Paladin
Re: Paladin
Zdravím!
Mám takový dotaz nešlo by přidat aby knížka pro Iškariota na to zapisování lichů ukazovala CO a KOLIK? třeba jako Ancient Lich: 3/5.
Mám takový dotaz nešlo by přidat aby knížka pro Iškariota na to zapisování lichů ukazovala CO a KOLIK? třeba jako Ancient Lich: 3/5.
Zdravím, bylo by možné, aby Teuton měl zdvojnásobenou dmg u všech jednoručních zbraní, případně rozšířit nabídku?
„Povaha člověka je jeho osudem.“
Funguje vám bless a reactiv ze štítu u teutona? Sem to zkoušel s různýma štítama a nefunguje to.
Ja to zkousel jen s plusovejma a fachalo to, jen ten bless si to haze jak se tomu zachce. Mystik nefunguje
Zdravím, bylo by možné, aby Teuton měl zdvojnásobenou dmg u všech jednoručních zbraní, případně rozšířit nabídku?
nema zdvojnasobeny dmg, ale jeji plusovost je 2x, tj rozdil
Pointu asi každý pochopil, každopádně díky za informaci 

broadsw,longsw,palsw,scimitar,mace, war mace, vikingsw, kryss, se ti zda malo?:-)Wraith píše:Pointu asi každý pochopil, každopádně díky za informaci
popripade kuknut na mith scim po oprave statou padne do baglu a strati +1(jedna sa hlavne o +35 scim z pokladu ktory sa us dobit na 35 neda)
No popravdě se mi jedná spíš o Katanu, tak nějak tam do toho seznamu zapadá, a spíš se zdá, že tam není nedopatřením jenomWallace píše: broadsw,longsw,palsw,scimitar,mace, war mace, vikingsw, kryss, se ti zda malo?:-)

uz takhle kryss dela divy, nechtel bych videt katanu do low ar:D
kryss,katana- jaky je rozdil? zadnyXan píše:uz takhle kryss dela divy, nechtel bych videt katanu do low ar:D
Prostě ta katana by tam bát mohlo, jednoručka která se využívá a žádné extra posílení to rozhodně nením nemluvě o tom, že aby teuton využil speciální abilitky, musí mít drahý ekvip, nebo hrát frakci... 

Hrát frakci neni problem, kdyz jsou uterky plny orderu, ktery o pvp jindy nez v to utery vecer nezavadi a pak maji na skoro tejden golthian
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
včera jsem náhodou logl a dokonce i spoluzabil nějakýho WR !Xan píše:Hrát frakci neni problem, kdyz jsou uterky plny orderu, ktery o pvp jindy nez v to utery vecer nezavadi a pak maji na skoro tejden golthian

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
A tak je fakt, že prázdniny skončily a třeba se zas bude víc logovat, ale nic to nemění na vaši taktice, že jse nabrali do O půlku DP, jen abyste zergovali pvp eventy a 90% tech nicků pak člověk nevidí jindy nž v to úterý:)
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
mno od května ve frakci nemám nikoho cizího (předtim cca 4lidi) všichni Darebaci jsou lidi z mapy co spolu hrajeme.. to že to je pulka z posledních aktivních lidí na DP je věc druhá..Xan píše:A tak je fakt, že prázdniny skončily a třeba se zas bude víc logovat, ale nic to nemění na vaši taktice, že jse nabrali do O půlku DP, jen abyste zergovali pvp eventy a 90% tech nicků pak člověk nevidí jindy nž v to úterý:)
holt někdo má a někdo nemá..

Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
Mě je buřt, že někdo má víc lidí a někdo míň a ještě ani neví, co dělat, řešil jsem to v souvislosti s argumentem Teutona, že je to prej "strašně" náročný dosáhnout toho zdvojení, což neni:D
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, to by bylo určitě hodně přímo "kurevsky" příjemné, ale pokud je něco příjemné, nebo dokonce užitečné a nemá to povahu ujebávat ducha hráče, tak to není žádoucí.erunno píše:Zdravím!
Já jsem si to třeba u toho NPC marcnul a chodim tam jak ocas před každým dungem.
Jasně že by bylo přímo ubah super mega cool, kdyby jsi nemusel chodit přepínat mezi sběrem jednotlivých typů těl, ale to je opět až moc jednoduché. Protože by se mohlo stát, že by jsi udělal jeden svitek za průchod Říše a to je nežádoucí.
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)