Paladin

Odpovědět
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Re: Paladin

Příspěvek od erunno »

Rád bych se zeptal po dlouhé době jsem ze "skříně" vytáhl Knight Maul a Knight WarMace.. otázka zní jsou tyto zbraně nastaveny správně? Ta DMG mi přišla celkem žalostná oproti ostatním knightkám. Možná je to jen subjektivní pocit a možná ne tak kdyby to tak bylo nešlo by s tím něco udělat? :) Dík
Skriptor
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Skriptor »

Ak ma Iska pala Undead speci zbran a silver brnko , Spider speci zbran a shadow brnko , tak by to chcelo k Dragon speci zbrani tiez nejake brnko ktore by sa chovalo podobne na draky ako silver a shadow na undeady a spideri. Napriklad Gold alebo ada nech ma nejaky efekt ....
Honziiik
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honziiik »

erunno píše:Rád bych se zeptal po dlouhé době jsem ze "skříně" vytáhl Knight Maul a Knight WarMace.. otázka zní jsou tyto zbraně nastaveny správně? Ta DMG mi přišla celkem žalostná oproti ostatním knightkám. Možná je to jen subjektivní pocit a možná ne tak kdyby to tak bylo nešlo by s tím něco udělat? :) Dík
Ty knighty MF mě taky přijdou že jsou o hodně menší dmg než SW,FENC. :paranoid:
Takže souhlas s tebou. :unibrow:
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Skriptor píše:Ak ma Iska pala Undead speci zbran a silver brnko , Spider speci zbran a shadow brnko , tak by to chcelo k Dragon speci zbrani tiez nejake brnko ktore by sa chovalo podobne na draky ako silver a shadow na undeady a spideri. Napriklad Gold alebo ada nech ma nejaky efekt ....
Kdyz se Iska testoval, tak se o tom uvazovalo. A vidis jak to dopadlo. Takze na to asi odpoved od gm cekat nemusis
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Akoze napad pekny, bol tu uz viac krat, len co tomu brnku dat?
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Ty brnka jsou dobry na slabsi npc daneho typu, neuchrani te to nijak extra od velheho dmg/ik a vzhledem k tomu, ze i slabsi dracci umi slusne kousat a pak to jde exponencialne nahoru, tak urcite by nemelo smysl se stejnymi vlastnostmi. Navic krom snad destu neni tech draku moc, tak bys narazil na problem niceni od jinych npc behem dungu jako i u silver/shadow
Riwendell
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Riwendell »

Ja osobně bych udělal jen štíty protoze to je uplne o houbách se pořád převlíkat...a nebo upravit aby to brnko nebylo tak citlivý na ostatní dmg.
Joewar
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Joewar »

Moja viera v ludstvo je zachranena neveril som, že tu je vobec niekto kto sa tomu aspon kusok rozumie a chape, ze to brnco na draky je nanic kedze to ma vyznam hlavne na low mobov... takze dakujem Xan. podobne ako jednorucka na draky je v podstate nanic.... a kto nosi zo silver a shadow brnka viac ako stit je........
Honziiik
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honziiik »

Joewar píše:Moja viera v ludstvo je zachranena neveril som, že tu je vobec niekto kto sa tomu aspon kusok rozumie a chape, ze to brnco na draky je nanic kedze to ma vyznam hlavne na low mobov... takze dakujem Xan. podobne ako jednorucka na draky je v podstate nanic.... a kto nosi zo silver a shadow brnka viac ako stit je........
Souhlas také,do dungu krom štítu se ti to nevyplatí,já za iska nenosím ani ten štít,ale na harv je to pecka věc,sice se hodně ničí a je hodně těžký,ale nestěžuju si.
Skriptor : A s tím brnkem na draky to je blbost.Na malý draky ti stačí normal brnko a aby ti ancestral nebo wyrma nedala Ik do toho brnka je blbost.Když máš v dungu brnko a máš přez 200 gp tak ti dá i wyrma ik,a to nemluvím o ancestráloj , v tom brnku bys měl tak s boostem max 180hp +- .
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Teuton - úder do štítu od npc nahodí hráči bless a flam, pokud jej nemá, toto funguje. Ale ve chvíli, kdy teuton dostane debuff na staty, tak nahození blessu již nefunguje. Nějaké jiné zkušenosti ostatní teutoni? Pokud to tak je správně nastaveno, asi by to chtělo upravit, aby to nahodilo i když hráč dostane debuff, takhle to jinak ztrácí význam. Tak jako po ortu to hitem nahodí flam, tak si myslím, že by po debuffu mělo nahodit i bless

edit1: a byl bych buď pro zrušení teuton barvy róby/zbraně a nebo jestli by nebyla hezčí ta, co má představený řádu na brnění :)

edit2: tak občas to nenahodi bless, i když ho člověk nemá a ani nemá debuff
edit3: a při mlácení npc do mystik štítu to nedělá vůbec nic, obecně to nahazování flam/ar/bless si tak nějak obecně u štítů dělá co chce, spíš nechce, koukne na to někdo prosím? díky
jo a obouruční specka zbraně již nejdou vyměnit nikde v žádným měniči, když je člově ks danou speckou nemže? jako obouruč za jednoruč

edit4: kite kovovej štít +3 (of guarding) nepřidává teutonovi +10 str a +40 dex, of defense jo, ostatní + jsem k dispozici neměl, ostatní štíty asi cajk
Daren13
Inkless
Inkless

Příspěvek od Daren13 »

Mam dotaz je to sprane nastavene ze iskariotovy to uberie manu pri udere do shadov brnenia od pavuka stale mam pri boji s pavukmy len nieco kolo 18 many a nic nekastim.
Sartoris
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sartoris »

Daren13 píše:Mam dotaz je to sprane nastavene ze iskariotovy to uberie manu pri udere do shadov brnenia od pavuka stale mam pri boji s pavukmy len nieco kolo 18 many a nic nekastim.
Netvrdím, že je to práve tvoj prípade. Ale keď ťa buchne scorned mirror spider a vyhodí kópiu zožerie ti to staminu. Na druhú stranu práve red mirror spider pri buchnutí a vyhodení kópie ti zožerie manu. Tak náhodou či túto "chybu" nepozoruješ prááve pri red mirror spiderovi.
Bizón charakteru najmenšieho z najväčších kusov,volne žijucich na Západnej strane Oravy.Kopytá jeho sťa 5 korunáčky,hriva jeho veje vo vetre volnej prérie bez strešného okna,má stále silné trisky primontované na zadnú časť svoju!
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

imho staminu/manu zeru kopie pri hite, nie original pri vyrobeni kopie. ale tj len taka mala technicka... :p
how to play gangrel:
...
???
profit
Honziiik
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honziiik »

Shadowsong píše:imho staminu/manu zeru kopie pri hite, nie original pri vyrobeni kopie. ale tj len taka mala technicka... :p
Nesouhlas :D origo když do tebe kousne tak žere manu/staminu,když ho zabijes a máš kolem sebe kopie nic to neberou :wink:
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Poskušně opět hlásím, Teutonovi mystik nenahazuje pri hitu do stitu boosty, jako obyc stíty
Kiriela
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Kiriela »

Neuvazuje se u specialnich zbrani(treba jenom u iska) zvysit durabku? Udelal jsem si kryss(105/105) a za jedno tk jsem mel (90/105). Myslim, ze 15 bodu durabky, za jeden dng je hodne.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

15 bodov durabky za jeden dung? je to rychly kryss, predpokladam ze v tk bol v ruke po cely dung... ak chces pocut nieco o niceni tak vedz ze ja dung zacinam s armorom cca 85 a koncim s armorom okolo 50.
how to play gangrel:
...
???
profit
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

To bude, jak tu už někdo psal, jako s např. wampire kisskou... hold to je kryss, kterej je fakt rychlej, tkaže za to tk dáš hodně ran. Si představ třeba katanu na draky, pokud pominu to, že je asi k prdu, tak jít s tím třeba dest až do konce a furt tím bouchat draky, to na konci musí být na rozpad:)
Kiriela
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Kiriela »

No jelikoz jsou to pro iska primarni zbrane, jsou docela drahe a musi se na ne delat Q, tak by mohli mit zvysenou durabku, aby aspon par dngu vydrzely... treba ta mace na nemrtve ma nova jen 90 durabky... Ty zbrane se nici hrozne rychle... Proto se ptam, jestli by bylo mozne podebatovat o zvyseni durabky?? Spiz asi otazka ke GM...
Bloody King
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bloody King »

Rozmysli se co s tim mlatit a mlat jen monstra, ktera tim mlatit musis. Ne ze s tim budes mlatit cely ankh, to se nedivim ze se nici.
Hlavne to ma byt specialka a nemyslim si ze by mela vydrzet hodne a abys mel plnou bednu techto zbrani. Mela by pomoci na tezsi montra a ne s tim davat zombiky na ranu.
Odpovědět