Pojezdy

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: Pojezdy

Příspěvek od Erik Nighelt »

Dudek píše:Eričku, už to nehul, evidentně ti to nedělá dobře.
já se zkusil vžít do situace těch, co tu stále pláčou a nejsou schopni utéct před pojezdem..trochu se mi to vymklo z rukou no :oops:
copak se za tu chvíli co pk aktivita byla nulová nahromadilo xyz nových hráčů, kteří neumí trackovat, nepostaví si blue hlídače před dung?? však se to tak dělalo a pak byla šance pojezdu nulová.. a pláčou pořád ti samí mám takový pocit.. že by neschopnost? :cry:
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Je pravda, že já nejsem PvP hráč, ale tak nějak mi vadí to, že chlapci se vyskytují na správném místě dost rychle. Kolikrát až neuvěřitelně, hlavně vždy, nebo téměř vždy, až potom co padne hlídač.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Dudek píše:Je pravda, že já nejsem PvP hráč, ale tak nějak mi vadí to, že chlapci se vyskytují na správném místě dost rychle. Kolikrát až neuvěřitelně, hlavně vždy, nebo téměř vždy, až potom co padne hlídač.
jojo.. někdo netuší že za to tu už jedna guilda smazaná byla.. každopádně mě to přijde že to neni jen u dungů, skoro bych řekl že jsou hlídání i někteří hráči..

Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Mna udivuje ze su tu samozvany "oldskuleri" a.k.a. pheme erruno a coruptus ci jak sa vola a dalsich ktorych nejdem menovat, ze sa za tych +-5-10 rokov hrania nenaucili ubranit nejakemu pojazdu... Chapem ze 5v2 sa neda ale aby sa nevedeli ubranit aspon ferovke tak tj trapas :) PK sa musia vysporiadat s dungom ked chcu ist na pojazd tak len asi blue strana je nejaka low...
Edit: jeden kamos(Arianna) siel v 2(blue, PVM equip) ice nabehli na nich PK - 2v3 2v3 2v3 a kazdu vlnu vyhrali za blue. Tak uz konecne pochopte ze niekto je skill a niekto vecne NB...

A inak vzdy je to len o tych ludoch... Ara a Emp sa vedeli vysporiadat s pojazdom bez problemov a neplakali na fore o zlych PKckach a pod... Takze problem asi nebude v PKckach ci su skill alebo nie, ale skorej o tom ze jedna grupa blue su profici a druha grupa NBci tak sa zaradte kto kam patri :)

a len tak mimochodom, Ako moze niekoho pojazdit skupina - waltus vo veritku a ressrobke, fingerfast ani v ressrobke :D , Zla Vila v rose kombe atd(nie vsetci ale)? To fakt niektori z vas musite hrat asi nic kedze sa ani za 7 rokov hrania PVM nedostali do pride a tazsich dungov...
Naposledy upravil(a) Strigwyr dne 11.01.2013 16:54:47, celkem upraveno 2 x.
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Pokud Strigwyr mluvi o ferovce, tak se nebojím, pokud není převaha na jeho straně, nevyleze z baraku.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Strigwyr píše: a len tak mimochodom, Ako moze niekoho pojazdit skupina - waltus vo veritku a ressrobke, fingerfast ani v ressrobke :D , Zla Vila v rose kombe atd(nie vsetci ale).
protože to neni o eqipu.. jasně že naběhnout za destra s +17 halou a dávat IK na dvě rány je rychlejší, ale takhle je to delší a pak je to jak poděbradka - více chuti do života

edit: mě překvapuje, že se za pk dostanem / pk obecně dostanou až k blue výpravě.. za nás sme o pk věděli ve chvíli, kdy byli před dungem a byl čas pořešit jestli jít dál, kopat nebo jak..
prostě lenivost panstvo, lenivost :)
Naposledy upravil(a) Erik Nighelt dne 11.01.2013 16:57:40, celkem upraveno 1 x.

Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Dudek píše:Pokud Strigwyr mluvi o ferovce, tak se nebojím, pokud není převaha na jeho straně, nevyleze z baraku.
Urcite ma poznas aj moj styl hrania ked mas taketo tvrdenia :) pred speckami a inymi kravinami som 80% casu hral solo lebo vacsina ludi hrala prskov tak som nikoho nepotreboval ale situacia sa zmenila.

My za pk vybiehame aj ked nas je menej ale nie som blbec aby som hral v 4 proti 8 plechom z amonthky.
Erik Nighelt píše:protože to neni o eqipu.. jasně že naběhnout za destra s +17 halou a dávat IK na dvě rány je rychlejší, ale takhle je to delší a pak je to jak poděbradka - více chuti do života
Vdaka bohu ze tato hra neni o equipe preto to jednoducho ludi bavi co hraju pvp :)
Avsak keby sa do vas obul niekto schopnejsi, tak fakt neviem neviem keby naky 2 rangovia s elvenkami strielali po vas... lenze vacsina zacne hidovat a bandit sa aj ked maju full HP a potom to tak dopadne ze idu plakat na forum no :p
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Erik Nighelt
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Strigwyr píše:
Erik Nighelt píše:protože to neni o eqipu.. jasně že naběhnout za destra s +17 halou a dávat IK na dvě rány je rychlejší, ale takhle je to delší a pak je to jak poděbradka - více chuti do života
Vdaka bohu ze tato hra neni o equipe preto to jednoducho ludi bavi co hraju pvp :)
Avsak keby sa do vas obul niekto schopnejsi, tak fakt neviem neviem keby naky 2 rangovia s elvenkami strielali po vas... lenze vacsina zacne hidovat a bandit sa aj ked maju full HP a potom to tak dopadne ze idu plakat na forum no :p
proč elvenky? stačí +9luk nebo war co tě zkusí praštit.. což se nestává a proto i rosko muže být na pojezd dostačující..
druhá strana je cove pvp kam eqip brát už tuplem nemusíš, protože běhají prsci a warove kteří ti dají ik i když máš black..
což se velmi vyplatí rose lidem, protože mohou hrát i bez toho aby chodili dungy a měli mamon v bedně..:)

ëdit: což mě vede k myšlence, že bloodko je zbytečný luxus..:D

King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

treba ted nedavno sem misku xarxe prodal za 5euro stigwirovi v dragon city :( a to bylo 7 vs3
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Strigwyr píše:Mna udivuje ze su tu samozvany "oldskuleri" a.k.a. pheme erruno a coruptus ci jak sa vola a dalsich ktorych nejdem menovat, ze sa za tych +-5-10 rokov hrania nenaucili ubranit nejakemu pojazdu... Chapem ze 5v2 sa neda ale aby sa nevedeli ubranit aspon ferovke tak tj trapas :) PK sa musia vysporiadat s dungom ked chcu ist na pojazd tak len asi blue strana je nejaka low...
Edit: jeden kamos(Arianna) siel v 2(blue, PVM equip) ice nabehli na nich PK - 2v3 2v3 2v3 a kazdu vlnu vyhrali za blue. Tak uz konecne pochopte ze niekto je skill a niekto vecne NB...

A inak vzdy je to len o tych ludoch... Ara a Emp sa vedeli vysporiadat s pojazdom bez problemov a neplakali na fore o zlych PKckach a pod... Takze problem asi nebude v PKckach ci su skill alebo nie, ale skorej o tom ze jedna grupa blue su profici a druha grupa NBci tak sa zaradte kto kam patri :)

a len tak mimochodom, Ako moze niekoho pojazdit skupina - waltus vo veritku a ressrobke, fingerfast ani v ressrobke :D , Zla Vila v rose kombe atd(nie vsetci ale)? To fakt niektori z vas musite hrat asi nic kedze sa ani za 7 rokov hrania PVM nedostali do pride a tazsich dungov...
Sice jses me tam, kam slunce nesviti, ale zminil si tady muj forum nick
Takze, ja nemam zajem o jakoukoliv formu pvp(me to adrenalin nezveda, ale pretaci) a za celou dobu sveho pusobeni zde (co nasteveny hry dovolilo) jsem se to snazil dodrzovat (priznam se tedy, ze umet hrat jako empair, mrakoplas a asi hodne dalsich, ktere jsem, ale moc nepotkal, asi by me pvp tuuuze zvedalo ego a rad bych se mu venoval)
Dale jsem rad, ze zde hrajes ty a tobe podobni a doufam, ze to prispiva k rychlejsimu odchodu lidi z DP. To jedine by me z tve cinnosti potesilo
Je v tom samozrejme moc emoci a malo vecne technickych dat(jaterni testy) jak to ma rad hoax, ale uz jsem proste takovej
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Strigwyr píše:Mna udivuje ze su tu samozvany "oldskuleri" a.k.a. pheme erruno a coruptus ci jak sa vola a dalsich ktorych nejdem menovat, ze sa za tych +-5-10 rokov hrania nenaucili ubranit nejakemu pojazdu... Chapem ze 5v2 sa neda ale aby sa nevedeli ubranit aspon ferovke tak tj trapas :) PK sa musia vysporiadat s dungom ked chcu ist na pojazd tak len asi blue strana je nejaka low...

Strigwyre, ja te mam rada, pac nemas rad Hated jako ja :wink: ,ale to je asi tak vse, ty tu jmenujes lidi, kteri meli nebo maj pk, tudiz jim pvp neni az tak cizi, ale ty jak je videt, porad nechapes, ze tu hrajou hraci, kteri pvp nikdy nehrali a hrat ani nechteji. Ty si sednes k pc a hned obihas dungy, pvp zony apod. cely nazhaveny uspokojit svoji touhu zabit nejakeho modraka, ale kazdy takovy neni a neprahne po pvp. Stejne tak jako to je pvp server, je to i pvm server a najde se tu hodne lidi co proste nema tu potrebu se v dungu s pk mlatit. Takze kdyz se ty lidi neubrani tak je tady hned nenazyvej nubikama a ze nejsou skill apod. Ja kdyz se podivam na fotky vasich akci (pojezdu), kde je jedem modry a okolo 3-5PK co se na nej slitli jak supi na mrtvolu, tak mi to taky zrovna dvakrat skillove teda neprijde :wink:

Jinak musim rict, ze jsme se taky nekolikrat setkali s tim,ze jen jsme zabili hlidace byli tam pk , ale clovek uz tu nejaky ten patek hraje, tak uz si taky nasel nejake vychytavky jak se nenechat zabit ;-)
Nebo kdyz musi pk za tou vypravou skocit do nejmenovaneho Questu, tracknout tam lidi nejde a pritom presne vedi jak ty modry za sebou kopou pryc apod. ze by odlognuty duch? kdo vi :) vycuranost nechkterych pk nezna mezi :)
Fuu
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Fuu »

Strigwire vidíš jen malou část tunelu.

baví mě solnout dung ale nebaví mě za tyden vydelat 5 milionu na inscriptu, alchemy, nebo jen obihani regu.
mam kamosa co si nesolne dung ale vi kde je jakej vendor, zna to, zna ceny, zna timery kdy se respujou ty regy.

kdo je vic skill?
-> me treba vubec nebavi hlidat makro, ani si kuli tomu nechci zapojovat druhej monitor ani nechci zjistovat kde ten vendor stoji a kolik u nej stoji regy. proste si treba za 80gp kus koupim nejakej GS potion a je mi to u mista kam slunce nesviti, hlavne kdyz to nekdo vyřeší za mě.. když se prodávali lamy u bacharky za 6k , koupil sem si jich 50, až dosly šel sem pro dalších 50. mohl jsem si je koupit na trhu za 5,5k ale dal sem raději víc peněz než se s někým domlouvat na icq/trhu..
-> a toho druhyho zase vubec nezajima jak boucha LSN jak se chova Balron, jak rychle beha headless. ale zase zna napriklad jak se dělá skříň nebo glass věci nebo jak funguje kde jaka blbost ve Fire. Jak z ničeho uděláš ekvip atd.

Každý se v ultimě chová trochu jinak.
Někdo třeba dělá všechno. nakupovani, michani, psani, prodej, pvm, pvp, pojezd, vyroba.. a někdo jen jednu činnost z toho. Někdo krade jako ty a někdo tvoří hodnoty jinak. Pochop, že vždy budeš odpad.
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

strigwyr neviem aku farbu okuliari nosis, ale to uz snad ani nieje ruzova. nvm ci sa vobec farba toho tvojho pohladu da poskladat z rgb, pretoze tvoje nazory a presvedcenia sa zvyknu menit rychlejsie ako rychlost drtikolovho uteku do gz. co tu pises, su ale fakt bludy. taky waltus napr nehra a viem ze logne raz za pol roka iba aby pomohol guilde v nejakom boji a to nerefuje ale rovno ide do boja hned ako logne v tom co ma akurat na sebe. finger a vila su nasi adepti a v com behaju je ich vec. ty sam aj tvoji kamarati nezriedka behate len v skladackach tak neviem co sa tu pysis ekvipmi. ako keby si za maga behal pvp v archmagi... je mi jasne ze si honis ego a mas z toho vela dopaminu, ale ked uz, tak spomen aj ludi co nosia do pvp invulka a pod. pamatam ze pred deletom wrall zvykol behat v archmagi a na rare mustovi, rovnako ako obcas vybehol len v tej skladacke.

vravis keby sa do nas obul niekto schopnejsi... z toho evidentne vyplyva ze ty ten schopnejsi niesi, tak skus aj postovat primerane k tomu ;)
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Erik Nighelt píše:
Dominik píše:Si stebe dělá čurinu :) ale jo, máš pravdu.. Hated to mají vychytaný tak že mají nastavený hlídače na atack last.. což mluví za vše,samozřejmě je to zakázané.. ale co už :)
ano, máme makra na hlídače a atackujem je stejně jako Garova Kováren, protože nás hra na tomto serveru nebaví a tak chceme být zase smazáni :) a špiclujeme na mapách většinou za tečku, někdy za jmeno artu abyste nás neodhalili a čekáme než pujdete dung.. proto děláme mimimum fotek z pojezdů, abychom zametli všechny stopy.. a když zrovna nejsme online, máme v Gm teamu spojence, který nám napíše když jdou nějací blue dung
což mluvíza vše..ale co už :)
19.01.2013 18:24 Kevajstr 835428 - Parazitace na zneuziti externiho programu - detekce hlidacu v dungeonech na dalku, pripadne hracu. Ucet zablokovan. Ac.
19.01.2013 18:22 Lowpower 681076 - Zneuziti externiho programu - detekce hlidacu v dungeonech na dalku, pripadne hracu. Ucet smazan. Ac.

-- som si myslel, ze to co pises je mysleno ironicky a ono to bola pravda :P
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Severka píše:
Erik Nighelt píše:
Dominik píše:Si stebe dělá čurinu :) ale jo, máš pravdu.. Hated to mají vychytaný tak že mají nastavený hlídače na atack last.. což mluví za vše,samozřejmě je to zakázané.. ale co už :)
ano, máme makra na hlídače a atackujem je stejně jako Garova Kováren, protože nás hra na tomto serveru nebaví a tak chceme být zase smazáni :) a špiclujeme na mapách většinou za tečku, někdy za jmeno artu abyste nás neodhalili a čekáme než pujdete dung.. proto děláme mimimum fotek z pojezdů, abychom zametli všechny stopy.. a když zrovna nejsme online, máme v Gm teamu spojence, který nám napíše když jdou nějací blue dung
19.01.2013 18:24 Kevajstr 835428 - Parazitace na zneuziti externiho programu - detekce hlidacu v dungeonech na dalku, pripadne hracu. Ucet zablokovan. Ac.
19.01.2013 18:22 Lowpower 681076 - Zneuziti externiho programu - detekce hlidacu v dungeonech na dalku, pripadne hracu. Ucet smazan. Ac.

este ze sme to neboli my ze...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Severka píše:
Erik Nighelt píše:

Konečně se na ně dostalo , škoda jen že se to nedotklo více lidí kteřž toho zneužívaj.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Shadowsong píše:
Severka píše:
Erik Nighelt píše: ano, máme makra na hlídače a atackujem je stejně jako Garova Kováren, protože nás hra na tomto serveru nebaví a tak chceme být zase smazáni :) a špiclujeme na mapách většinou za tečku, někdy za jmeno artu abyste nás neodhalili a čekáme než pujdete dung.. proto děláme mimimum fotek z pojezdů, abychom zametli všechny stopy.. a když zrovna nejsme online, máme v Gm teamu spojence, který nám napíše když jdou nějací blue dung

este ze sme to neboli my ze...
este ze lowpower behal s vami ze... minimalne do ice po zabiti hlidace dobehol obcas aj Kung Boa Tan, Igelitka alebo Marius spolu s nim :) Ale tak na vas taky dojde... ... ... ... ... ... ... ... ... ... .... ... . .. . . . . . ... .. .. ...... !!! :P
Fuu
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Fuu »

tak ne asi.. kdysi to fungovalo tak ze jeden nebo dva takto zjistovali hlidace.. a ostatnim to napsali na mapu/icq/rekli na ts a pak za to smazali celou guildu.
z toho uz se ti kaziči hry poučili a teď ty bezpáteřní prasátka nepřihlašujou na guild stoun. jinak je to vše uplne stejny.

samozrejme ze nebyli od vás. abysme vám nekřivdili :-D :clap:
Igelitka
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Igelitka »

Proč bysme je taky přihlašovali, když s námi nemají nic společného?
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Igelitka píše:Proč bysme je taky přihlašovali, když s námi nemají nic společného?
Hm takže vlastně to byl problém dvou hráču kteří vždycky šli ve dvou a nikdo se knim nepřidal?Nikdo nešel na jejich popud pojet modrou výpravu za pomocí zneužití hlídače? :lol:
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Odpovědět