Gm to s nim řešilo v jailu, že prej ještě jednou a dostane zase ban.. jako kdo ví, nebyl jsem u toho, ale věřil bych tomu.Zola píše:Swodinka a shodit sféru?Nevěřím , takovej hodnej chlapec který má jen prohřešky v rámci pvp?Není možný
Co bych chtel na DP v roce 2017
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co bych chtel na DP v roce 2017
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Historie se opakuje, zase sem odlogl... tentokrát v jailu a zrazu jsem dostal Ban, vraj za odlog, tak oni mi to teda údajně přišili za toto? Já jsem naivně věřil, že Zola je čestný občan keď žije na té dědině s traktormy, už vím, že mu nemám pujčovat acc, lebo tam robí chujoviny.. a Erik? To je jen takovej přitrkávač, malinký neškodný školáček co pusinku otevře jen když jich je 5 a víc, už si konečně přestal nosit ten batůžek s ledvinkou do města?Erik Nighelt píše:Gm to s nim řešilo v jailu, že prej ještě jednou a dostane zase ban.. jako kdo ví, nebyl jsem u toho, ale věřil bych tomu.Zola píše:Swodinka a shodit sféru?Nevěřím , takovej hodnej chlapec který má jen prohřešky v rámci pvp?Není možný
STOP SUPPORTU!
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
chceš být člen fanklubu?Johny Matovic píše:Vy tu tomu Lukemu normalne kult osobnosti tvorite
Jako i Acarus něco tuší a radši to všechno dementuje, takže to bude velký..
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Kapesnicek mlady pane?
Zatím jste na mě jen tři, být tebou ještě mlčím, až seženeš 5-6 tehdy raději forum zase opustím.. přece jenom tolik polívky jsem v mladí nejedlLucky píše:Kapesnicek mlady pane?
STOP SUPPORTU!
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
Luke spojil svoje sily s Acarusom a spolu po veceroch zhadzuju sfery.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
s Traktorama Že ty jsi unesený z mého faceeboku ? Minule si mi o tom v cove dlouhosáhle vyprávěl jaká sem troska.Asi se nebudu ani divit když budeš další kdo bude chtít adresu aby si svojí neschopnost mohl kompenzovat osobně Pro někoho je hold těžké oddělit hru od života.Jinak mám i kanál na youtube , doufám že mi dáš odběr a na FB si mě hodíš do přátel.Takového ryka tam už hádám máš , taky po něm moc toužíš sem koukal.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Chcel by som opraveny taming alebo opravene info na webe
dnes pada sphera skus si to priat mozno sa ti to podari
Já bych chtěl, aby mě přestala u mága bugovat mgr po morfnutí draka :/
ja bych si pral oziveni frakcniho pvp. na napady se me neptejte, na tohle sem neni expert ale rad bych tenhle rok skusil pvp:p
- Pathos Verdes III
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Cast píše:ja bych si pral oziveni frakcniho pvp. na napady se me neptejte, na tohle sem neni expert ale rad bych tenhle rok skusil pvp:p
já loguju každý den Ordera tak cca 3x na chvíli a obíhám všechno možné a už přes 2 měsíce jsem nepotkal živou duši
356515485 - veškeré záležitosti týkající se Orderu.
- Johny Matovic
- Kontaktovat uživatele:
Sanca, ze clovek niekoho neorganizovane stretne je mala.
Snad len ked beha vela pk.
Snad len ked beha vela pk.
Sklb - okrasny clovek
Tohle je i na domluvě.. Ale je to složité, když tu je jen banda prasat s honbou za mamonem..Cast píše:ja bych si pral oziveni frakcniho pvp
CH a O leader, by mohl domluvit nějaký souboj.
Dlho som tu nebol, co mi uslo? nechce sa mi to citat vsetko :[
Libor
Taky jsem lognul a žadná změna, krom toho, že už potřebuješ na 5 minutové pvp 1500 regu To opět podpořilo chuť logovat a něco shánětWiliam píše:Dlho som tu nebol, co mi uslo? nechce sa mi to citat vsetko :[
STOP SUPPORTU!
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Tak kdyby ses nenechal 10x smazat nemusíš furt shánět eqvipy že.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Emil, já zapomněl, že jen ty máš objektivní a přesné komentáře, pač tvůj intelekt, který uzrál kdesi na poli mezi havrany a zajíci má nejdůležitější význam. Teď se tu kvůli tobě celé prázdniny neukážuZola píše:Tak kdyby ses nenechal 10x smazat nemusíš furt shánět eqvipy že.
STOP SUPPORTU!
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych taky vyhrát něco v loterii:(