(Mini)Guildovní Hry 2013 spam
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Re: (Mini)Guildovní Hry 2013
kdyz si nakopu horzit a projdu bodovanou gatou nemuzu kopat v dalsim dungu dalsi slo by to upravit ?
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
cobra pripominka, udelam vecer.King píše:kdyz si nakopu horzit a projdu bodovanou gatou nemuzu kopat v dalsim dungu dalsi slo by to upravit ?
ono by teoreticky melo stacit pak kopnout pres rb nebo tb a smaze to ten flag ale dat to do gejty nebude problem.
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
tak tim si nejsem jisty ... jesli staci kopnout ale asi sem to nezkousel ...Acarus píše:cobra pripominka, udelam vecer.King píše:kdyz si nakopu horzit a projdu bodovanou gatou nemuzu kopat v dalsim dungu dalsi slo by to upravit ?
ono by teoreticky melo stacit pak kopnout pres rb nebo tb a smaze to ten flag ale dat to do gejty nebude problem.
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Po resyncu budou brány odcrimovávat i povolovat kopání horizitu.
Ity vs Guild hry (Covetous) opraveno. Kdyby to blbnulo i někde jinde, dejte vědět.
Ocroc píše:Pročištěno, veškeré posty "GM nemají rádi MG" v pokecu.

To klidně přejmenuji np. Nicméně tohle je poslední trpěný posthunt zde.
V dungu Q1 by se ta Rewarda na body mela nejak upravit aby nikdo nemohl ten dung jen probihat.
Nechcete nastavit nejak jinak tu udmenu za ucast? 10 procent prvniho je podle me moc. Normalnim prumernym hranim vzivote nedosahnu 10 procent bodu tech obihacu dungu.
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Ducky[Templar] Warrior
Podváděním v guildovních hrách ovšem taky ne....Ducky píše:Nechcete nastavit nejak jinak tu udmenu za ucast? 10 procent prvniho je podle me moc. Normalnim prumernym hranim vzivote nedosahnu 10 procent bodu tech obihacu dungu.
[Hated]
Verejne me prosim zlincujte, neumim si srovnat ani vlastni lidi.
Ten clovek si neprecetl pravidla a s trestem samozrejme souhlasim, dobre nam tak.
Vsem se velice omlouvam.
ps: prijimam jakekoliv posmesky v jakekoliv forme
Ten clovek si neprecetl pravidla a s trestem samozrejme souhlasim, dobre nam tak.
Vsem se velice omlouvam.
ps: prijimam jakekoliv posmesky v jakekoliv forme
Guildmaster of Templars
Ducky[Templar] Warrior
Ducky[Templar] Warrior
Takhle přijímá trest (spravedlivej) chlap. Možná by si z Duckyho mohli "někteří" vzít přklad...
jo a sorry za OT.

jo a sorry za OT.
Taky mi přijde, že normálním průměrným hraním 10% nikdy nedosáhnemDucky píše:Nechcete nastavit nejak jinak tu udmenu za ucast? 10 procent prvniho je podle me moc. Normalnim prumernym hranim vzivote nedosahnu 10 procent bodu tech obihacu dungu.

Je to soutez..v normalni soutezi neni odmena (oficialni) za horsi nez treti misto...a myslim ze 10% prvniho za skoro 60 dni nebude takovej problem...Atalia píše:Taky mi přijde, že normálním průměrným hraním 10% nikdy nedosáhnemDucky píše:Nechcete nastavit nejak jinak tu udmenu za ucast? 10 procent prvniho je podle me moc. Normalnim prumernym hranim vzivote nedosahnu 10 procent bodu tech obihacu dungu.a to teď hrajem dokonce nadprůměrně
No právě...s přibývajícím časem se nůžky rozevírají 
Ale každopádně já jsem za další hry rád

Ale každopádně já jsem za další hry rád

Tak jsem si zašel ratmany a Linley [Sign] stál ve vchodu do ratmanů, rozběhl se z hidu až jak sem prošel dveřma za ním (musel tam být celou dobu než se respl hlídač nebyla tam ani mrtvola). Očividně čekal na odblok gaty.
edit: 13:55 cca
edit: 13:55 cca
Naposledy upravil(a) Raziel dne 15.08.2013 14:29:00, celkem upraveno 1 x.
Raziel píše:Tak jsem si zašel ratmany a Linley [Sign] stál ve vchodu do ratmanů, rozběhl se z hidu až jak sem prošel dveřma za ním (musel tam být celou dobu než se respl hlídač nebyla tam ani mrtvola). Očividně čekal na odblok gaty.