typek siKing píše:třeba příšte.sice sem musel obetovat mihala i zealota ale tak byl to rovnoceny souboj dva proti 8 teda sedmi a pul jelikoz ta zenska na tom ts toho asi moc nezaharala
)
to ver ze me by to stvalo hodne nejde o to topko ale o to ze ho maji pkckaStrigwyr píše: a moc ma ani nestve ze sme ta nepojazdili ...)
Viem presne o com hovoris...King píše:to ver ze me by to stvalo hodne nejde o to topko ale o to ze ho maji pkckaStrigwyr píše: a moc ma ani nestve ze sme ta nepojazdili ...)
Ospravedlnujem sa ti ak mas taky pocit ze mam proti vam mindrak a ze na vas stale nadavam.Mesmeric píše:Ty musíš z naší guildy, firečku, mít neskutečný mindrák.
Mám na tebe ale otázku, abys neřekl, že tu plkám OT. Co dělá v tématu, který si tak strašně velkoryse založil, kde prý chceš Nubíky naučit hrát PvP
No ctu te hodně často, teda myslím tvoje posty (to tě doufám těší že tě tu lidi čtou, nebo řeknu to jinak o to ti tu asi de). Ale když už "urážíš" naši guildu, tak se to týká i mojí osoby. Já tě urážet nebudu, ani ti mluvit nějak do svědomí. Ale nenapadlo tě třeba že ty topka berem do PVM? Chápu že ty si spíš na to PvP a posuzuješ to takto, on je to vlastně i tvuj nazor neberu ti ho. Já pvp neklikám vubec, nemam ani pk, přesto jsu v hated. Duvod? Asi tomu nebudeš věřit, ale lidi tam jsou tak semknutí že i když by se guildě třeba nedařilo, tak by neodešli. To se o tvojí guildě s prominutím říct nedá (to je zase jen muj názor).Strigwyr píše:Ospravedlnujem sa ti ak mas taky pocit ze mam proti vam mindrak a ze na vas stale nadavam.Mesmeric píše:Ty musíš z naší guildy, firečku, mít neskutečný mindrák.
Mám na tebe ale otázku, abys neřekl, že tu plkám OT. Co dělá v tématu, který si tak strašně velkoryse založil, kde prý chceš Nubíky naučit hrát PvP
Len som skonstatoval, ze vy mate na to, aby ste chodili v lepsich equipoch, ale nemam rad ludi ktory hraju na mamon... To preto ze vacsinou su to zlodejickovia ktory uprednostnia mamon a odrbu aj kamosa pokial to ide a plati to takmer vsade a cim viac je niekto mamon tym viac zneuziva inych...
PvP videjka su na to, aby si niekto +- pozret ako to vyzera z akfie firstperson
Ano tieto videjka pojazdov som sem povodne ani nechcel dat, preto som nedaval ani tie prve lebo to nema s pvp moc spolocneho... Ale pre tych co si radi pozru videa nech sa paci... Ja osobne si vzdy rad pozrem video alebo aj foto nech je to cokolvek...
Budu lepsie pvp videa, ale zatial na ne nebola prilezitost...ja sa touto starou hrou bavim maximalne a aj ked si myslis ze na vas nadavam to neznamena ze vas nemam rad
bez vas by predsa nebolo tolko pvp, len napriklad co sa mi dost znechutilo, minule som od vas ludom napisal na pojazd (par mesiacov back) a zistil som ze po pojazde nas bolo menej a chceli ste nas skantrit... to uz vyjadruje povahu ludi kt silno hraju na kazdy pixel atd...
Rozhodně já, voleSir Artuhr píše:Sakra tak kdo tady vlastne pro ten mamon hraje? Kazdej tvrdi ze on teda urcite ne:( Jsem z toho smutny:(
Tak s timhle opatrně, neberem každýho ( mě už taky vykopli :p)....tak je zas len loozer
Nic proti Mihale, ale už párkrát sem tady viděl jak si zde na forku knstatoval, že má Ego 7 Tempestu. Odkud máš tyto informace, že má topka top zbraně atd. Když je nemáMihal píše:... Vlastne raz som ho videl s tempestom (ma ich 7)[/size]
Tusim to vykrikoval pre hradbami v cove, ked bol kazdy lúzer, mamonar a len on to jedine lietadloArianna píše:Nic proti Mihale, ale už párkrát sem tady viděl jak si zde na forku knstatoval, že má Ego 7 Tempestu. Odkud máš tyto informace, že má topka top zbraně atd. Když je nemáMihal píše:... Vlastne raz som ho videl s tempestom (ma ich 7)[/size]
Nahodou, toto ja horkovi zavidim, ze ma takeho verneho 'fanusika", ako si tyMihal píše:blabla
Až na to, že ten obrázek s topkama je společný majetek Arianny a Joewara a ne Strigwyra.Mihal píše:Tusim to vykrikoval pre hradbami v cove, ked bol kazdy lúzer, mamonar a len on to jedine lietadlo... Okrem toho hovoril myslim aj niekde tu na forku, že prisiel o nejake TOP zbrane .... Ak sa chvali vasim majetkom (Tvojim a Joewarovim) tak to o nom vypoveda (komplexy, pocit menejcennosti) a ak mate spoločny majetok aj s nim tak to hovori zas nieco ine ... A vlastne aj nejaku fotku na topic daval so svojim supermajetkom ada kombami ... takze Strigwire, ked mas tolko topiek, preco ich nenosis a susis v securke?
Dali ste nas, to je podstatne... Ale nie je odveci mat trochu sebakritiky pri pisani "clanku"King píše:nechcu zakladat novy topik tak to hodim tady jako ze i mistr tesař se nekdy utne kdyz jich neni jednou tolik
http://www.btikos.sk/gp/?text=368-pvp-school-by-mg
samozřejme si vsimete tech topek pri deleni lootu opravdu se vyplati pojed IRS a ne bojovat treba s Hated
King píše:nechcu zakladat novy topik tak to hodim tady jako ze i mistr tesař se nekdy utne kdyz jich neni jednou tolik
samozřejme si vsimete tech topek pri deleni lootu opravdu se vyplati pojed IRS a ne bojovat treba s Hated
To je slabý. Čekal jsem od tebe rozbor dané situace, analýzu, výpočet pravděpodobnosti úspěchu/neuspěchu, grafy a obrázky s patřičnými popisky, které by zaznamenávaly sled událostí, tak jako to děláš na webu. Fakt slabota, od profesijonála jsem čekal opravdu špičkovou práci. A VIDEO, hlavně kurva VIDEO.Strigwyr píše:Dali ste nas, to je podstatne... Ale nie je odveci mat trochu sebakritiky pri pisani "clanku"King píše:nechcu zakladat novy topik tak to hodim tady jako ze i mistr tesař se nekdy utne kdyz jich neni jednou tolik
- bolo to 2v2 na zaciatku
- zacali sme si to davat v pohode, jasna vyhra nas cakala, gangrel odsteneny uz ostava zabit destra v 2, sfulit a kopnut...
- velke stastie co ste mali - mirrori bloknu paladina, a este vacsie stastie - war si len tak vytiahne honjo masamune co je najvacsi sekac na humanov a do 2s s artefaktom umlati pala (btw poprosim zrusit artefakty do PVP, kedze sa uz rusia ubohe destro zbrane!!!)
- stena sem tam, ress paladina a ked sme uz zabili wara pricom nas cakal equip - zase ste mali stastie - v poslednej 1 sekundre predtym nez som stihol zastenit priechod dosiel rang... a uz to slo dole vodou ked dosiel este mihal a potom stejne este kedros... takze ste tam nakoniec boli az 4
takze 3x stastie dokopy v ten jeden fight vam zachranilo equipy a vyhralo suboj... stacilo keby sa co len jedna z tych veci nezmrvila a boli by sme sa fotili pri equipe wara
Tak teda sebakritika:Strigwyr píše:Dali ste nas, to je podstatne... Ale nie je odveci mat trochu sebakritiky pri pisani "clanku"King píše:nechcu zakladat novy topik tak to hodim tady jako ze i mistr tesař se nekdy utne kdyz jich neni jednou tolik
- bolo to 2v2 na zaciatku
- zacali sme si to davat v pohode, jasna vyhra nas cakala, gangrel odsteneny uz ostava zabit destra v 2, sfulit a kopnut...
- velke stastie co ste mali - mirrori bloknu paladina, a este vacsie stastie - war si len tak vytiahne honjo masamune co je najvacsi sekac na humanov a do 2s s artefaktom umlati pala (btw poprosim zrusit artefakty do PVP, kedze sa uz rusia ubohe destro zbrane!!!)
- stena sem tam, ress paladina a ked sme uz zabili wara pricom nas cakal equip - zase ste mali stastie - v poslednej 1 sekundre predtym nez som stihol zastenit priechod dosiel rang... a uz to slo dole vodou ked dosiel este mihal a potom stejne este kedros... takze ste tam nakoniec boli az 4
takze 3x stastie dokopy v ten jeden fight vam zachranilo equipy a vyhralo suboj... stacilo keby sa co len jedna z tych veci nezmrvila a boli by sme sa fotili pri equipe wara