Paladin
Re: Paladin
Vim, ze to je na pavouky a to mi k zivotu stacilo, po 2 znicenych undead crusherech se mi nechtelo testovat ostatni guny na ruzny monstra, pvm tolik nehraju, tak je mi to uplne burt a semtam na naky pavouky mi to stacilo, k zivotu mi to staci.
To ze pal nema kloudnou skladaci obourucku je znamej fakt a vcelku to nechapu, kdyz i blbej kler ma maul a wampir spearu. Taky bych radsi u iska lepsi skladaci obourucku nez hammerpick, ale mam za to, ze uz to driv naky gm zavrhlo, pripadne se uvazovalo o skladacim stitu, ale ten by byl asi k prdu. Ja mam u iska jednorucku a je to slabota no a tu by mi nikdo asi ani nevymenil, kdyby se pridaly dalsi zbrane:-)
To ze pal nema kloudnou skladaci obourucku je znamej fakt a vcelku to nechapu, kdyz i blbej kler ma maul a wampir spearu. Taky bych radsi u iska lepsi skladaci obourucku nez hammerpick, ale mam za to, ze uz to driv naky gm zavrhlo, pripadne se uvazovalo o skladacim stitu, ale ten by byl asi k prdu. Ja mam u iska jednorucku a je to slabota no a tu by mi nikdo asi ani nevymenil, kdyby se pridaly dalsi zbrane:-)
Ano paladin nema silne obourucky jako skladacku zamerne ... je to dano historicky.
A historie se prepisovat nebude, kdyz u wampa se prepsala?;-)
Pripadne skladanej stit, o kterym se driv uvazovalo? I kdyz me nenapada vyuziti v pvp jiny, nez ze by umel nejakej heal nebo ijsko
Pripadne skladanej stit, o kterym se driv uvazovalo? I kdyz me nenapada vyuziti v pvp jiny, nez ze by umel nejakej heal nebo ijsko
Naposledy upravil(a) Xan dne 13.08.2013 14:35:50, celkem upraveno 1 x.
mozna jedine teutonovi :pXan píše:A historie se prepisovat nebude, kdyz u wampa se prepsala?;-)
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Jsem též za změnu historie u Iskara :pAcarus píše:mozna jedine teutonovi :pXan píše:A historie se prepisovat nebude, kdyz u wampa se prepsala?;-)
neplanuje se. leda skladanej WM jestli ho nema.Helloween píše:Jsem též za změnu historie u Iskara :pAcarus píše:mozna jedine teutonovi :pXan píše:A historie se prepisovat nebude, kdyz u wampa se prepsala?;-)
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Něco by se mu určitě šiklo, jakákoliv zbraňAcarus píše:neplanuje se. leda skladanej WM jestli ho nema.

WM ma, ja si udelal mace kvuli pomeru rychlosti/dmg a oboji je na pikachu:-)
Včera byla jedna paladinka Teutonka u krejčové a zjistila ze masterka Fancy Dress ji nepridava 10 taktiku
To je sprostá diskriminace zenskeho pohlavi toto, řekla si tiše...
Mohla by se přimluvit za opravu?
thnx

Mohla by se přimluvit za opravu?

ahoj jo je sice paradni ze ma magic paladin o 10% vic Magery ale co kdyby ste mu treba pridaly ze an noxem by lecil halucinace zas takovi zasach by to nebyl a myslim ze by se to libylo vice lidem.
A klerik by už se nebral .... to přeci nemyslíš vážně?John Sina píše:ahoj jo je sice paradni ze ma magic paladin o 10% vic Magery ale co kdyby ste mu treba pridaly ze an noxem by lecil halucinace zas takovi zasach by to nebyl a myslim ze by se to libylo vice lidem.
Prosimte zhozeni halucinaci neni zas takova zmena a proc by se clerik nebral myslis si snad ze cleric se do dungu bere jenom kvuli tomu aby ti zhazoval halucinace nebo co?
neumis pit gc?
Jasne ze umim ale to nic nemeni na tom faktu ze by magic paladinovi mohly pridat ze noxem leci halucinace protoze treba jde svama nejaky upir co GC pit nemuze zejo.
Mám taky magického paladina neříkám že to není zajímavej nápad ale řekl bych i že je to celkem zbytečný. Pokud jde o upíra kterej nemůže chlastat GC řekl bych že je to jeho problém (za obrovskou dmg platí tím že má lentilkovej svět) chodím s gangrelem a pokud mu něco může dát halušky drží se stranou a nechává mě abych to zabil, pokud je dostane holt s nima hraje. Nemyslím že by to byl takovej problém.John Sina píše:Jasne ze umim ale to nic nemeni na tom faktu ze by magic paladinovi mohly pridat ze noxem leci halucinace protoze treba jde svama nejaky upir co GC pit nemuze zejo.
Nj ale tak nerikej ze by to nebylo pekne moc za paladina zhazovat halusky aspon by to vyvracelo ten fakt ze ikdyz mu zvysily o 10% MGR furt je tam 90% sance ze ti fizne ress z hlavy.
pekne by to bolo aj mne by sa pacil mag s kvf za 80 ale je to blbost ...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
To je sice pekne ale to ze by paladin mohl zrusit halusky nikomu neublizi zejo a jak uz sem tu nekolikrat psal zas takova zmena to neni.Strigwyr píše:pekne by to bolo aj mne by sa pacil mag s kvf za 80 ale je to blbost ...
PS:prestante se mi to snazit vyvratit ja neustoupim
Tento napad tu uz bol davnejsie akurat na previazanie s topkom tak nemyslim, ze by to mohlo prejst teraz. jednoducho to nebude a hotovo! jedina postava co sa moze supportit je gangrel... ale to uz je ina kapitola k tomu sa radsej nebudem vyjadrovat lebo by to bolo nadlho.
A ja najivka jakobych si mohl myslet ze by nejake GM mohlo mit zajem otom zlepsit hru tem 5,5 cloveka co jeste hraje