Jednomu muži se ztratila žena. Zoufalý manžel se vrátil domů a oznámil celou věc policii. Druhý den ráno zazvoní zvonek a za dveřmi stojí dva policisté s vážným výrazem ve tváři. Pan Walker? Máme informace o Vaší paní. Co se jí stalo? Máme pro Vás tři zprávy. Jednu špatnou, jednu dobrou a jednu skvělou. Kterou chcete slyšet nejdřív? Tu špatnou. Našli jsme Vaši paní utopenou v zátoce. Jaká je ta dobrá zpráva? Když jsme ji vytáhli, měla na sobě dobré dva tucty krabů a dva kilový humry. No a jaká může být ta skvělá zpráva? Policista se usmál, mlsně se olízl a povídá: Zítra ráno ji zase vytáhneme.
29.05.2009 10:42 Vezen Dark Lady 06d05c - Zakazany zpusob vysekavani se z basy. IP ban do 15.7., ban uctu do konce prazdnin, pokud se bude chovat vzorne, potom odban se spoustou logu.
Docela chudak
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Spis hodne velke stesti ze jsem ho za to okamzite nemaznul...
Prave si rikam jestli nahodou neni uz lepsi si zalozit novou postavu potom banu:)
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
KLDR: Bum!
OSN: Snad neprovádíte jaderné testy?
OSN: Musíme vás důrazně varovat, že vaše jaderné testy se nám opravdu nelíbí.
OSN: Ale no tak! Něco jsme snad řekli.
OSN: Tady už přestává všechno. Budeme vám muset pohrozit, jestli budete dál provádět jaderné testy.
KLDR: (vypustí raketu nad Japonsko)
JAPONSKO: Tak kurva OSN, dělej něco!
OSN: Kime, sakra, nedělej nám to ještě horší! Nechte těch testů!
OSN: Takhle to dál nejde. Přijali jsme právě rezoluci, že vaše jaderné testy jsou odsouzeníhodné. Ha!
První dokončí své dílo a jde si umýt ruce.
Na osušení rukou použije papírové utěrky. Spotřebuje jich asi deset, dokud z rukou neutře každou kapičku vody.Otočí se k ostatním a říká "My z Philipsu jsme vedeni k tomu, abychom všechno dělali extrémně dokonale."
Druhý již také skončil a také si umyje ruce.
Utře si je však pouze do jedné papírové utěrky, využívajíc každý milimetr čtvereční suché plochy.
Otočí se a povídá: "My ze Siemensu jsme vedeni k tomu, abychom všechno dělali nejen extrémně dokonale, ale i extrémně efektivně.
Třetí skončí svou práci a odchází.
Cestou ke dveřím přes rameno prohodí: "My chlopi z ostravského Baniku pičo, si nechčijeme na ruce."
nevim co je na tom smesny ze nekdo dostane ip ban a delete acc