Zajimavy teda, ze kdyz me ta hlaska vyskoci tak obcas to cc taky dostanu, a nejsem zdaleka sam ... ale vubec to s tim nesouvisi to je asi nahoda.Mikee píše:mozna by si to chtelo cist ty prispevky chronologicky
co se tyka okna o nejakym jazyku, ano to dela Phoenix (verze co je aktualne na webu (snad i na dp) to ma uz opravene). Co se tyka cc, nemyslim si ze ty s tim souvisi.
Jasne? Ne? smula.
Phoenix
Re: Phoenix
[b]Tobi's a Good Boy[/b]
nevylucuji, ale zkratka nemyslim si to 

Tak asi takhle, kdysi sem tento problem mel, dokonce sem napsal i na forum a tam to nejak vysvetloval baltazar
A je to uz nakej cas(pred erou phoenix), takze se me to uplne presne v pameti neulozilo, ale myslim, ze sem mel krome toho textu i naky pady hry
A je to uz nakej cas(pred erou phoenix), takze se me to uplne presne v pameti neulozilo, ale myslim, ze sem mel krome toho textu i naky pady hry
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Mikee neplanujes dodelat do phoenixe, aby si pamatoval aliasy po odlognuti? Mam na mysli ",addobject mount" nebo podobne.
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
napisu ti na to script (ano i to by v nem melo jit udelat)
Od Mikeeho, Miramare?Raynor píše:Taky sem slyšel něco jinýho...Hádej od koho :pppCorax píše:No já jsem slyšel něco jinýho.Pheme píše: Neschovava pred vama zadne super samodungchodici scripty, jednak proto, ze je nema a nepotrebuje.

2Pheme:Tak ja nevim rikal neco o scriptech mozna byly z yoka a ne z phenixe...
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
-
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
zdravim, asi je to OT, ale jde udelat neco jak na yoku UO.Ignore() a UO.Ignorereset()? predem diky 

ne, protoze to povazuji za zbytecne - vsechno se da udelat bez problemu ve scriptech.
-
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
a muzu te kdyztak kontaktovat na icq nebo nekde abys mi poradil? pouzivam tyhle fce ve scriptu a nevim jak to prepsat pro fenu
sem holt lama 

Jestli mikee krome reci, ze by dokazal napsat inteligentni script na samoprojiti dungu zacne hrat a nakej takovej script fakt pouzivat, potom se ti omluvim a mu neco hezkyho reknuCorax píše: Od Mikeeho, Miramare?![]()
2Pheme:Tak ja nevim rikal neco o scriptech mozna byly z yoka a ne z phenixe...
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Je v planu nejak ten last status? Ze bych to teda jeste instnul, nebo na to definitivne dlabes Mikee?
Jo a co behaci skript do jailu, neplanuje nekdo/tvurce?
Jo a co behaci skript do jailu, neplanuje nekdo/tvurce?
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
V té mikeeho verzi je ale funkční last status skriptík 

Mikee: vse sem nastavil a vyhovuje mi to, v dungu ani jeden cc jen sem neprisel na to jak docilit toho abych videl na liste regy, vahu atd, dale po vytazeni zalozky monstra jeji pocet hp a pri otevreni mapy jeji pozici?
Diky!
Diky!
- Paralen
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Váha apod se dá upravit ve scriptu, který je v Phoenixovi. Konrétně Clienttitlebar myslím. Pokud se ti nechce se v tom šťourat, napiš mě na ICQ a pošlu ti toKatrin píše:Mikee: vse sem nastavil a vyhovuje mi to, v dungu ani jeden cc jen sem neprisel na to jak docilit toho abych videl na liste regy, vahu atd, dale po vytazeni zalozky monstra jeji pocet hp a pri otevreni mapy jeji pozici?
Diky!

Paralen píše:Váha apod se dá upravit ve scriptu, který je v Phoenixovi. Konrétně Clienttitlebar myslím. Pokud se ti nechce se v tom šťourat, napiš mě na ICQ a pošlu ti toKatrin píše:Mikee: vse sem nastavil a vyhovuje mi to, v dungu ani jeden cc jen sem neprisel na to jak docilit toho abych videl na liste regy, vahu atd, dale po vytazeni zalozky monstra jeji pocet hp a pri otevreni mapy jeji pozici?
Diky!
To ses hodnej tak diky moc!
Mohl by me nekdo(idealne tvurce) rict o co jde?
Kód: Vybrat vše
Smoce 16.5.2010 20:26 nakladalm@centrum.cz
Jelikož už nemám toho času tak jsem kdysi pro svou potřebuju udělal malej pomocenej modul do Phoenixa .. je to Axis panel .. boužel není tam udělaný seznam itemu a npc , možná časem jak bude čas dodělám ale tady máte ...
Axis panel
www.smoce.net/Axis_for_Phoenix.dll
-
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
jedna se o prevod axisu (gm programek) do prostredi phoenixe
jen tak pro info, vydal sem update phoenixe, je tam opravene obcasne neprejmenovani summa (chyba ve phoenixovy, nikoliv ve scriptu), upravena pozadovana pauza na mluveni (byla prilis striktni) mno a asi jeste neco mene podstatneho 
oznacil jsem ho jako verzi 0.7, aby bylo jasne, kdo ma jakou verzi. Od ted za mnou se starsi nechodte, nepomuzu vam. Vzdy prvne zkusit update, a az kdyz nepomuze tak se ptat.
Odkaz jako vzdy
http://www.amonthia.com/wiki/index.php/Phoenix
*cheers*

oznacil jsem ho jako verzi 0.7, aby bylo jasne, kdo ma jakou verzi. Od ted za mnou se starsi nechodte, nepomuzu vam. Vzdy prvne zkusit update, a az kdyz nepomuze tak se ptat.
Odkaz jako vzdy
http://www.amonthia.com/wiki/index.php/Phoenix
*cheers*
Mikee, dekuji, Phoena funguje ( aby bylo jasno, udelal ji jen kvuli me
--- sranda, o chybe uz vedel ...
) a mala rada. Rozbalte novou phoenu do slozky se starou a mate vyresene hotkeye a podobne veci...

Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
-
- Walking Scribbler
- Kontaktovat uživatele:
rad bych se zeptal zdali se v dohledny době uvažuje o nějakych scriptech na vampa a scriptu na piti a nalevani gh /gs ... tmr sem našel a to mi funguje lae gh mi nak nece jit a gska sem nenašel