Paladin

Odpovědět
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Paladin

Příspěvek od Wallace »

porad blbost, jk rikam pij gc a mas to, gangrelovi haldy pri jeho op nevadi... a kdyz tak jedine s top kompletem bys mol
John Sina
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od John Sina »

Ma to cenu se hadat kvuli takove blbosti protoze to stejne neni v mich ani v zadnych jinych silach vas presvedcit ze magic pal pozor zduraznuji to MAGIC ma 10% MGR a stejne je mu to prd platne dava lepsi boosty to je parada a ovsem ti to konci :? a protoze pocitam z otazkou proc ho vbc hraju kdyz se mi to neliby protoze je to jedina postava kterou umim a bavy me to za nej
Naposledy upravil(a) John Sina dne 27.09.2013 11:07:11, celkem upraveno 1 x.
Kate
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kate »

+ mas zadarmo zbrane zejo
John Sina
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od John Sina »

Ano to je pekne zadarmo zbrane(knightky) muze mit i warior a u neho to se speckou nema co docineni.(a ted urcite podotknes to ano ale on si nemoze vybrat jako magic paladin kterou ce)
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

aha, kolik ze ti je? se podivej co zbrane pridavaji tobe a ostatnim...10 str navic uz te opravnuje lecit haluze ?:p dele ti vydrzi bosty,silnejsi, min fizujes apod.plu si zapomel ze ma i STR hodne...popremyslej o tom nez zas neco vymyslis
John Sina
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od John Sina »

To nema cenu se tu svama hadat ratis se du divat na Teorie velkého třesku u toho se aspon nemusim z nikym hadat. takze zdur
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

John Sina » pát zář 27, 2013 9:51 am
PS:prestante se mi to snazit vyvratit ja neustoupim
John Sina » pát zář 27, 2013 11:17 am
To nema cenu se tu svama hadat ratis se du divat na Teorie velkého třesku u toho se aspon nemusim z nikym hadat. takze zdur

:clap: :clap: :clap:
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
John Sina
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od John Sina »

Ja si furt stojim za tim co sem rekl akorat uz me nebavy se hadat o necem co se stejne neschvali
Riwendell
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Riwendell »

Lidi jak změnit specku z iškariota na magic paladina ? Pokud někdo ví poraďte please.
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Nighelt »

musíš jít destard 1 tam je nějaký npc co ti dá těžkej šutr do batohu, pak jít do Drowu tam je další npc a pak zase zpátky do destardu 1 - tim zrušíš specku.. no a pak si uděláš specku u npc v cechu
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
teuton
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od teuton »

Jaka spec se vyplati nejvic na solovani/dungovani (PvM) pro zacatecnika?...diky za odpoved
Acarus

Příspěvek od Acarus »

teuton píše:Jaka spec se vyplati nejvic na solovani/dungovani (PvM) pro zacatecnika?...diky za odpoved
nekr
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Iskariot na terathan keep
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Riwendell
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Riwendell »

Našla by se tu mezi vámi nějaká dobrá duše, která by poradila kde získat na iškariota Snake Sting a Undead Crusher??? předem děkuji za užitečné odpovědi.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

seženeš ice vikinga, najdeš npc, co tě za něj pustí do minidungu a vybereš si cestu (podle npc ti dojde, k čemu vede). Probiješ a na konci si z +9 zbraně necháš udělat tu special zbraň (na undead obouručku potřebuješ +9 WM, na jendoručku +9 mace, na draky katana a viking a na pavouky/hady kryss nebo short spearu, vždy můžeš max jednu najednou, hned tě to pak kopne ven). Pokecej s týpkem v cechu paladinu, myslím, že ti řekne vše potřebné a nemusíš se ptát tady
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Otazka na GM - Nedal by sa iskovi zrusit postih na training zbrane? Dakujem vopred za odpoved.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Honziiik
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honziiik »

Mám stejnou otázku,ale na trejn Lumberjacku iskoj(sekera) = -20 str,díky :oP
Vitasho
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Vitasho »

Musím pochválit změny u Teutona, jen tak dále.
Jinak otázka pro ostatní paladiny. Jaké máte zkušenosti s novou paladinskou jednoruční zbraní? Třeba je to jen můj pocit, ale moc dobré mi to nepřijde.
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Vitasho píše:Musím pochválit změny u Teutona, jen tak dále.
Jinak otázka pro ostatní paladiny. Jaké máte zkušenosti s novou paladinskou jednoruční zbraní? Třeba je to jen můj pocit, ale moc dobré mi to nepřijde.
Osobně se mi dostala do ruky jen sedmička teda Paladin Sword of Power. Mám teutona, co jsem zkoušel doublování zbraní přijde mi to zajimavý i když ta roba je absolutně nechutná škoda té pěkné barvy co měla. Ale jinak ten paladinskej meč no nevím mám z toho rozporu plné pocity řekl bych že nic moc. Řekl bych pomalejší než viking, dmg taky nic moc a průraz teda bohůžel nemohu ohodnotit ze zvyku jsem higharmor monstra mlátil kamenkama..
Skuhry
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skuhry »

Zmeny dobre.
paladins sword bych rekl, ze je tak nejak hammerpick:p

Knight stit nevim, ten mi nepadl ze 4 cest, ale stejnak bych ho nejspis nosil jako pasiv na boost/doheal a v boji nahazoval mystik.

Ten boost za x podminek mi prijde dost utopenej, zpozoroval jsem ho vseho vsudy asi 2x, tam by bylo super ho doplnit nejakou hlaskou aby byl vic videt ( kdyz probehne "fiiiiiha to je pozehnani" a i kdyz by mel probehnout, ale neprobehne "fiiiiiha pokus zmaren" atpod).
Odpovědět