Kde je napsáno že se bude opakovat ?Ciatronic píše:Han Gamms píše: V tom bych viděl právě výhodu, zase byste ty rare cetky, jezditka a dalši barevné šílenosti mohli rozdávat za eventy, dungy atd.
Nevidím v tom rovný přístup, hráči co nejsou true old, nemají možnost nějakou podobnou věc získat, a sám to tu vyzdvihuješ jako věci o které nejvíc jde. Věc, která je pro hráče vrcholem DP možností. Pro někoho i vyvrcholením.
Nechcete zveřejnit kolik je na serveru těch opravdu TOP itemů ? Jako Krabka na regy, NBi mystiky, rare musti.
Pokud vím tak získat se dají pořád příkladem ti může být třeba nedávná dražba rare věcí
Empair aneb pár věcí co mám na srdíčku.
Re: Empair aneb pár věcí co mám na srdíčku.
Cílem mého topiku bylo na tyto skutečnosti upozornit, mé návrhy jsou jsou jen alternativy co by se líbilo mě. Doufal jsem, že další alternativy by doplnili další hráči z nich by si GM team vybral něco schůdného pro něj i pro hráče ... popřípadě klidně se může sepsat pár nejrozumnější variant a založit hlasování aby bylo vidět co by se opravdu hráčům líbilo.Ocroc píše:Herní cíl chybí, nicméně by to chtělo lepší a reálnější návrhy co by bylo dostatečně motivující. Momentálně lze za tento cíl považovat naplnění Questbooku zápisy z dungeonů a nabití Dungeonmaster pláště.
Nejsem si jistý jakým způsobem je napsaný ale rozšíření o další stránku by ale mělo dát dostatek prostoru pro jakékoli další zápisy.Qvido píše:Problém s doplněním questů do QB je ten, že QB není nafukovací. Avšak pár dungeonů, se tam ješte vleze. A pokud se nepletu, tak QB zobrazuje splněné questy dle plotu a ten už je taky dost nacpanej.
Co ta Tajuplná jeskyně ... zvažujete nějakou zaměnu?
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Drazba byla super, ale uz je to skoro rok
Chtelo by to delat pravidelne nejaky mensi drazby. Treba 1x za mesic a s mesnim poctem itemu. Treba 1x nb mystik, 1x nb cobb roba, dalsi mesic treba 1x must, 1x vylepsena velmistrova kniha atd.
Pak by treba zacly mit penize hodnotu i pro stary hrace. Takhle jsou z trhu s top a rare vecma temer odstraneny penize a menej se pouze za jiny topka/rare veci. Kdyz by byla obcas moznost za penize ziskavat nejaky bezne nedostupny veci, tak by penize ziskaly cenu i pro stary hrace, kteri uz jinak maji vseho hromady a stali se tak rovnocennym obezivem k top/rare vecem.
Cloak of Dungeonmaster je super napad. Akorat to vylepsovani cloaku bych udelal jinak. Item na vylepseni cloaku bych nechal dropovat z reward v dungach(pri pruchodu s nasazenym cloakem). Napr. pri pruchodu deceit rewardy sance na drop 1:100, pri puchodu desp4 rewardy 1:5, nebo tak nejak podobne to nastavit ve vsech dungach, co se nedaj probihat dokola. Hrac by mel tak sanci (i kdyz malou) ziskat item na vylepseni ze vsech dungu a ne jen ze 2 bossu.
TOP Zbroje - Skoro vsechny by zasluhovaly vylepseni statu, AR a abilit, tak aby to bylo opravdu znat, ze ten clovek nese top komplet. V soucasnym nastaveni neni zas takovej rozdil jit s +25, nebo s TOPkem. Cloveka to pak nijak moc nemotivuje to topko do dungu tahat, vzhledem k nedostupnosti a cene. U TOP zbrani je ten efekt videt a znat, u top kompletu, kterej poskladat celej je narocnejsi a drazsi, uz tolik tu vyhodu nepoznate.
Ceny domku ze soch jsou strasne nevyvazeny. Proto se stavi prevazne jen 3 typy domku. Domek ze 2 soch, domek ze 3 soch a kovarna jsou udelany dobre, za adekvatni cenu, ale ty ostatni domky uz cenove naprosto neodpovidaji jejich prostoru a pouzitelnosti. Treba Two Story Villa, ktera prostorem a vyuzitelnosti je na urovni kovarny, ale stoji 22 soch. A stejne tak ty ruzny sruby a ostatni budovy.
Gate na libovolny marknutelny misto stoji vic, nez postavit si na tom miste domecek a proportit ho obousmernou gate. Kdyz uz je ta gate tak draha, tak bych jeji postaveni neomezil na marknutelny mista, ale nechal bych to na uvazeni GM. Treba nechapu, proc by nemohla takhle draha brana vest na trh. Pripadne udelat nejakou jeste drazsi variantu gate, ktera by mohla byt i do non-mark mist pred dungy.
Dal bych udelal na trhu (na vychodni strane) u zdi gaty (cca 5) a ty nechal pronajmout za nejakou vyssi cenu guildam. Gate by byla ze stran ohranicena statikama a pred ni by byla guild runa dane guildy. Gate by mohla vest na misto, kam by lidi co by si ji pronajali chteli (do domku, pred domek atd.) Mesicni najemne stanovit okolo 500k-1M. Pokud by bylo nepruchozi aby byla na trhu, tak by mohla byt treba nekde u offline-vendoru.

Cloak of Dungeonmaster je super napad. Akorat to vylepsovani cloaku bych udelal jinak. Item na vylepseni cloaku bych nechal dropovat z reward v dungach(pri pruchodu s nasazenym cloakem). Napr. pri pruchodu deceit rewardy sance na drop 1:100, pri puchodu desp4 rewardy 1:5, nebo tak nejak podobne to nastavit ve vsech dungach, co se nedaj probihat dokola. Hrac by mel tak sanci (i kdyz malou) ziskat item na vylepseni ze vsech dungu a ne jen ze 2 bossu.
TOP Zbroje - Skoro vsechny by zasluhovaly vylepseni statu, AR a abilit, tak aby to bylo opravdu znat, ze ten clovek nese top komplet. V soucasnym nastaveni neni zas takovej rozdil jit s +25, nebo s TOPkem. Cloveka to pak nijak moc nemotivuje to topko do dungu tahat, vzhledem k nedostupnosti a cene. U TOP zbrani je ten efekt videt a znat, u top kompletu, kterej poskladat celej je narocnejsi a drazsi, uz tolik tu vyhodu nepoznate.
Ceny domku ze soch jsou strasne nevyvazeny. Proto se stavi prevazne jen 3 typy domku. Domek ze 2 soch, domek ze 3 soch a kovarna jsou udelany dobre, za adekvatni cenu, ale ty ostatni domky uz cenove naprosto neodpovidaji jejich prostoru a pouzitelnosti. Treba Two Story Villa, ktera prostorem a vyuzitelnosti je na urovni kovarny, ale stoji 22 soch. A stejne tak ty ruzny sruby a ostatni budovy.
Gate na libovolny marknutelny misto stoji vic, nez postavit si na tom miste domecek a proportit ho obousmernou gate. Kdyz uz je ta gate tak draha, tak bych jeji postaveni neomezil na marknutelny mista, ale nechal bych to na uvazeni GM. Treba nechapu, proc by nemohla takhle draha brana vest na trh. Pripadne udelat nejakou jeste drazsi variantu gate, ktera by mohla byt i do non-mark mist pred dungy.
Dal bych udelal na trhu (na vychodni strane) u zdi gaty (cca 5) a ty nechal pronajmout za nejakou vyssi cenu guildam. Gate by byla ze stran ohranicena statikama a pred ni by byla guild runa dane guildy. Gate by mohla vest na misto, kam by lidi co by si ji pronajali chteli (do domku, pred domek atd.) Mesicni najemne stanovit okolo 500k-1M. Pokud by bylo nepruchozi aby byla na trhu, tak by mohla byt treba nekde u offline-vendoru.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
Dřív jsem nechápal , proč se v pokladech objevuje spotřebák typu RR GRR knížky a podobně ... A teď mě to chybí
je lepši být ticho a šoupat nohama 

Cetl jsem jen hlavni prispevek a ja bych navrhoval wipe veci
a baraku a to by pak byla zabava a herni cil 

Kose su na kazdom rohu jak tu niekto pisal. Vyhadz tam majetok a budes mat motivaciu hned ...
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Jak může být "nový" herní cíl něco, čeho jsem už dosáhl ? Nějak mi uniká smysl tohohle a podobných reakcí.Anger píše:Cetl jsem jen hlavni prispevek a ja bych navrhoval wipe vecia baraku a to by pak byla zabava a herni cil
Teď už je wipe nesmysl, pokud se měl dělat, tak se měl dělat po hlavní vlně bugování a farmení bugem (provokace např) nebo lehce dostupných potvor jako LDčko v 1 patře despu atd. V té době hrálo tolik lidí, že kdyby to někoho od hraní odradilo, bylo by to jen dobře - menší lagy. Většina lidí stejně neměla skoro nic.
Co se týká ostatních návrhů, každý má možnost vyjádřit svůj názor, od toho ta diskuze tady je, a je snad jedno, kdo návrh napíše.
Nevím jaké jsou cíle guild, mám dojem že už není možné koupit town stone. Myslím že někde GM psali, že je měst dost nebo tak něco. Co se týká hradu tak mám dojem že většina guild už hrad má. Tak myslím není špatné se zamyslet nad tím co by se za sochy ještě mohlo dát koupit.
Tohle bych ale nedělal. Nájemní domky jsou jediná možnost jak mít domek v GZ. A navíc je to víceméně jediný způsob(snad krom kupování regů) jak odsát nějaké GP od hráčů.1) Možnost vykoupit nájemní barák do vlastnictví
Nemarkovatelné pozice jsou víceméně jen ostrovy a pak celé t2a.2) Možnost postavit si gaty i na nemarkovatelnou pozici
Ostrovy jsou nonmark aby bylo třeba občas použít lod. A t2a je nonmark odvždy a obsahuje cesty, aby se tam šlo dostat, které by se přestaly používat. Navíc ted tahle místa slouží pro zabránění loot craftům učastnit se mapek přes relog.
Dost by tyhle brány usnadnily PK hráčům obíhat i dungy v nonmark zonách, pokud by si tyhle brány postavili. Ale to by se dalo omezit že by byly jen pro blue hráče. Sám nevím jestli bych byl pro. Je to tak půl napůl.
Na tohle byla již zmíněná dražba ... i když ta byla jen za GP. Udělat další dražbu, která by byla za sochy by mohlo být zajímavé - záleží na GMs.3) Možnost nákupu cenných, dnes již neziskatelných itemů za sochy- např. nb mystik
Nicméně nb mystiky, které jsou z doby kdy šly získat hraním, nemají ability těch nových. I tak pokud je zavést spíš bych je nechal na quest než na nákup s omezením např 1 nb mystik na 1 postavu.
Trochu off topic: byl bych rád aby se war kladivo používáním nepoškozovalo(myslím i mage mystik), ale aby mělo nabití - takhle s tím nikdo nemlátí a nikdy mlátit nebude.
Tady bych souhlasil s tím že top morf není nic "extra" jako topka pro jiná povolání. Já bych byl spíše pro radikálnější změnu top morfu a to tak, že by krystal na vytvoření nepotřeboval jednu část TOPka ale celý komplet. A pak bych se nebál nechat gangrelovi top morf ne do smrti ale do výlehu(tzn až už nebude mít krystal u sebe) - očetřit třeba tak, aby si z těla mohl vzít krystal jen on sám a nikdo jiný třeba tou nb dýkou.Gangrel
Vzhledem k tomu že cena top kompletu je v milionech a dostupnost malá, tak si nemyslím, že by někdo nadával. Nebo možná jen přidat tuhle možnost k současnému nastavení - bud si udělám pár nabití top morfu z jedné části, a nebo ultimátní top morf z celého kompletu.
Odsouvají +25 na druhou kolej (až na destro +25 helmu). Padá to z kdečeho (phoenix ring do téhle skupiny neřadím) a mají lepší staty i ar. Je nepochopitelné, že jde naharvit/koupit snadněji/levněji než +25. Tohle nastavení je imho chybné a nějaký typ oslabení těchto brnek by byl na místě. Phoenix by mohl zůstat jak je, ale tak jak tak bych rangers a phoenix zakázal druidovi - pro něj by mělo být nej brnko +25 ring. Má mít přece postih na nošení AR.RC brnka
Taky by se mohly zpřístupnit dungy které jsou dlouhodobě nedostupné a jsou v QB. Ale taky mě překvapilo jak jsem poskládal sochu z trofejí že tento quest není v QB.QB
Taky by se mi líbilo uprava výčtu NB questů at jsou stejně jako dungy nebo questy pro povolání. Jen název, pokud je quest nesplněný, a vybarvit až se splní. At člověk alespon ví jaký/jaké questy mu chybí.
Bylo, je, a vždy bude o lidech. Jednotlivci neběhají protože se PvP běhá pro loot, ne pro zábavu ze souboje s jinými hráči. A jak tomu je už dlouho - modří / PK / frakce jsou jedni a titéž hráči loglí za jiný učet.PvP
Je ale fakt, že prsk PvP bylo zábavnější, když se kdysi běhalo a možná nebylo až tak dobré dát do hry wary jako dominantní chary ve skupinovém PvP. Vyvážit ale PvP a PvM zároven je těžké a PvP je už dlouho na vedlejší koleji, jestli by vůbec někdo našel nějaké řešení po tolika změnách.
Tiez by som s tymto suhlasil ako s napadom... Gangrel by z celeho top kompletu urobil 1 krystal pomocou ktoreho by stale mohol morfovat bez nabiti... A samozrejme v morfe nemoznost s tym hybat, az po odmorfe by ho mohol odlozit...Raziel píše:Tady bych souhlasil s tím že top morf není nic "extra" jako topka pro jiná povolání. Já bych byl spíše pro radikálnější změnu top morfu a to tak, že by krystal na vytvoření nepotřeboval jednu část TOPka ale celý komplet. A pak bych se nebál nechat gangrelovi top morf ne do smrti ale do výlehu(tzn až už nebude mít krystal u sebe) - očetřit třeba tak, aby si z těla mohl vzít krystal jen on sám a nikdo jiný třeba tou nb dýkou.Gangrel
Vzhledem k tomu že cena top kompletu je v milionech a dostupnost malá, tak si nemyslím, že by někdo nadával. Nebo možná jen přidat tuhle možnost k současnému nastavení - bud si udělám pár nabití top morfu z jedné části, a nebo ultimátní top morf z celého kompletu.
A samozrejme odpovedajuca sila... Cize v podstate, takemuto gangrelovi by bola fuk nejaka RK party, co je celkom rozumne za tu cenu keby to stalo cele kombo...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
A já bych na DP otevřel jedno obří kasíno který by se jmenovalo "Empire state building", bylo by ve tvaru mága - uznávaného Empa a u dveří by hrálo jak jinak než to naše http://www.youtube.com/watch?v=Mo8Qls0HnWo ...
Sakra - ty se pořád budeš vracet ??? Konečně mám motivaci hrát

Sakra - ty se pořád budeš vracet ??? Konečně mám motivaci hrát

Vsechny problemy by vyresila vyssi verze ultimy. Co sem mel moznost zjistit tak vetsina uprav v posledni dobe jsou napodobeniny normalnich moznosti hry na novejsi sfere bo co to je:) a jeste ty napodobeniny kolikrat poradne nefungujou. Akorat by to byla asi pro GM velka prace vytvorit novy server:(. Ja bych to urite uvital, spousta novych moznosti. A z reakci hracu si myslim ze by se naslo dost dalsich co by bylo pro.
Nebyla by moznost zalozit nakym zpusobem napr betu noveho serveru ultimy s vetsi verzi? hm? Aby se nemusel mazat stary server a lidi mohli hrat, s tim ze by byla moznost pro lidi kterym stary DP nema moc co dat zakusit neco noveho a zkouset ten server rozvijet. Ale pochybuji ze se najde nekdo kdo by byl schopny se o ten server starat. bohuzel nemam moc zkusenosti v tomto smeru jinak bych se prihlasil jako pomocnik:(
Nebyla by moznost zalozit nakym zpusobem napr betu noveho serveru ultimy s vetsi verzi? hm? Aby se nemusel mazat stary server a lidi mohli hrat, s tim ze by byla moznost pro lidi kterym stary DP nema moc co dat zakusit neco noveho a zkouset ten server rozvijet. Ale pochybuji ze se najde nekdo kdo by byl schopny se o ten server starat. bohuzel nemam moc zkusenosti v tomto smeru jinak bych se prihlasil jako pomocnik:(
Něco takovýho myslim proběhlo na DP2 před pár lety. Uplně to vypli s tim, že to během 3 měsíců předělaj. Dali si ale velký cíle a nakonec se to protáhlo snad na rok a půl.
Decision
Princ Rakeem [ROD] Magic Knight
Macer Blade [ROD] Devilish Hulk
Rak33m se narodil ve srubu, který si sám postavil.
Princ Rakeem [ROD] Magic Knight
Macer Blade [ROD] Devilish Hulk
Rak33m se narodil ve srubu, který si sám postavil.
Na tohle téma už Baltazar kdysi reagoval. Stačí se složit na plat a není problém to udělat. Momentálně nejsou víceméně ani peníze na zaplacení hostingu serveru....Tersivan píše:Vsechny problemy by vyresila vyssi verze ultimy. Co sem mel moznost zjistit tak vetsina uprav v posledni dobe jsou napodobeniny normalnich moznosti hry na novejsi sfere bo co to je:) a jeste ty napodobeniny kolikrat poradne nefungujou. Akorat by to byla asi pro GM velka prace vytvorit novy server:(. Ja bych to urite uvital, spousta novych moznosti. A z reakci hracu si myslim ze by se naslo dost dalsich co by bylo pro.
Jo Tersivane , naval prachy (real) a klidně ti tu spheru přescriptímOcroc píše:Na tohle téma už Baltazar kdysi reagoval. Stačí se složit na plat a není problém to udělat. Momentálně nejsou víceméně ani peníze na zaplacení hostingu serveru....Tersivan píše:Vsechny problemy by vyresila vyssi verze ultimy. Co sem mel moznost zjistit tak vetsina uprav v posledni dobe jsou napodobeniny normalnich moznosti hry na novejsi sfere bo co to je:) a jeste ty napodobeniny kolikrat poradne nefungujou. Akorat by to byla asi pro GM velka prace vytvorit novy server:(. Ja bych to urite uvital, spousta novych moznosti. A z reakci hracu si myslim ze by se naslo dost dalsich co by bylo pro.

12E/hod v cistom bude stacit premie ozeliemJekyll píše:Ocroc píše:Na tohle téma už Baltazar kdysi reagoval. Stačí se složit na plat a není problém to udělat. Momentálně nejsou víceméně ani peníze na zaplacení hostingu serveru....Tersivan píše:Vsechny problemy by vyresila vyssi verze ultimy. Co sem mel moznost zjistit tak vetsina uprav v posledni dobe jsou napodobeniny normalnich moznosti hry na novejsi sfere bo co to je:) a jeste ty napodobeniny kolikrat poradne nefungujou. Akorat by to byla asi pro GM velka prace vytvorit novy server:(. Ja bych to urite uvital, spousta novych moznosti. A z reakci hracu si myslim ze by se naslo dost dalsich co by bylo pro.
How much u neeD ?
Možno keby ste nebanovali a nedeletovali accčka za uplne somariny , tak možno že by ste tie tzv. gp real mali k dispozicií a možno že by tu hralo stale viac ludí, ale jailovat tu ludí za situaciu ako je že idem si prehodit veci z pk na pk lebo modraka nemam to je proti logike.
Hrám tu asi tri dni teraz a možem len jedno povedat zlý pristup GM=mŕtvy shard
a dalej bannujte a jailujte ludí prosím nech je tu do roka a do dna 10 on players...a čo sa týka tých penazí, si mylsím ze každy z nas by urcite prispel na server, lenže s tymto pristupom akurat tak odinštaluješ UO...Ziadna motivácia hrat pri tomto počte ludí, PvP mrtve ,a PvM už ani neni s kým hrať.S ludmi čo som to hral sa sem už pravdepodobne nikdy nevratia,takže to ani nemá cenu riešit.
Padlo tu tolko návrhov na vylepšie pvp aj pvm že sa až rozplakat možem z toho ako za tým date bodku...Smejete sa nad tými návrhmi čo tu padli, no potom sa budu smiat ty ludia čo tu hrali že kolko je tu online denne hráčov. Ale neviem načo to tu vobec píšem pretože tu pokial VYSLOVENE nevtíeraš GM teamu do zadku, tvoje slová nemajú žiadnu hodnotu..Tým som nikoho nechcel urazit len jednoducho pripada mi to tu tak od nepamati...tak dalej pokračujte tymto smerom akym to tu ide posledný rok a urcite sa ten stav zlepší
, Seruste a prajem vám všetkým nech ste len zdraví a štastný v živote,predsa to je najpodstatnejšie 
Hrám tu asi tri dni teraz a možem len jedno povedat zlý pristup GM=mŕtvy shard

a dalej bannujte a jailujte ludí prosím nech je tu do roka a do dna 10 on players...a čo sa týka tých penazí, si mylsím ze každy z nas by urcite prispel na server, lenže s tymto pristupom akurat tak odinštaluješ UO...Ziadna motivácia hrat pri tomto počte ludí, PvP mrtve ,a PvM už ani neni s kým hrať.S ludmi čo som to hral sa sem už pravdepodobne nikdy nevratia,takže to ani nemá cenu riešit.
Padlo tu tolko návrhov na vylepšie pvp aj pvm že sa až rozplakat možem z toho ako za tým date bodku...Smejete sa nad tými návrhmi čo tu padli, no potom sa budu smiat ty ludia čo tu hrali že kolko je tu online denne hráčov. Ale neviem načo to tu vobec píšem pretože tu pokial VYSLOVENE nevtíeraš GM teamu do zadku, tvoje slová nemajú žiadnu hodnotu..Tým som nikoho nechcel urazit len jednoducho pripada mi to tu tak od nepamati...tak dalej pokračujte tymto smerom akym to tu ide posledný rok a urcite sa ten stav zlepší

Lean
Panko
Panko
Spravodivlost na DP tiež neexistuje.
02.07.2013 19:52 Sealbhach bed25a - Nedodržení povolené pauzy, turbo/autoloot v PvP. 2000 logů. *Qvido*
14.08.2012 23:37 Lean 201637 COOL Turboloot v PvP. Účet bude smazán. *Ocroc*
Co viac dodat.
02.07.2013 19:52 Sealbhach bed25a - Nedodržení povolené pauzy, turbo/autoloot v PvP. 2000 logů. *Qvido*
Co viac dodat.
Lean
Panko
Panko
a niaka pointa preco by si to nemal dostat(ak si to ty)Shinigami píše:Spravodivlost na DP tiež neexistuje.
Co viac dodat.
Suhlasim... system jailu je totalna kravina. uz 1000 logov je dost pycho, 7k logov a mozes dat rovno delete. treba si uvedomit ze to je iba hra a podla toho sa spravat. myslim ze by bohato stacil jail na urcitu casovu dobu. trestanie afk to pri 50 hracoch snad uz ani netreba komentovat
to vam je GMs tak smutno ze si musite s trenujucimi hracmi pokecat alebo co? /irony detected/ je to kvoli tomu aby zavislaci nemali pustene skripty ktore by im vyrobili 1 000 000 tmr,svitkov, atd? nestaci vam pocit ze ich to stoji peniaze za elektriku co ten komp bezi cez noc?
osobne si myslim ze byt afk je super vec, mozes si natrenovat postavu(ta neprijemna cinnost) a potom si veselo hrat. uz len toto by bol krok aby to bolo atraktivnejsie pre novych hracov.
z mentality hracov mi je uz totalne na grc. vezmie si len strigwyrov topik... chalan sa snazi dat nejaky navod pre hracov(myslim ze novacikom by taketo veci mohli mega pomoct) a 90% ludi si tam musi riesit osobne problemy so strigom a moderatori fora to maju zjavne v <> aj ked to je v sekcii diskusia o hre
dalsi good job GMs, nie aby ste prekusli svoje dolezite ega a inspirovali sa touto myslienkou. predstavte si uplne uo neznaleho hraca jak ma zacinat na dp. precita si stranky kde dokopy nie su ziadne informacie co sa tyka praktickeho hrania uo na dp. logne do sveta a za hodinu to odinstaluje. dalsi krok jak by to bolo atraktivnejsie a to ma napadlo ked som pisal teneto prispevok vy sa o shard starate uz niekolko rokov...
acarusov prisup na fore je tiez uzasny... nehovorim ze ma byt vzdy super priatelsky ale tie jeho sarkasticke a ironicke poznamky a vyjadrenia urcite niekomu pomahaju. zamysli sa prosim nad tym ze ty si si vybral byt GM a malo by byt v tvojom zaujime snazit sa pomoct. co si tymto dokazujes?
toto plati aj pre vacsinu hracov, fakt sa zamyslite nad tym vasim pristupom k ostatnym hlavne na fore v topikoch kde sa riesi nieco dolezite lebo toto vase spravanie je dno.
tymto prispevkom nemam v plane nic ziskat, urcite ani nic nezmeni ale porozmyslajte
ja uz nehravam a ani nebudem, neodradza ma hra ale hraci...
na koniec by som vam rad povedal este jeden pribeh.. na dp hram od roku 2003 ale mal som vela pauz. niekedy dlhsie niekedy kratsie. v zivote som neporusil nejake vaznejsie pravidla a zil som bez prohresku. po prerobeni frakcii som zalozil Vevericky a nejak blizsie som zacal behat s Hatedmi. zistil som ze su to normalni ludia ktori konecne neberu tu hru az tak vazne a co sa mi pacilo ze svoju robotu ako PKs si robili fakt poriadne kedze ich cely server nenavidel. ale o tom som nechcel.
kedze som bol GM frakcie tak som z GS vyberal reward coiny a kto ma s tym skusenosti vie ze ich pridelovanie je fakt zahada. obcas mi to hodilo 5k za 3 dni a obcas 20k za 1 den. kazdopadne vzdy ich bol dostatok a mohol som za to kupovat reff pre celu guildu na pvp takze som nic neriesil.
niekto s hatedov vypozoroval ze ked sa vrazdite v pvp occlo arene a potom idete vybrat RC dava ich to mega vela(tieto informacie si ale iba domyslam tym padom nezarucujem ze to bolo presne takto, podam to iba z mojho pohladu). casom som sa to nejak dozvedel a tak ze to pojdem vyskusat ci to tak naozaj je. behol som s kamosom do areny chvilku sme sa pofragovali prisiel som ku GS a vybral 15k RC. povedal som si ze fajn aspon bude na tmr ked dojdu prachy a viacej som v tejto veci uz osobne nebugoval(mozete, nemusite mi verit ale berte do uvahy ze ja uz nemam co ziskat na dp
). myslim ze niekto s hatedov takto nabugoval okolo 200k RC ale zamyslite sa co tym mohol ziskat? neobmedzene TMR,jezdita no super urcite to je dovod zmazat okolo 10 hracov(k tomu sa dostanem).
vsetci sme si zili a hrali stastne a v klude az sme sa jeden vecer bavili na mape kde sme boli asi piati(jeden afk). nejak prisla rec k tomuto, chvilku sme sa o tom bavili a zrazu ten hrac co bol afk pod nickom hraca od hatedov napisal ze haha ja som acarus a vy vsetci dostanete delete. co ma prve zarazilo bol ten pristup... spehovat za GM na mape?
konec... my sme asi trestanci a on sa citi ako FBI. no ale pohoda na druhy den mi nejde lognut acc kde som mal necra, kuknem prohresky a tam "Bugovani ci podileni se na bugovani rewardu O/CH. Ucet bude smazan. Vevericky smazany. Acarus."(teraz ma tak napada bugovanie alebo podielanie sa na bugovanie v tom je aky rozdiel? ty si asi zabavac ). takto zmazal asi 10 hracov mozno aj viac, myslim ze to bola takmer cela hated guilda. teraz toto je iba moj nazor a nie som si isty ci to tak naozaj bolo ale to sa asi nikdy nedozvieme. podla mna mu stacilo ako dokaz vyjadrenie na mape a absolutne ho nezaujimalo kto mal na tom aky podiel a aby podla toho urcil trest, kedze vsetci vieme ze hatedi su anti-DP tak si pri vsetkom zasluzia to najhorsie. a mozno aj nieco dohladal v logu.. kazdopadne trest bol na mieste. ale aky bol proces zvazovania ? hated = delete a ban, ja som dostal iba delte lebo som bol vevericka.
neskor som sa dozvedel ze tak vela rewardcoinov to davalo lebo arena bola nastavena ako dung zona a ked v nej zabijete PK dostanete vacsiu odmenu, myslim ze mimo dungu je ta odmena az biedne smiesna
co chcem tymto povedat? to ze urcite to nebola chyba iba hracov ale aj nastavenia serveru. co z toho vyplyva?
1. urcite by pomohol nejaky insight jak vlastne pridelovanie RC funguje(jak som spominal vyssie dat aj nejake uzitocne informacie na stranky)
2. ano bugovali sme niekto viac niekto menej
3. nezacat hned bezhlavo mazat ale priznat aj zle nastavenie serveru a zobrat to do uvahy ako polahcujucu okolnost
4. uvedomit si ze to je len hra a nemusi sa tu za kazdy bug mazat a banovat ked tu hra 50 hracov
5. zacat sa spravat objektivne ked si GM by nebolo odveci co?
6. mozno je cele toto kravina a mam to cele pomylene ale mne osobne pristup Acara neprisiel uplne v poriadku (a nechajte si argumenty ze tu je GM a moze si robit co chce)
Este chcem povedat ze celkovo som proti mazaniu za bugovanie. Neni to fer? No a co vy si stale mozete hrat svoju hru a toto vas nejak extra neovplyvni. Majetkove bugy mi absolutne nevadia, mazal by som iba za take co priamo zvyhodnuju oproti durhym (speedhack atd). S takymto pristupom jak mate by ste mali zmazat vsetkych co sa namamonili ked DP zacinalo lebo ti co zacali neskor nemali moznost sa namamonit
v podstate to je to iste ale pochopim ze 90% dp populacie toto nepochopi.

z mentality hracov mi je uz totalne na grc. vezmie si len strigwyrov topik... chalan sa snazi dat nejaky navod pre hracov(myslim ze novacikom by taketo veci mohli mega pomoct) a 90% ludi si tam musi riesit osobne problemy so strigom a moderatori fora to maju zjavne v <> aj ked to je v sekcii diskusia o hre

acarusov prisup na fore je tiez uzasny... nehovorim ze ma byt vzdy super priatelsky ale tie jeho sarkasticke a ironicke poznamky a vyjadrenia urcite niekomu pomahaju. zamysli sa prosim nad tym ze ty si si vybral byt GM a malo by byt v tvojom zaujime snazit sa pomoct. co si tymto dokazujes?

tymto prispevkom nemam v plane nic ziskat, urcite ani nic nezmeni ale porozmyslajte

na koniec by som vam rad povedal este jeden pribeh.. na dp hram od roku 2003 ale mal som vela pauz. niekedy dlhsie niekedy kratsie. v zivote som neporusil nejake vaznejsie pravidla a zil som bez prohresku. po prerobeni frakcii som zalozil Vevericky a nejak blizsie som zacal behat s Hatedmi. zistil som ze su to normalni ludia ktori konecne neberu tu hru az tak vazne a co sa mi pacilo ze svoju robotu ako PKs si robili fakt poriadne kedze ich cely server nenavidel. ale o tom som nechcel.
kedze som bol GM frakcie tak som z GS vyberal reward coiny a kto ma s tym skusenosti vie ze ich pridelovanie je fakt zahada. obcas mi to hodilo 5k za 3 dni a obcas 20k za 1 den. kazdopadne vzdy ich bol dostatok a mohol som za to kupovat reff pre celu guildu na pvp takze som nic neriesil.
niekto s hatedov vypozoroval ze ked sa vrazdite v pvp occlo arene a potom idete vybrat RC dava ich to mega vela(tieto informacie si ale iba domyslam tym padom nezarucujem ze to bolo presne takto, podam to iba z mojho pohladu). casom som sa to nejak dozvedel a tak ze to pojdem vyskusat ci to tak naozaj je. behol som s kamosom do areny chvilku sme sa pofragovali prisiel som ku GS a vybral 15k RC. povedal som si ze fajn aspon bude na tmr ked dojdu prachy a viacej som v tejto veci uz osobne nebugoval(mozete, nemusite mi verit ale berte do uvahy ze ja uz nemam co ziskat na dp

vsetci sme si zili a hrali stastne a v klude az sme sa jeden vecer bavili na mape kde sme boli asi piati(jeden afk). nejak prisla rec k tomuto, chvilku sme sa o tom bavili a zrazu ten hrac co bol afk pod nickom hraca od hatedov napisal ze haha ja som acarus a vy vsetci dostanete delete. co ma prve zarazilo bol ten pristup... spehovat za GM na mape?

neskor som sa dozvedel ze tak vela rewardcoinov to davalo lebo arena bola nastavena ako dung zona a ked v nej zabijete PK dostanete vacsiu odmenu, myslim ze mimo dungu je ta odmena az biedne smiesna

1. urcite by pomohol nejaky insight jak vlastne pridelovanie RC funguje(jak som spominal vyssie dat aj nejake uzitocne informacie na stranky)
2. ano bugovali sme niekto viac niekto menej
3. nezacat hned bezhlavo mazat ale priznat aj zle nastavenie serveru a zobrat to do uvahy ako polahcujucu okolnost
4. uvedomit si ze to je len hra a nemusi sa tu za kazdy bug mazat a banovat ked tu hra 50 hracov
5. zacat sa spravat objektivne ked si GM by nebolo odveci co?
6. mozno je cele toto kravina a mam to cele pomylene ale mne osobne pristup Acara neprisiel uplne v poriadku (a nechajte si argumenty ze tu je GM a moze si robit co chce)
Este chcem povedat ze celkovo som proti mazaniu za bugovanie. Neni to fer? No a co vy si stale mozete hrat svoju hru a toto vas nejak extra neovplyvni. Majetkove bugy mi absolutne nevadia, mazal by som iba za take co priamo zvyhodnuju oproti durhym (speedhack atd). S takymto pristupom jak mate by ste mali zmazat vsetkych co sa namamonili ked DP zacinalo lebo ti co zacali neskor nemali moznost sa namamonit

Tolko roznych UOAM free serverov je po svete a vy lognete zrovna na ten DPckarsky 

Dik som radNaxem píše: z mentality hracov mi je uz totalne na grc. vezmie si len strigwyrov topik... chalan sa snazi dat nejaky navod pre hracov(myslim ze novacikom by taketo veci mohli mega pomoct) a 90% ludi si tam musi riesit osobne problemy so strigom a moderatori fora to maju zjavne v <> aj ked to je v sekcii diskusia o hredalsi good job GMs

chcel som daco dlhsie k prohreskom napisat, ale viacmenej z casti chapem GMs preco to robia... avsak dakedy je to prehnane...
1. turboloot v pvp - podla mna opravnene prohresky vyske trestu pretoze niekto uplne vedome pouziva script na taketo neferove lotovanie a neda sa to ziadnou nahodou spravit a ako bonus - klasifikoval by som to ako ked hrac obchadza nastavenie aby urobil protivnost inemu hracovi a pokial je to este vedome za to by som urcite daval delety...
2. pripad bugovania RC - tam si myslim ze bol prisny prohresok delete pretoze ste obohacovali len sami seba... tzn neparazitovali ste na inych hracoch... taktiez by som tam trest prihliadal na to ci to bolo bugovane opakovane alebo len raz nahodou...
Je pravda aj ze castokrat sa dava jail za uplne blbosti kvoli ktorym ubudaju hraci...priklady sa mi nechce uvadzat
PVP - http://www.fire.websnadno.cz