smiesne je na tom to co to bolo za typka :pDarkness píše:nevim co je na tom smesny ze nekdo dostane ip ban a delete accJohny Matovic píše:16.06.2009 16:07 Cukrar 613bcf - Ucet smazan ip zabanovana. Ac.
![]()
![]()
![]()
Něco pro pobavení II
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
tak to je jina...Johny Matovic píše:smiesne je na tom to co to bolo za typka :pDarkness píše:nevim co je na tom smesny ze nekdo dostane ip ban a delete accJohny Matovic píše:16.06.2009 16:07 Cukrar 613bcf - Ucet smazan ip zabanovana. Ac.
![]()
![]()
![]()

O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Webové stránky na adrese www.darkparadise.cz obsahují prvky ze stránek bin.erecruit.cz, které zřejmě obsahují malware - software, jenž může poškodit váš počítač nebo jinak působit bez vašeho souhlasu. Pouhým navštívením stránek, které obsahují malware, se může váš počítač nakazit.
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Sněmovna přehlasovala Klausovo veto a schválila antidiskriminační zákon
Hmm, vlastně jsem v docela špatné sekci. Protože to moc pro pobavení není.
Nexios
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
;ppp ten prezident ma ocividne cool prava ked mu to este mozu prehlasovatHunter píše:Sněmovna přehlasovala Klausovo veto a schválila antidiskriminační zákon

Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
velmi mazany tah, velice nepopularni zakon, nevychytany, ktery bylo potreba schvalit ale v normalni vlade CSSD nebo ODS by neprosel... tak to hodili na tuhle prechodnou vladu, aby za to nebyl ani jeden (proc asi tak lehko prosel), ale aspon se snizi nezamestnanost pravnikuJohny Matovic píše:;ppp ten prezident ma ocividne cool prava ked mu to este mozu prehlasovatHunter píše:Sněmovna přehlasovala Klausovo veto a schválila antidiskriminační zákon
Přeji pěkný den!
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Inkvizitor Dan
- Kontaktovat uživatele:
Jo je to divny, bohuzel tohle je zacarovanej kruh. Diskriminace tady spolehlive uz leta funguje a nechtel bych bejt v kuzi nekoho z nepopularni mensiny kdo to dostava kazdej den sezrat. Tyhle lidi potom po pravu rvou ze jsou diskriminovany a samozrejme maj pravo na ochrnu proti tomu. Pak je tady druha skupina co dela problemy a tu diskriminaci si zaslozi, ti ale bohuzel se schovavaj za antidiskriminacni zakony a rozcilujou zbytek spolecnosti, ktera na ne potom nema efektivni paky jak je donutit se prizpusobit. To potom samozrejme podnecuje dalsi diskriminaci a nenavist a ti, ktery ty zakony meli chranit jsou na tom ve vysledku hur nez predtim. Ted jak z toho ven?Prafotr Morava píše:V době kdy lidem v ČR vadí, že se určité skupiny schovávají za diskriminaci, bylo schválení tohoto zákonu asi největší chybou...
Bohuzel malokdo si uvedomuje, ze ten zakon preci jen nejaky smysl ma. Napriklad pri uchazeni se o zamestnani. Diskriminovane skupiny dostanou ( ac diky neprokazatelnosti ve vetsine pripadu velmi malou) moznost se branit ( Zensky s detma, cigani co chtej makat, lidi pred duchodem atd. proste typicke skupiny,jejichzdiskriminace v pracovnim pomeru je na dennim poradku) a ty, kteri jsou problemovi, nechteji pracovat atd. tech se tenhle zakon vlastne vubec netyka. Jak chcete diskriminovat cikana, kterej nechce makat a o zadnou praci se neuchazi napriklad? Navic hlavni smysl tohoto zakona je predevsim vnest do spolecnosti strach z toho nekoho diskriminovat. Osobne bych si nedokazal predstavit, ze bych byl zamestnanej ve firme, ktera me pri vyberovym rizeni diskriminovala a ja si to pres nakej soud vydupal ze me musej vzit.
Velka bota je ovsem ona presumpce viny. To je cipovina jak svin.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
- Hunter
- thug
- Kontaktovat uživatele:
Však o to hlavně jde. Presumpce viny doprčic, tak kde to jsme? Jo už vim. V USA. Kde choděj dospělí do sprch vždy minimálně ve dvou, protože když by šel dospělák sám, tak stačí, aby nějaký malý děcko na něj ukázalo se slovy, že se na něj vilně díval a už má na krku složité dokazování (vždy neúspěšné), že není pedofil.Inkvizitor Dan píše:Velka bota je ovsem ona presumpce viny. To je cipovina jak svin.
Ona ta pozitiva (a sociální jistoty) cos vyjmenoval jednoduše stejně fungovat nebudou. Protože jako zaměstnavatel stejně vemu koho budu chtít a žádnej zákon, pokud nebude absolutisticky nastavovat nějaké nesmyslné kvóty, mě k braní koho nechci nedonutí.
Ook no .. tak mam firmičku a koho asi vemu - chlapa bez závazků, kterej má ambice, že se z něj stane workoholik, nebo ženskou s dvouletým děckem, od který můžu čekat, že bude půlku času na nemocenský? Jako vim, je to hnusnej přístup, ale to se nedá nic dělat. Špatně jsou tady nastavený jiné věci (*), nikoliv systém nabírání do zaměstnání.
Ať tu kravinu vemu zleva, nebo zprava, tak tam nevidím jedinej řádek, kterej by mohl někomu reálně pomoci. Nevidím. Ne. Ostatně. Diskriminovat při výběru do zaměstnání nesmíš už ani teď (nebo si snad tady někdo myslí, že může zaměstnavatel napsat do důvodu nepřijetí "cigán; má děcko; žid"?).
(*) Například nějaká samoživitelka s dětma i chce makat, klidně bude dělat i tu prodavačku .. ale když si domu bude nosit 8 čistýho => po nájmu apod. jí zbyde akorát tolik, že jí stejně bude sociálka doplácet do životního minima, tak to kde je páni ta motivace vůbec něco dělat. Že. Tohle by se mělo státně řešit, kupříkladu. Nikoliv nějaké přitroublé diskriminace u pohovorů, které stejně takovej canc papíru nevyřeší.
Nexios
http://www72.virtuagirlhd.com/us/download.php?idl=n
az od 18 let
Jeste jeden trapas z brava
Ahoj jsem Lucka a je mi 16 let. Jednou jsem si vyrazlila takhle na diskoteku s kamaradkama. Vedle nas sedeli i moc pekny kluci. Tak jsme pili pili a pili a najednou jsem se ocitla na zachode s jednim stech kluku. Tak jsem mu zala kourit ale nikdy predtim jsem to nedelala no a on se mi potom udelal na oblicej pak prisel druhej a treti a to sami ja byla hrozne ozrala tak jsem tam usnula na tom zachode a v 6 hodin me probudil tata s mamou. Samozdrejme videli jak jsem mela semeno vsude ve vlasech v obliceji samozdrejme to zaschlo a hrozne smrdelo. No a jak jsem jeste byla ozrala tak jsem se i trosku priposrala. Stalo se to dva mesice zpatky a porad se rodicum nemuzu kouknout do obliceje.
Lucka 16
az od 18 let
Jeste jeden trapas z brava
Ahoj jsem Lucka a je mi 16 let. Jednou jsem si vyrazlila takhle na diskoteku s kamaradkama. Vedle nas sedeli i moc pekny kluci. Tak jsme pili pili a pili a najednou jsem se ocitla na zachode s jednim stech kluku. Tak jsem mu zala kourit ale nikdy predtim jsem to nedelala no a on se mi potom udelal na oblicej pak prisel druhej a treti a to sami ja byla hrozne ozrala tak jsem tam usnula na tom zachode a v 6 hodin me probudil tata s mamou. Samozdrejme videli jak jsem mela semeno vsude ve vlasech v obliceji samozdrejme to zaschlo a hrozne smrdelo. No a jak jsem jeste byla ozrala tak jsem se i trosku priposrala. Stalo se to dva mesice zpatky a porad se rodicum nemuzu kouknout do obliceje.
Lucka 16
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Nait Magusanus
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
toho saska co tu stranu provozuje sem videl v tv v nejake diskusi a prisel mi jako hrozny ******. Uz samotna myslenka osamostatneni moravy od cech je pekna blbost.Raynor píše:http://www.youtube.com/watch?v=JD0IYC86MH0 volebni spot moravane c.16
Piscot: vypada to trochu jako fake, pokud je tak bych mu dal oskara za hrani, jinak bych mu nechal ban :p
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
http://www.ultima-online.ru/
TTW po ultimovsku
TTW po ultimovsku
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]