Paladin

Odpovědět
Kiriela
Orc Writer
Orc Writer

Re: Paladin

Příspěvek od Kiriela »

Mlatim s tim jen monstra k tomu urcena. A ne nesouhlasim s tebou, iskariot je delanej, aby na tento typ zbrani a mobu byl silny... To je jeho specializace... Takze rict, ze se udelala specializace na nektera monstra a nepouzivat to je dle me blbost... Magic pal snad taky pouziva porad jen knightky na ktere je specializovany, destro zase sve destro zbrane... Jen jsem chtel otevrit debatu o tom trochu zvysit durabku zbrani, ktere nejsou nejlevnejsi...
Bloody King
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bloody King »

Ano, rozsirit debatu o nicem.
K tomu warovi, myslis ze ty zbrane se nenici? Sahni si na hlavu a zamysli se. Ja tu nepsal ze tim nemas mlatit vsechna monstra, ale mlatit jen mobky co jsou na vyssi urovni. Na ostatni slabsi mobky tu zbran zbytecne nicit nemusis a pokud jsi linej nosit a menit vic zbrani v dungu, tak tu prosim nebrec nad tim ze se ti nici na lvl 5 mobkach.
Ps: magic ma taky q na knightky, ale nejsou na takove urovni jak specky u iscariota. Cena vs. Ucinnost = ucinnost vs. durabka.
Kiriela
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Kiriela »

Nici se ale ani za 3 pridy jsem tu spearu nerozbil tolik a ano destra hraji z vlastni zkusenosti. Knightky jsou levnejsi a jsou do "vsech" monster. Ano specialni jsou silnejsi, ale jen do par monster a jsou drazsi. A to nepocitam to, ze magic k tomu ma v podstate ada stit zadarmo. Zvysenim durabky by ten iskariot jen vyrovnal ostatni specky. Teuton se ted take zasiloval.
Bloody King
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Kiriela píše:Nici se ale ani za 3 pridy jsem tu spearu nerozbil tolik a ano destra hraji z vlastni zkusenosti. Knightky jsou levnejsi a jsou do "vsech" monster. Ano specialni jsou silnejsi, ale jen do par monster a jsou drazsi. A to nepocitam to, ze magic k tomu ma v podstate ada stit zadarmo. Zvysenim durabky by ten iskariot jen vyrovnal ostatni specky. Teuton se ted take zasiloval.
Tak znova a ted si prosim vem bryle at to lepe prectes a zkus to pochopit.

War mlati VSECHNY mobky, proto se nici o neco mene.
MAGIC mlati VSECHNY mobky proto se nici o neco mene.
ISCARIOT ma specialky na RUZNE mobky. Proto se nici VICE. Je jen tvoje lenost ze nemenis zbran na SLABSI MOBKY i kdyz jsou treba NEMRTVE. Uz potreti ti pisu NAUC SE TO POUZIVAT A NEBREC KDYZ TO NEUMIS!!!!!
Kiriela
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Kiriela »

Ty zapni trosku brain... Nikdy jsi me nevidel, jak hraju a co nosim a ohanis se tady necim o cem nemas ani tuseni? Myslim ze to nemusim komentovat dal. Jejich zbrane se podstatne min nicej, jsou levnejsi a ve finale tedy i ucinejsi... Delat novou zbran po kazdem velkem dngu mi proste prijde spatne. A za dalsi ty recicky o breceni si muzes strcit nekam, ja se tu seriozne zeptal jestli by to bylo mozne. Takze tyhle frazicky z for si nech pro nekoho kdo ti to zere...
Bloody King
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Kiriela píše:Ty zapni trosku brain... Nikdy jsi me nevidel, jak hraju a co nosim a ohanis se tady necim o cem nemas ani tuseni? Myslim ze to nemusim komentovat dal. Jejich zbrane se podstatne min nicej, jsou levnejsi a ve finale tedy i ucinejsi... Delat novou zbran po kazdem velkem dngu mi proste prijde spatne. A za dalsi ty recicky o breceni si muzes strcit nekam, ja se tu seriozne zeptal jestli by to bylo mozne. Takze tyhle frazicky z for si nech pro nekoho kdo ti to zere...
Videt te nemusim a uz mam obrazek o tve inteligenci. Ani nepochopis 2 vety a porad meles to sema dokola. Ja ti na otazku odpovedel, co myslis ze napisou GM? Pro Kiriela co nevi menit zbrane a mlati i zombiky na hb pridame 50 dur. Zamysli se. To ze je to SPECIALKA neznamena ze bude na 10 dungu. Jen ti tu rikam, ze tema zbranema se da setrit a pouzivat je je kdyz jsou potreba a ne s nima mlatit kazdeho pavouka, nemrtveho nebo draka v dungu. Uz to chapes? Ja za wara bral 5 zbrani do dungu a stridal jsem je podle mobek. Zkus to a nepis tu kraviny, ne kazdou mobku s tim musis mlatit i kdyz mas ten bonus na ni.
Kiriela
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Kiriela »

To same muzu rikam o tobe, ze jsi nepochopil jednu prostou vetu. Jine chary maj vetsi dmg a levnejsi zbrane a s mnohem vetsi durabkou a nemusi delat pokazde Q. Tak trochu zvyseni durabky by nebylo nic hrozneho. Nevim kde jsi vzal tu silenou hodnotu 50?? Ty ses blazen chlape...
Bloody King
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

1. Knightky maji vetsi dmg? To je mi novinka
2. Nehraj si s paladinem na destroyera, to opravdu nejsi a akorad se spalis.
3. Vamp nema zbrane, co kdyby se mu lamaly paratky, to by bylo fer ne?

Chlapecku ja uz to psat nebudu protoze se porad opakuju, ale jedno napisu znova. NAUC SE TY ZBRANE POUZIVAT JEN KDYZ JE POTREBA.
Kiriela
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Kiriela »

Na to jeste nejsi dost stary, aby jsi mi rikal chlapecku...
1. jelikoz ty zbrane(stit) ma zdarma a do vsech mobu, tak se da rict, ze ano ma vetsi dmg.
2. nechapu z ceho beres tenhle kec tentokrat??
3.Ano v podstate mas pravdu, ze by to fer bylo, kdyz i shaman si musi vyrabet drapy...

A neprijde mi divne, ze specka ktera ma hlavne pouzivat tyto zbrane je pouziva. Ostatni chary pouzivaji z 99% jen zbrane na ktere jsou specializovane. A iska je ma pouzivat jen vyjimecne i pres to ze je ma nejdrazsi a nejhur dostupne??
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Kiriela píše: A neprijde mi divne, ze specka ktera ma hlavne pouzivat tyto zbrane je pouziva. Ostatni chary pouzivaji z 99% jen zbrane na ktere jsou specializovane. A iska je ma pouzivat jen vyjimecne i pres to ze je ma nejdrazsi a nejhur dostupne??
Dovol abych se zasmál :D nejhuře dostupné a nejdražší :D mě osobně se valí na skladě ice vik 2x a slyšel od kamarádů že mají i 10kusů a nikdo to nechce. Takže to asi nejhůř dostupné nebude a drahé no co je podle tebe drahé? 90k za zbraň kterou na to potřebuješ a ice vika? kterýho seženeš i za 120k? to je fakt drahý.
Za další když jsem si ten quest na speaciálky dělal byla to otázka asi 45minut :) i s oběháním respů toho maníka. Když potřebuju pro knightky musím překecat někoho kdo má čas aby mě a kolegu protáhnul k lichům do cove (ano dá se to ve dvou buchnách ale je to hrozně otravý a dlouhý) a pak do wrongu. A to ještě nejlépe musím překecat wara aby šel abych si mohl odnést 4až5 knightek a ne se dělit.
Bloody King
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Radeji tu neres vek nebo narazis. V jake ze guilde jsi? Jen abych vedel komu dat vedet aby te naucil logicky myslet.

1. Ma je zdarma, ale takova pecka to neni jak se domnivas.
2. Na tohle jsem prisel tak ze 10 let hraju wara. A vim ze paladin ma dmg, ale nejed tu bomby jako war prosim te.
3. Ten vampir byl myslen ironicky.

Nakonec ti na to napisu jen. Kdyz je magic tak imba tak si ho udelej a nemusis fnukat nad cenou zbrani.
Kiriela
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Kiriela »

Eruno: Ano ma je nejdrazsi, knightky jsou free, destro speary se prodavaj za 90k nebo za MC... Takze z techle povolani ty zbrane ma nejdrazsi. Tak od toho je guilda, aby te nekdo protahl a staci jeden prsk... A kdyz si vemes ze potrebujes ten ice wik za 100k +9 zbran, tak ti vyjde ze ma nejdrazsi zbran v podstate ze vsech povolani.

Bloody:
Znam te mooc dlouho, takze dobre vim kolik ti je.
1)nnemusim se vubec domnivat, hraji i magic pala...
2)To ze hrajes wara 10 let te ani trosku nedava predstavu, jak ho hraju ja...

Porad jsi nepochopil o co go... Jen jsem chtel trosku vyrovnat specky, aby kazdej nehral jen magic paly. A aby jsi nemusel delat novou zbran po 2 dngach, tak zvysit dur. o nejakych cca 10-15 bodiku, nebo udelat nejake samoopravovani jako maj nektere veci, nebo to poresit jinak. Ale to bych chtel asi moc co? Ono je lepsi asi jen machrovat vid?
Bloody King
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Tak ja treba nevim ani o koho jde a resit to nechci.

Za dalsi nedelej si srandu s cenama.
Spear 90k? Ano +9 spear 90k. Kde mas souly? Dalsi +9 zbrane? Abys ji dal na +17 to je bych rekl destro zbran ke kvalite te tvoji.
A TED MI PROSIM SPOCITEJ CO STOJI +17 HALA!!!
Muj zlatej to ze jsi se mnou neco byl neznamena ze me znas a tohle tvoje tvrzeni o cenach je trosku mimo. A jeste prosim co ze stoji +25 plate helma? Je zdarma? Ja jen ze bez ni destro nefunguje, ale asi jsem tele co o tom nic nevi.
Joewar
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Joewar »

Musel som. Bloody povedal by som, že to tu celkom prehanas. Na takého hrubo priemerného hráča ako si ty neskutočne rozumujes. Ohanas sa, že hrad wars 10 rokov? Hanbil by som sa na tvojom mieste za taký herný výkon! Zistujes z akej guildy je? Lebo ty si kacer? Je rozdiel ťahať výpravu alebo byt tahany ale to ty nikdy neuvidis. Do budúcna radšej kontroluj svoje spravanie, zrovna ty sa nemáš čo povysovat.

Kiriela na 100% sa nebude nič robiť s durabkou zbraní. Tie zbrane s kombináciou silv/shad štítu sú veľký preboost. Keď teda chodíš tk a podobne low dungy a vsetko tam mlatis choď za magica. Dmg je obstojna a ušetris. Za iska hraj väčšie dungy kde sa ti zničené zbrane vrátia. Resp. Používaj dvojrucky majú vyššiu dur takže sa menej ničia + udieraju pomalšie takže ti vydržia ešte dlhšie...
Honziiik
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honziiik »

Taky si myslím že Bloody přehání,a s tou durabkou.
No taky mám iska a s tím kryssem harvim,takže takhle to říct nemůžu,protože mlatím vše co mi stojí v cestě :D ,ale zase neříkám že bych nebral větší durabku na něj,ale vím že to neudělaj,takže se nemá smysl tady hádat jak malý kluci :D
Šel sem s tím kryssem sólo Tk a zase abych pravdu řekl tolik se nezničil,o pár durabky určitě šel dolu,ale ne že by padl o -30 durabky.
A o tý ceně co se tu hádáte,to zase souhlasím s Bloodym,ice wik 100k zbraň kryss 40k co kujuju já a pak jen ten qwestík to neni nějak extra drahý,vím o lidech kteří maj třeba 20 ice wiku,takže v tom nevidím problém.
War potřebuje soul shardy 10k/kus + ten star dust(nabití taky něco stojí),když vemem tu spearu tak to je 90k + další +9 zbraně abys udělal tu věc na ty souly!. Určitě to je dražší než pro pala :oP
Bloody King
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Joe tebe znam jen pres bimba jinak vubec. Dung jsem s tebou byl snad jen jednou a nepotrebuju tady kazani neco o protahovani. To ze nekdo neda solo blood tak z nej dela lamu. Super, ja nejsem zavislak. Ty me znas posledni 2 roky zpet kde uz jsem skoro nehral. Nikdo se tu neohanel kacerama, to jsi sem pritahl ty. Beru, jsem prumerny hrac co byl 2x smazany s majetkem a nemam plnou banku topek a soch jako ty, ale co sem tahas tohle? Ja se jen snazil aby se trochu zamyslel jak nad cenou, tak nad tou durabkou a stylem hrani. No nic, porad detska skolka. Balim to
Joewar
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Joewar »

Málokedy reagujem na fóre ale to tvoje arogantné správanie ma vytocilo. Musíš byť sebakriticky a uvedomiť si akým štýlom si prezentoval svoje argumenty. Neni v tom nič osobne neviem ani kto je ten ten čo dával návrh na zvýšenie durabky ale doslova si sa doňho navazal. Mier!
Bloody King
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Navazet jsem se nechtel, ale mrkni jak to zacalo. Prakticky jsi mu napsal to same co ja a bez kecu. Nedokazal pochopit 2 vety vic jsem nechtel. Ale kdyz uz vim jak to se mnou je nebudu se nechavat dal protahovat sungama u kaceru, abych to nemusel uz resit. Rok jsem nehral a dneska chci zacit tak dik za uvitani;-)
Kiriela
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Kiriela »

Joeovi a Honzikovi dekuji za normalni odpoved. No treba krys na tom neni jeste, tak spatne jako treba mace na nemrtve, ta ma jen 90 durabky nova. Jen mi prijde velka nerovnovaha mezi jednoruckou a dvou ruckou... Ale mas joe pravdu, hold delat dvourucky.

No s tou destro spearou a s tim soulshardovani je samozrejme drazsi, ale da se hrat i s obycejnou desstro spearou... Bloody a destro helma ti nahazuje boost neovlivnuje zasadne dmg...
Kate
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kate »

Bloody neprehanej. Myslim, ze si nezaslouzi, aby jsi se tu do nej takhle vozil. Stacilo to normalne napsat. Jinak.. co se zbrani tyce, do high dungu jsou beztak lepsi obojrucky, jak psal joe.
Odpovědět