Warrior Guardian

Tersivan
Elder Letter
Elder Letter

Re: Warrior Guardian

Příspěvek od Tersivan »

jurko píše: 11.11.2018 13:24:24Nemyslim, ze by to bolo nieco mega OP
rozhodne je to vic OP nez vsechno dohromady co sem vyjmenoval pro destroyera. Pro me za me at guardian poisnuje. ale destrovi at se zaroven vrati moznost ressu noseni stitu atp.
toto sem patri, protoze se to tyka Guardiana, nebudu vytravet duplicitni prispevky
jurko
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od jurko »

Tersivan píše: 12.11.2018 11:35:54 Ja chtel zmenu na Guardiana a jen sem poukazal ze kdyz mu chcete sebrat postih ze specky, tak by bylo dobre to udelat i u jine;)
V poriadku, tak mi teda povedz, preco paladin by poisn zbrane mal mat a guardian nie? Kvoli tomu, ze destro nemoze ress wandku alebo ma postih za heater? :)
jurko
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od jurko »

Tersivan píše: 12.11.2018 11:43:36
jurko píše: 11.11.2018 13:24:24Nemyslim, ze by to bolo nieco mega OP
rozhodne je to vic OP nez vsechno dohromady co sem vyjmenoval pro destroyera. Pro me za me at guardian poisnuje. ale destrovi at se zaroven vrati moznost ressu noseni stitu atp.
toto sem patri, protoze se to tyka Guardiana, nebudu vytravet duplicitni prispevky
Ak je to take OP jak tvrdis, tak potom destro uz je OP, lebo tie poisn zbrane moze pouzivat. Tiez stale nejak nechapem, preco podmienujes zmenu jednej specky, zmenou u inej. A ked uz chces takto porovnavat, tak porovnavaj aspon aj s paladinmi...
Styl hry oboch charov je uplne iny. Tam, kde sa destro vyuziva, sa bude vyuzivat aj nadalej, ci guard poisn bude mat alebo nie...
Tersivan
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Tersivan »

jurko píše: 12.11.2018 11:46:43destro nemoze ress wandku alebo ma postih za heater?
Destro ma za Heater postih? a ja blbec sem myslel ze ho ani vzit nemuze:D

Guardian pois zbrane nemuze, protoze ma jine vyhody proti Destrovi. ale to s tebou asi nema cenu resit
jurko
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od jurko »

Tersivan píše: 12.11.2018 08:48:52 ....destrovi dejte Heater stit bez postihu....
Usudil som, ze ho moze nasadit, ale ma postih.... Ja destra nehravam.
Tersivan píše: 12.11.2018 11:57:33 Guardian pois zbrane nemuze, protoze ma jine vyhody proti Destrovi. ale to s tebou asi nema cenu resit
Ty stale nechapes, ze ja neriesim guarda z pohladu vyhody/nevyhody voci destrovi... Riesim len to, ze by som bol rad, keby GM zvazili mu povolit poisn zbrane, aby to mohli ludia vyuzit, ked idu dung povedzme dvaja-traja a to, ze paladinovia tuto moznost maju a nepovedal by som, ze su nejak vyznamne slabsi (ak vobec) nez guard... Nemyslim, ze to zmeni sposob chodenia velkych dungov, kde chodi mrte ludi a nie su zavisli od guardovej moznosti pouzit/nepouzit poisn.

Ty ked chces nejake zmeny u destra, tak to navrhni, uved nejake argumenty a moze sa to prediskutovat. Ale zavrhnut tuto moznost, kvoli tomu, ze to je podla teba zamerna nevyhoda guarda voci destrovi, aby mal ine vyhody je blbost... Ci zrusime teraz polku vyhod guarda a destra, aby sa vyrovnali biednemu witch hunterovi?
Tersivan
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Tersivan »

ja zadne zmeny na Destra nepotrebuju, ale kdyz ty chces preboostit Guardiana tak ja chcu vykompenzovat Destroyera.
nebo si di zahrat destroyera
GM Alois
Dark Paradise GM

Příspěvek od GM Alois »

Ahoj,

podiskutuji tuto možnost s kolegy ohledně poisoningu.
Řeším:page, nájmy, questy, herní záležitosti
NEřeším: hesla, blokované účty, prohřešky
Kontakt: přes stránku na FB nebo PM zde na fóru. Případně Discord

FACEBOOK
YOUTUBE
Fogy
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Fogy »

Tersivan píše: 12.11.2018 12:25:44 ja zadne zmeny na Destra nepotrebuju, ale kdyz ty chces preboostit Guardiana tak ja chcu vykompenzovat Destroyera.
Můžeš mi, prosím, popsat v čem by udělalo povolení pois zbraní guarda přeboostěnýho? Destro i Guard jsou, podle mého, obě super hratelná povolání a momentálně jsou nastavení dobře a povolení pois zbraní u guarda by na tom nic nezměnilo. Ty tvoje proti návrhy ve prospěch destra mi přijdou úplně mimo mísu.
jurko
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od jurko »

Tersivan píše: 12.11.2018 12:25:44 ja zadne zmeny na Destra nepotrebuju, ale kdyz ty chces preboostit Guardiana tak ja chcu vykompenzovat Destroyera.
Vyborna logika stary :D

Preboostit? Tuto zmenu by bolo mozne pocitit akurat v low-medium dungoch a aj to len minimalne. Mozno by sa dve tri prisery sundali o trochu rychlejsie... Ziadna zasadna zmena, pretoze ak sa niekde nieco preferuje poisnit, tak je tu stale pal/shaman, cize akurat by ludia mohli ist aj v tomto pripade guarda... A nezabudaj, ze momentalne sa guard dost hrava s myth scimom cize v tychto pripadoch by ludia mali v podstate postih za poisnenie, lebo by ho museli sundat (ale toto ako argument nedavam, pretoze s myth scimom sa dungovat nemusi, ked sa nechce)

Kazdopadne je celkom smutne, ze za to, ze ty hravas destra sa ides pototo z pripadnej zmeny u inej specky... Tebe sa paci destro, tak si ho hraj, uzivaj. Mne sa paci zas guard, tak si ho hram a uzivam. To, ze sa GM spytam, ci by neuvazili nejaku zmenu, ked vidim, ze pal taku moznost ma a nevidim realny dovod, preco by to nemohol mat aj guard este neznamena, ze kvoli tomu sa musia pridavat dalsie veci inej specke....

Pockam si radsej na argumenty od GM, pretoze tie tvoje ani ako argumenty brat nemozem. Sorry.
jurko
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od jurko »

GM Alois píše: 12.11.2018 12:53:14 Ahoj,

Super, o nic ine ani neziadam :) Dik
Tersivan
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Tersivan »

nevim proc se se mnou bavis teda. Ja rekl svuj nazor. to ze ty ho neprijimas jeste neznamena ze neni spravny. navic proti tvemu nazoru ze by Guardian mel mit poisn nejsem. jen rikam ze jestli ho dostane, tak zacnu lobovat za Destroyera aby mohl stity a lepsi klamaky nez kure, a proc? no proc ne, sak to maj i ostatni, to je vas duvod proc by mel mit Guardian poison
jurko
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od jurko »

Tersivan píše: 12.11.2018 13:16:02 nevim proc se se mnou bavis teda. Ja rekl svuj nazor. to ze ty ho neprijimas jeste neznamena ze neni spravny. navic proti tvemu nazoru ze by Guardian mel mit poisn nejsem. jen rikam ze jestli ho dostane, tak zacnu lobovat za Destroyera aby mohl stity a lepsi klamaky nez kure, a proc? no proc ne, sak to maj i ostatni, to je vas duvod proc by mel mit Guardian poison
Bavil som sa s tebou preto, lebo som ti chcel vysvetlit moje dovody a preco si myslim, ze tvoje nie su spravne na danu situaciu. No jak som videl tvoj posledny post, tak som to vzdal. Kazdopadne, ak stale nevidis rozdiel medzi moznostou poisnu u guarda a moznostou stitov, klamakov a nvm coho este u destra, tak mi neostava nic ine, len ti popriat vela stastia pri lobovani za destra. Snad pouzijes lepsie argumenty.
Tersivan
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Tersivan »

Cokoliv je lepsi nez ze, vsichni to maj ja to chcu taky!:p
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Vsak to se uz stalo, u paladina. Destro poison muze.
Kdyz mel zakaz poisnu guard i paladinove, nechapu proc destro ne, nejakej koncept se v tom dal videt. V ramci obecneho balancu napric povolanima je ale omezeni poisnu( kterej se stejne aplikuje melee zbranema) podle me spatnym krokem v tom smyslu, ze se z nekterych povolani delaji absolutne nesamostatne chary zavisle na ostatnich.... ano nechceme z toho mit wowko, kde kazdej char si solne vesmes jakykoliv npc a mozna i obyc dung, s vyjimkou high dungu (ala raid), ale timhle se to tlaci do stylu, ze jsou treba vzdy urcita povolani, a jine kombinace nejsou mozne... ano je to mmorpg hra, ale uo a zvlast na DP je krasny v takove lehke univerzalnosti, napriklad kazdej char muze otvirat poklady, s naramkem uz opravdu kazdej bez rizika smrti. A vzhledem k ne velke variabilite narocnosti monster (umi dat ik, neumi dat ik) , bych tu variabilitu povolanim nebral - tedy posion. Posledni upravy celkem udelali rozdil v tom, kdo cim poisne, tak bych to warum povolil s jejich pidi skillem, kor kdyz paladinovi se to povolilo v podstate bez nejake verejne diskuze (mozna jsem ji jen minul)
Caleb
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caleb »

GM Alois píše: 12.11.2018 12:53:14 Ahoj,

Diky, bylo by to super.

@Tersivan, nikdo ti nebrani lobovat za Destra. Ja ho primarne nehraju, i tak sem za nej loboval a myslim ze v soucasnem nastaveni jsou vsichni destrove spokojeni.
Logika pridani poisoningu na zaklade natreneni nejake urovne skillu mi zde neprijde nijak OP a naopak naproto prirozena, kdyz to povolani ten skill ma. Jak pise Xan, rozsiri moznosti mensich skupin a solo hracu, kteri chteji hrat ciste Guardiana.
http://spolek.rivil.com/?i=5&g=1&img=1009
Tersivan
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Tersivan »

jasny Destrove sou spokojeni protoze je nehrajete a Guardiani sou nespokojeni protoze je hrajete :roll:

Zkuste argumentovat necim rozumnym. zatim to bylo jen, oni to maj ja to chcu taky. JInejma slovama, je to muj char a ja chcu aby umel vsechno.
Fogy
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Fogy »

Tersivan píše: 13.11.2018 02:01:01 jasny Destrove sou spokojeni protoze je nehrajete a Guardiani sou nespokojeni protoze je hrajete :roll:

Zkuste argumentovat necim rozumnym. zatim to bylo jen, oni to maj ja to chcu taky. JInejma slovama, je to muj char a ja chcu aby umel vsechno.
Upřímně nevim, jestli jen trollíš nebo to co píšeš, myslíš vážně. Ještě si mi neodpověděl, proč by udělala změna pois zbraní guardiana přeboostěnýho, jak píšeš. Třebas něco přehlížím, ale ještě jsem od tebe nic neslyšel.. oháníš se tady tím, že nikdo neargumentuje, ale jsi to právě ty, kterej se chová jak kdyby kámošovi ze školky dali bombon a ty si se začal vztekat, že ti nechtějí dát celou bonbonieru. Prostě přidání blbých pois zbraní guardovi se nemůže vyrovnat tomu, že chceš přidat destrovi ty nevýhody, který destra dělají destrem, toť vše. Vlastně ani nevím, proč ti to píšu, protože to všem musí být jasné.

BTW: mam oba chary, hraju oba chary a pokud si mohu vybrat, hraju raději destra
Tersivan
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Tersivan »

opravdu nemam potrebu se tu s vama hadat. od toho tu ani toto forum neni. Argument, ze guardian muze trejnit poisoning, proto by ho mel mit poison zbrane je blbost. pokud se ti zda slabsi nez destro tak je to proto ze ma byt slabsi. destro zas nema vyhody guardiana. vy mu chtete boostnout DMG diky poisoningu a pritom vite ze poisoning je jednou z nejsilnejsich schopnosti pro male skupiny na zabijeni silnych monster, ale tvrdite pritom ze to vlasne vubec silne neni. to mi prijde smesne a uz jen z toho duvodu mam z vas srandu. Chces poisnit a davat velkou DMG? vem si destra. Chces byt schopny prezit na stojaka stredne silne moby a byt schopny ozivit klerika a vselijak jinak pomoct vyprave? vem si guardiana.

Me osobne prijde Guardian mnohem zabavnejsi a je to char se kterym se da i neco zahrat. Destro oproti tomu je totalne tupa niceho neschopna postava ktera jen dava dmg, coz je dle meho zamyslenej stav tech specek
Fogy
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Fogy »

Tersivan píše: 13.11.2018 11:22:53 opravdu nemam potrebu se tu s vama hadat. od toho tu ani toto forum neni. Argument, ze guardian muze trejnit poisoning, proto by ho mel mit poison zbrane je blbost. pokud se ti zda slabsi nez destro tak je to proto ze ma byt slabsi. destro zas nema vyhody guardiana. vy mu chtete boostnout DMG diky poisoningu a pritom vite ze poisoning je jednou z nejsilnejsich schopnosti pro male skupiny na zabijeni silnych monster, ale tvrdite pritom ze to vlasne vubec silne neni. to mi prijde smesne a uz jen z toho duvodu mam z vas srandu. Chces poisnit a davat velkou DMG? vem si destra. Chces byt schopny prezit na stojaka stredne silne moby a byt schopny ozivit klerika a vselijak jinak pomoct vyprave? vem si guardiana.
Však se nehádej. :)
Nezdá se mi slabší, ani silnější, to se nedá říct ani o jednom z nich, protože jsou dobře nastavení a mají své specifika, která je dělají unikátní v rámci specializací.
Ta specifika jsou to, že guard je držák, který je schopný hodně vydržet díky svým štítům a různým obranným abilitkám na úkor toho, že je u něj znemožněno používat obouruční zbraně a naopak u destra, že je to destroyer v pravým slova smyslu - mistr obouručních zbraní a je u něj znemožněna obrana, kvůli postihu na štíty.

Přidáním poisoningu guardovi v podstatě jen zpříjemníš hraní menším skupinám lidí, kteří mají ve své výpravě člověka, který chce hrát guarda. Na celkovou sílu guarda jako specializace to v podstatě žádný vliv mít nebude. Když skládáte dungy, už se ti stalo, že jsi šel hrát destra, místo guarda, kvůli tomu, že může poisoning?

Druhá věc je to, že nevidím problém, proč by destro nemohl mít ress hůlku, která by měla být dostupná všem specializacím, ale to je do jiného topicu. Nicméně furt platí to, že nechápu, proč tak trucuješ a chceš prosadit hlavní nevýhody destra.
Tersivan
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Tersivan »

uz me nebavi se opakovat. klidne at guardian dostane poison, me je to taaaaaaaaaaakhle uprdele:), trucujete tu akorat vy ze nemuzete pouzivat poisn zbrane. me by taky za destroyera zprijemnilo hrani kdybych mohl pouzivat lepsi stity, ress vandu, lepsi klamaky a IJS zbrane. Jeste vic by me zprijemnilo hrani kdybych mohl sumit a zdit. to by bylo taky fajn :oP
Odpovědět