Strigwyr píše:Mna udivuje ze su tu samozvany "oldskuleri" a.k.a. pheme erruno a coruptus ci jak sa vola a dalsich ktorych nejdem menovat, ze sa za tych +-5-10 rokov hrania nenaucili ubranit nejakemu pojazdu... Chapem ze 5v2 sa neda ale aby sa nevedeli ubranit aspon ferovke tak tj trapas

PK sa musia vysporiadat s dungom ked chcu ist na pojazd tak len asi blue strana je nejaka low...
Edit: jeden kamos(Arianna) siel v 2(blue, PVM equip) ice nabehli na nich PK - 2v3 2v3 2v3 a kazdu vlnu vyhrali za blue. Tak uz konecne pochopte ze niekto je skill a niekto vecne NB...
A inak vzdy je to len o tych ludoch... Ara a Emp sa vedeli vysporiadat s pojazdom bez problemov a neplakali na fore o zlych PKckach a pod... Takze problem asi nebude v PKckach ci su skill alebo nie, ale skorej o tom ze jedna grupa blue su profici a druha grupa NBci tak sa zaradte kto kam patri
a len tak mimochodom, Ako moze niekoho pojazdit skupina - waltus vo veritku a ressrobke, fingerfast ani v ressrobke

, Zla Vila v rose kombe atd(nie vsetci ale)? To fakt niektori z vas musite hrat asi nic kedze sa ani za 7 rokov hrania PVM nedostali do pride a tazsich dungov...
Strigwyre, ja te mam rada, pac nemas rad Hated jako ja

,ale to je asi tak vse, ty tu jmenujes lidi, kteri meli nebo maj pk, tudiz jim pvp neni az tak cizi, ale ty jak je videt, porad nechapes, ze tu hrajou hraci, kteri pvp nikdy nehrali a hrat ani nechteji. Ty si sednes k pc a hned obihas dungy, pvp zony apod. cely nazhaveny uspokojit svoji touhu zabit nejakeho modraka, ale kazdy takovy neni a neprahne po pvp. Stejne tak jako to je pvp server, je to i pvm server a najde se tu hodne lidi co proste nema tu potrebu se v dungu s pk mlatit. Takze kdyz se ty lidi neubrani tak je tady hned nenazyvej nubikama a ze nejsou skill apod. Ja kdyz se podivam na fotky vasich akci (pojezdu), kde je jedem modry a okolo 3-5PK co se na nej slitli jak supi na mrtvolu, tak mi to taky zrovna dvakrat skillove teda neprijde
Jinak musim rict, ze jsme se taky nekolikrat setkali s tim,ze jen jsme zabili hlidace byli tam pk , ale clovek uz tu nejaky ten patek hraje, tak uz si taky nasel nejake vychytavky jak se nenechat zabit

Nebo kdyz musi pk za tou vypravou skocit do nejmenovaneho Questu, tracknout tam lidi nejde a pritom presne vedi jak ty modry za sebou kopou pryc apod. ze by odlognuty duch? kdo vi

vycuranost nechkterych pk nezna mezi