Zase ten Valec aneb nekalé praktiky v PvP

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Scorp -K-
Paper Elemental
Paper Elemental

Re: Zase ten Valec aneb nekalé praktiky v PvP

Příspěvek od Scorp -K- »

Sir Artuhr píše:
Scorp -K- píše:
Sir Artuhr píše:Dalsi trotl v tom nekonecnem zastupu trotlu, jejichz nicky si za par mesicu uz nikdo nebude pamatovat. Dostal ban? Dostal. Zaslouzi si vubec topik o jeho nudnem a trapnem prohresku? Nezaslouzi. Tak co se tu proboha resi:D
Toto pride od cloveka, co si o nom aj ludia z vlastnej guildy myslia, ze je kreten :D
Ja teda sice vubec netusim, kdo jsi a kde ses vyskytl, ale urcity obrazek se da udelat z tvych projevu na foru. A tak me takovy post ani nemuze zaskocit. Tak snad si u tech lidi z me guildy, kde jsem naposledy hral aktivne asi pred rokem a kde asi polovinu neznam, protoze jsou novy, napravim reputaci. Opravdu jsem od tebe necetl post, ktery by nebyl bud plny zavisti, hlouposti, neinformovanosti, fantazirovani, urazek, popripade kombinaci toho vseho. Jen tak dal sokoliku.
Koho sa tu snazis presvedcit? Seba alebo mna? :D Samozrejme ze si aktivne nehral, lebo si vykypel, ked ti isti clenovia povedali pravdu do oci. Tak jak si nic nevyprodukoval v hre, tak si nic v zivote nevyprodukoval ani na foru. Len sa snazis napravit svoju reputaciu svojim "vtipnymi" prispevkami. Nikoho si neocaril. Zi si dalej svoj primitivny UO life na forku. Ja uz na teba nebudem reagovat, lebo jedine cim sa vies vzdy obranit, su tie tvoje typicke 100x opakovane blaboly. Si Artur (DP) prave umrel.
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Scorp -K- píše:Koho sa tu snazis presvedcit? Seba alebo mna? :D Samozrejme ze si aktivne nehral, lebo si vykypel, ked ti isti clenovia povedali pravdu do oci. Tak jak si nic nevyprodukoval v hre, tak si nic v zivote nevyprodukoval ani na foru. Len sa snazis napravit svoju reputaciu svojim "vtipnymi" prispevkami. Nikoho si neocaril. Zi si dalej svoj primitivny UO life na forku. Ja uz na teba nebudem reagovat, lebo jedine cim sa vies vzdy obranit, su tie tvoje typicke 100x opakovane blaboly. Si Artur (DP) prave umrel.
Tak tohle je hodne ostry. Docela ziram co vse se na sebe nedozvim:D Jeste mi, prosim, povez neco o me. Nebo mi aspon naznac, kteri clenove mi povedali pravdu do oci:p Nejak si nemohu upamatovat, s kym jsem mel nejaky problem ci konflikt totiz:)
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Sir Artuhr píše:
Scorp -K- píše:Koho sa tu snazis presvedcit? Seba alebo mna? :D Samozrejme ze si aktivne nehral, lebo si vykypel, ked ti isti clenovia povedali pravdu do oci. Tak jak si nic nevyprodukoval v hre, tak si nic v zivote nevyprodukoval ani na foru. Len sa snazis napravit svoju reputaciu svojim "vtipnymi" prispevkami. Nikoho si neocaril. Zi si dalej svoj primitivny UO life na forku. Ja uz na teba nebudem reagovat, lebo jedine cim sa vies vzdy obranit, su tie tvoje typicke 100x opakovane blaboly. Si Artur (DP) prave umrel.
Tak tohle je hodne ostry. Docela ziram co vse se na sebe nedozvim:D Jeste mi, prosim, povez neco o me. Nebo mi aspon naznac, kteri clenove mi povedali pravdu do oci:p Nejak si nemohu upamatovat, s kym jsem mel nejaky problem ci konflikt totiz:)
Já myslím, že už bychom to tady mohli locknout. Už to ani vtipné není. Myslím, jak psali Scorp a Válec, že lidé si udělali obrázek a to především o zmíněných jedincích.
Wiliam
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Wiliam »

to iste plati aj pre jeho kamarata...pouzivali pravidelne ,hide pri pvp...a tvarili sa ze pili TR, pricom dostal blok aj 2x po sebe behom 5 sec.

http://leteckaposta.cz/642891273
Libor
blabolek
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blabolek »

bozee a nechcete rovnou nechat smazat vsechny rafany a kacery?.. tohle uz je moc .. fakt se musim smat
Wiliam
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Wiliam »

Tak preco nehraju normalne? akoze odtial podtial ale ,hide je fakt moc..+ je tam krasne vidiet ako mal ten mag nabugovane HPcka na 130 hp...Tiez si myslim ze je to na delete.
Libor
blabolek
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blabolek »

no jasnee smazme vsechny at tu nikdo nehraje.. obcas me udivuji vase myslenkovy pochody obcas se chovate fakt jak smradi v jeslich
LaPiZza
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LaPiZza »

Pojdme vsici do sebe... Budeme si tu psát kdo co děla... Pojdme vsichni :DDDDD Ten dela to, ten zas to, tamten tamto :DDDD pak smažeme acc...

Je to k smíchu
Raxik
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raxik »

Wiliam píše:Tak preco nehraju normalne? akoze odtial podtial ale ,hide je fakt moc..+ je tam krasne vidiet ako mal ten mag nabugovane HPcka na 130 hp...Tiez si myslim ze je to na delete.
Jak píše Wiliam. Kdyby Kačeři hráli podle pravidel nemuseli by se bát fotek na fórku a delete. Toť asi vše co k tomu říct.
LaPiZza
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LaPiZza »

Raxik píše:
Wiliam píše:Tak preco nehraju normalne? akoze odtial podtial ale ,hide je fakt moc..+ je tam krasne vidiet ako mal ten mag nabugovane HPcka na 130 hp...Tiez si myslim ze je to na delete.
Jak píše Wiliam. Kdyby Kačeři hráli podle pravidel nemuseli by se bát fotek na fórku a delete. Toť asi vše co k tomu říct.

Jaký pořád Kačeři... Vy si uklidte před svým prahem a pořád neobvinujte druhý twl... Nechápu co se Vám na tom líbí dráždit ostatni v první řadě začněte u sebe a pak sudte druhý... Vy všici děláte jako by jste nikdy nic neudělali děláte taky a neříkejte že ne... Úplně to vidím jak tydle lidi co tu obvinujou jedou podle pravidel na 100% to určitě :DDDDD
Odpovědět