dungů nepodíval, ale nemrzí mě to. Místo toho, abych si furt někdo něco dokazoval solo, mam radši partu. A taková skvadra upírů z různých klanů, kdy má každej svou funkci..... To je pak novej rozměr, ale to už se tu neprovozovalo hooodně dlouho.

Shrnuto a podtrženo, proč pořád chtít víc a víc, když těch krávovinek má upír kila. A odměna za stone impa? Stojíto equip, čas a musí to člověk umět, ale za ten pocit, že na vás ostatní upíři čumí jak na poloboha je dost dostačující:)
Jako takhle uz to nefunguje, bohuzel

Odmena za stone impa byl peknej poklad co tam byl. Ale zajimavej navrh miki, uz vidim jak to hodim a kolem me 4 lidi a najednou me vsichni prastej a ja umru :))) ¨Na drouhou starnu aspon se snazis neco vymyslet...lepsi nez resit, kolikatej si byl na kvestu:pp
Michaels
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michaels »

kdo je WallacE
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Michaels píše:kdo je WallacE
riadny čarák ktorý si na duale robí gate aby mohol pojazdiť míchača. Ale míchač je dobrák a nenapísal page :lol:
clear brainwashing
dNb prezents
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

upír co hrál na klientu jiným než povoleným..:P a proto si myslel, že je dobrej v pvp? :p
Naposledy upravil(a) Big Bud dne 14 pro 2009 23:03, celkem upraveno 1 x.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Big Bud píše:
upír co hrál na klientu typu C a proto si myslel, že je dobrej v pvp? :p
imho i :p
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

no jo, tak sem si to spletl se žlountekou.. my fault..:p
Michaels
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michaels »

paine prosimte a kdy jsem delal gatu na michace? takovy nesmysli si nech pro nejaky 15 lety fakany, toto sem ja nikdy nedelal
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Michaels píše:paine prosimte a kdy jsem delal gatu na michace? takovy nesmysli si nech pro nejaky 15 lety fakany, toto sem ja nikdy nedelal
pokial si mag michaels, tak.. hm to je aj tak jedno :)
clear brainwashing
dNb prezents
Dargor
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dargor »

Jeden svizny dotaz mam, jestli se to tu resilo, toz sa hnedka omlouvam... prosim sviznou odpoved od nekoho povolaneho (mysleno GM) ne spousty kecu od nejakeho "Jardy" co si mysli, ze do toho "dela" ... Proc vamp v morfu nemuze krast? (krast muzes jen pomoci rukou, ktere nemas) to jako ze ma vampik v morfu takove mega pracky, ze uz nema na to můůůžo makat s tim naradickem cico? Celkem me to vadi bo v dungu vedsinou chodim ve stoun morfu, cili nemuzu ject skill. Kdyz reknu,ze pudu hned humana,toz sa vseci cukaju at radsi morfnu... je to peklo proste, co s tim :O)))
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Sice nejsem Jarda do vampa nedelam, ale rekl bych, ze hlavni problem bude v tom kde chces krast. V dungu, kde neni nutny aby si byl v morfu predpokladam, ze nikdo nebude mit vetsi proble ms tim aby sis zakradl a pokud ses v situaci, kdy je potreba aby tam byla stone vampa a vseci delali dmg, tak dost pravdepodobne v teto situaci nebudou mit cas krast ani ostatni. A pokud to tak neni, tak bych videl chybu ve skupine s kterou chodis, pokud se cuka, kdyz chces jit odmorf nekam kde neni nezbytne nutna stona.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Dargor píše:Jeden svizny dotaz mam, jestli se to tu resilo, toz sa hnedka omlouvam... prosim sviznou odpoved od nekoho povolaneho (mysleno GM) ne spousty kecu od nejakeho "Jardy" co si mysli, ze do toho "dela" ... Proc vamp v morfu nemuze krast? (krast muzes jen pomoci rukou, ktere nemas) to jako ze ma vampik v morfu takove mega pracky, ze uz nema na to můůůžo makat s tim naradickem cico? Celkem me to vadi bo v dungu vedsinou chodim ve stoun morfu, cili nemuzu ject skill. Kdyz reknu,ze pudu hned humana,toz sa vseci cukaju at radsi morfnu... je to peklo proste, co s tim :O)))
No jo s balt-boostovacim skilem je problem
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

Dargor píše:...
V tomhle s tebou souhlasím, protože možná je ta nemohoucnost krást v morfu RP, ale značně nepraktická.
Se skillem začne každý někde na HB nebo podobně, ale postupem času musí na lepší a lepší potvory do dungu, a ať si každý říka co chce, tak v dungeonu je vamp, v lidské podobě, na dvě věci.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Bidas
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bidas »

Deacon Frost píše:
V tomhle s tebou souhlasím, protože možná je ta nemohoucnost krást v morfu RP, ale značně nepraktická.
Se skillem začne každý někde na HB nebo podobně, ale postupem času musí na lepší a lepší potvory do dungu, a ať si každý říka co chce, tak v dungeonu je vamp, v lidské podobě, na dvě věci.
nechces zacit zase hrat vampa?:p
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Bidas píše:
Deacon Frost píše:
A k čemu by to bylo? Vždyt to zanej stejnak neuměl.
Nagamma
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Nagamma »

Miki píše:
Bidas píše:
Deacon Frost píše:V tomhle s tebou souhlasím, protože možná je ta nemohoucnost krást v morfu RP, ale značně nepraktická.
A k čemu by to bylo? Vždyt to zanej stejnak neuměl.
Což můžeš ty seriozně a profesionálně ohodnotit. ...si báječnej, Píďo.
Odpovědět